Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LZ

Křivák na první pohled-člověk by se furt otáčel,jestli mu už nevrazil kudlu do zad....

0 0
možnosti
Foto

Strach, servilnost a další lži. Co jiného byste chtěl, když právě toto je obraz národa?

3 0
možnosti
MP

Všechno je to v lidech, např. pan Kubera je špatný politik? Dělá dluhy? Nemají například bezplatný odvoz odpadků? atd...Jmenoval bych další, skutečné odborníky, je jich dost, ale bohužel jsou v lidové nenávisti. Lidé nenávidí primáře Sovu a zbožnují doktora Cvacha, protože ten umí opít rohlíkem. Skutečně úspěšný člověk je vždy skromný a nedokáže křičet. Neúspěšný naopak je velmi hlasitý a dokáže oblbovat...

§§§

4 2
možnosti
Foto

Do politiky odjakživa slušný člověk nepáchne a proto je taková jaká je.

1 2
možnosti
JJ

On občas i páchne, ale než aby se nechal převálcovat tou bezskrupulózní většinou, tak poměrně záhy politiku odpouští.

0 0
možnosti
JH

J13a96n 10H29l86e54d64í75k

3. 11. 2013 16:36

jde o normální kšeft, umíš do nekonečna kecat a slibovat, většina lidí ti věří, šéfa budeš na slovo či nepatrný pokyn poslouchat----  obdržíš funkci a moře možností si na veřejných zakázkách přivydělat. Odvedeš-li desátky do partajní kasy, tvá budoucnost bude skvělá, představte si ten děs a hrůzu "politika", který k vůli vlastní servilnosti má o to všechno přijít !  Chovancovi, ani stovkám dalších hrabošů se nedivte, jen chrání své prebendy.

1 0
možnosti
Foto

Ale vždyť je to stále to samé, co svět světem stojí. Ve starém Egyptě to nebylo jiné spíš horší a Řím? Tak ten už vůbec, že?

Prostě lhaní a intriky jsou na světě, co svět světem stojí. Okořeněné ještě smilstvem, popřípadě i incestem a k tomu nějaká ta úkladná vražda, nejlépe jedem, brutální popravy atd.

A to vše už vlastně nezažíváme, takže buďme rádi, že ten průšvih je jen takový, jaký je a není horší.

4 0
možnosti

Hm, mám úplně stejný pocit. Ta nestravitelná příchuť " Teď je dobré mít za kamaráda Slávka a teď mu provedu nějakou lumpárnu". On ani Slávek také není "chudinka", který si neví rady! Jen se bojím, že to " mluviti pravdu" se stává klišé a s Úsvitem přichází nový tolerantnější postoj k chování politikům, " ANO" možná je to politickou nezkušeností. Tyto volby jsou tragickou a trochu úsměvnou třešničkou na krvavém koleně pana ne- prezidenta!!

1 0
možnosti
JSS

Slyšel jsem taky: Kluci se zachraňují - zvykli se na vysoké postavení. Přitom parazitují na obecníku. Další povídačka o Babišovi. Dneska všichni našlapují polehoučku. Přitom je každému jasný, že Babišovi nakonec pomáhal stát ve spojování impéria. Opět bájné Česko - za 20 let si hrát se státem -.DOSLOVA !!

Třetí a konečnou ránu dal Moravec v probírání  bezzubé tragédie s českou justicí -  triviální pře  o imunitě poslanců, kde již není a kde ještě je. To byla diskuze hodná opilců ve 4. kuřácké skupině.... Bohužel - nefunguje funkční zodpovědnost - nefunguje občanské vědomí natož nějaké veřejné postoje. Dneska jsme všichni v křířišťálové kouli, co se zde bude dít ??

1 1
možnosti
KV

K23a55r36e47l 40V44e56l56k89ý

3. 11. 2013 15:55

KarmaR^R^R^.

Krátké, 100% výstižné. Není co dodat.

4 0
možnosti
MP

Jsem také na velkých pochybách, mám-li věřit tomu, že novináři ihned věděli, že byl v Lánech. Poněkud podivné. Že by novináři ve dne v noci stále slídili kolem Lán? Nebo Chovanec skutečně lže? Qui bono?!?

1 2
možnosti
Foto

Fakt se mi líbí komičnost celého utajení:

Situace: V momentu, kdy se ti pučisté domluvili, že ta schůzka je tajná, tak před zámkem v Lánech stojí reporterka ČT a říká na kameru: Za mnou už půl hodiny jednají Tejc, Škromach a Hašek se Zemanem.

2 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1840x
Jsem z největšího moravského města v Čechách. Kdysi jsem vystudoval VŠ v Liberci a v textilní branži se pohyboval i na vysokých manažerských postech, kromě ČR také například v Alžírsku a Číně. Po roce 2000 jsem se věnoval krizovému manažerství. Na stará kolena jsem vystudoval Trenérskou školu FTVS Univerzity Karlovy a mohu se tedy v posledních letech, s ohledem na finanční nezávislost, věnovat profesionální trenérské a manažerské práci v basketbalu, mé životní lásce.