Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak vám ta kalkulačka dala alespoň nějaký výsledek, mně odmítla dát odpověď. A to fakt letos váhám.

0 0
možnosti
PK

P42a12v42e89l 59K93u32r55a31l

18. 10. 2013 21:59

Já se na kalkulačku vykašlal. A přečetl sem si programy... a zjistil sem že nechci aby tady vládla žádná z kandidujících stran, ani jejich koalice.

Raději absenci vlády, 4 roky rozpočtového provizoria kdy stát bude hradit jen a pouze mandatorní výdaje. A pokud náhodou sněmovana něco odhlasuje to může udělat i bez existence vlády a nebo nějakých "koalic".

A upřímně... četl sem také proklamace mnoha politických stran že "s těmi do koalice nepůjdeme"

Tak doufám že to dané strany skutečně dodrží a v případě že volby skončí patovou situací kdy nikdo nebude schopen sehnat dost parnerů k vládnutí skutečně strany dodrží "demokratickou" vůli národa- a tedy fakt že neexistuje demokratický konsenzus na tom kdo má vládnout tak nikdo vládnout nebude.

To je taky demokratický výsledek voleb který by měli strany dle mého dodržet.

0 0
možnosti
JM

Taky jsem si zkoušel volební kalkulačku. V té volební kalkulačce bylo 35 otázek. Klidně se tedy může stát, že v jedné jediné otázce s Vandasem zásadně nesouhlasíte, té o které se pořád mluví, ale v ostatních 34 ano, a ani o tom nevíte, protože asi neznáte jejich program (já taky ne).Za to ta kalkulačka nemůže,

0 1
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1840x
Jsem z největšího moravského města v Čechách. Kdysi jsem vystudoval VŠ v Liberci a v textilní branži se pohyboval i na vysokých manažerských postech, kromě ČR také například v Alžírsku a Číně. Po roce 2000 jsem se věnoval krizovému manažerství. Na stará kolena jsem vystudoval Trenérskou školu FTVS Univerzity Karlovy a mohu se tedy v posledních letech, s ohledem na finanční nezávislost, věnovat profesionální trenérské a manažerské práci v basketbalu, mé životní lásce.