- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Bude se kontrolovat tvrdě i maso, co se vozí přes hranice, tam a zpět kvůli dotacím? I polské přeznačkované na české už v Polsku? Už jen čekání na výsledky udělá z čerstvého masa starou flákotu, čekáte 5 dní a pak vám oznámí, že první vzorek se nepovedl a provádí se druhý, protože šéf laborky jezdí v tom starém kontaminovaném autě a přenesl to na vzorky, prostě chtělo by to nové. Víte jak ne?
asi toho o technologii zpracování masa moc nevíte
V okolních zemích, kam se vyvezli polského masa tuny ne kila, takovou hysterii nevidím. Proč takový lobbing za české maso, certifikáty, zaručené značkování a pod? Není to tím, že po suchém létu nemají krávy co žrát a cena hovězího na trhu klesá? Polský průšvih nezlehčuji, jen se to jaksi hodí, že?
Prosím, česko-polská.
Tedy malé č, malé p, spojovník bez mezer.
No, jak to tak podle nynějších reakcí obou zúčastněných stran vypadá, budou Poláci k nám přes hranici metat hovězí maso, a my na oplátku opačným směrem chrlit vodními děly pivo ?
Nemam nejmensiho tuseni kdo ji komu vyhlasil. Polsky tisk jaksi besleduji, o tom by snad mohl vypravet pan Filipczik, ale tady na iDnez zuri uz leta. Vse Polske je zkratka spatne, at uz jsou to potraviny, podle mnohych Necechu jedny z nejlepsich na svete, nebo ridici, tak tu prasarnu jako spachal ten cesky ridic u Passau jsem u zadneho polskeho ridice zatim nespatril. Mozna to bude jen zavist, ze Polaci delaji neco lepe nez Cesi.
Jako že umí lepší vozit kradená auta z Rakouska a Německa do Polska?