Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Svobodová děkuji za Váš blog.

Já si myslím, že pan slovenský prezident Kiska to vyřešil dle mého cítění, uctí padlé zapálením svíčky ve své zemi. To ten náš bude uctívat a klanět se aktuální nadržené ruské bojové moci.

3 0
možnosti

Úctu si zaslouží především obyčejní vojáci, kteří na našem území bojovali a zemřeli, ne režim, který je poslal. Ten si z nás na oplátku udělal svou kolonii. A už vůbec žádnou úctu si nezaslouží současný Putinův režim. Proto je naprosto dostatečné a důstojné položení věnců u hrobu neznámého vojína u nás a  zapálení svíček ..

Škoda, že nemáme prezidenta jako Slovensko. Zeman mohl uctít padlé vojáky i tady v ČR a nemusel  lézt Kremlu do zadku. Jenže to nejde, Rusko ho má od doby kdy mu zaplatilo volební kampaň jako loutku a nástroj na rozvracení národa. Zeman nesahá Kiskovi ani po kotníky.Rv

7 1
možnosti
OK

Přečtěte si Krvavé země od Timothyho Snydera a zkuste si položit otázku, zda je možné SSSR nazvat vítězem v kontextu druhé světové války. Tedy zda má význam slavit ukončení této války zrovna v Moskvě (odhlédneme-li od skutečnosti, kdo všechno bude v Moskvě slavit).

4 0
možnosti
Foto

Chcete-li nazvat SSSR poraženým v druhé světové válce, tak nic nového pod sluncem. Toto stanovisko už si lze přečíst v literatuře v 60. letech minulého století.

1 0
možnosti
Foto

Zeman tam, v prvé řadě, jede na truc ostatním.

Všechno ostatní je vedlejší, i ta proklamovaná ústa k padlým.

On prostě musí být jiný, než ostatní.

5 0
možnosti
VK

Elegantně to vyřešila frau Merkel. Ale to bychom po našem Miloušovi chtěli moc.

4 0
možnosti
GK

elegantne? spis pekne alibisticky

1 2
možnosti
Foto

Miloš Zeman jede do Moskvy proto, že bez vítězství Stalina nebylo by ani Miloše Zemana. Pokud si někdo myslí, že on by tady bez J.V.Stalina a jeho armád byl, ať zvedne ruku R^!

2 4
možnosti
Foto

Pane Macek poprvé v životě s vámi souhlasím. Prosím toto do kamene tesat. Bez jednoho darebáka by tu nebyl ten druhý. Škoda, že vy to nikdy nepochopíte. Kouzlo nechtěného.

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu v tom, že ti mrtví za to nemohou. Nicméně - jak zde píší jiní, pokud bude na tribuně stát vedle Putina /před rokem anektoval část svrchované Ukrajiny/ i Kim Čong Un /ten, který má v zemi koncentráky/, dává tím Miloš Zeman těmto lidem jakousi legitimitu a to i jejich činům. Proto by tam neměl jet a já jako občan ČR se za jeho krok stydím.

7 1
možnosti
IH

Ta vymatlanost mozků běžných lidí bolševiky je u nás neskutečná. Přece na dušičky nejdeme do kasáren, ale na hřbitov.

A uctívat památku mrtvých z války na Rudém náměstí, kde žádný pomník není, kde je jen mrtvola masového vraha, ve společnosti okupanta Putina a Kima, který šéfuje něčemu mezi otrokářstvím a feudalismem a kdy oba vyhrožují svým sousedům okupací je absurdní fraška.

8 1
možnosti
JR

J13a44r64a 73R51a30n33k

19. 3. 2015 4:42

NE! Rozumny evropsky politik by nechtel ten prvni den stat s temi.....ostatnimi, jak se Vam libi politika mladeho vraha Kima?Rv

6 0
možnosti
PS

Pokud bude uctívat památku s putinem, který má na svědomí 5000 životů na Ukrajině a s Kimem z KLDR, kde umírají lidé v táborech za nepředstavitelných podmínek, tak je to zneuctění památky padlých a výsměch těm, kteří trpí ještě dnes pod diktaturou podobným té nacistické.Navíc slavit před pochodující armádou mír je absurdní, zvláště, když stejnou armádou a jadernými hlavicemi vyhrožuje putin celému světu. Stejně jako jeho přítel Kim.

10 4
možnosti
JR

J80a75r51a 58R39a37n93k

19. 3. 2015 4:43

Ja se divim, ze ma vubec nekdo snahu obhajovat tuhle zrudnostRv

6 3
možnosti