Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je povznášející sledovat kolik schopných, inteligentních vševědů tahle zemička obnáší. Jediná chyba,že nesedí ve vládě:-)

2 0
možnosti

Děkuji za uznání. Tu jedinou chybu ale dělají právě voliči, kteří vždycky zvolí ty druhé. Když mi ale dáte hlas, tak vám slibuju, že bude pro cyklisty 0,5 a na vinné stezce bude povinné málo alkoholické víno, aby jste nepřišel o zážitky z degustace.

0 0
možnosti
Foto

Tak nevím, ale s takovými myšlenkami a názory bych na veřejnost určitě nevylezl. :-)

4 0
možnosti

Je to o úhlu pohledu. Někteří se diví, že se lidi chovají hystericky. Ale co vláda za minulý týden udělala proto, aby hysterie nebyla v takovém rozsahu? Proč povinnost nahlásit příjezd z Itálie přišla až dnes, když už minulý týden bylo 2000 nakažení a počet exponenciálně rostl? V reakci AB bylo zcela evidentní, že ho ten praktický lékař vyloženě nasr....

0 0
možnosti

Docela mne překvapuje, že se zatím nikdo nezmínil o pokutě 3 milionů za nedodržení karantény. To si nikdo nepřečetl ten zákon 258/2000?

Proto mne zajímá, kde si ministerstvo zdravotnictví tu cifru vycucalo z prstu.

1 0
možnosti

Mě víc překvapuje, že Itálii se nemoc vymykala kontrole už minulý týden, ale razantní opatření přišla až potom, co si nějaký doktor v klidu zaordinoval. Do té udalosti bylo na webu MZCR pouze doporučení kontaktovat lékaře. Takže se ministr spolehnul osobní zodpovědnost a na lidský faktor, který zákonitě selhal.

1 0
možnosti
Foto

Koronavirus způsobuje poněkud horší chřipku. Běžná chřipka po zhruba 6 týdnech vybije svůj potenciál, zeslábne a skončí. Doufejme, že u coronavirové chřipky to proběhne obdobně a někdy v půlce dubna odezní.

2 1
možnosti

A vy chcete dostat i běžnou chřipku? Vyhýbání se kolektivu, hygiena jsou základní doporučení i u běžné každoroční chřipky. Jaká by byla změna každoroční chřipkové epidemie, kdyby veřejnost tato doporučení, která nejsou nová, respektovala?

1 0
možnosti

Corona šla vládě už na mozek. Hulvátství, lhářství je ten účinek.

1 3
možnosti

Nejen vládě. Z příspěvků dole je patrné, že hulvátství je běžná komunikace a to i v případě, že text článku není útok na vládu a navrátilce z Itálie, ale obyčejný názor na vývoj událostí z týdne a údiv nad údivem z hysterie.

0 2
možnosti

Tak si ten pytel vysypejte, než něco napíšete.

0 1
možnosti
Foto

Každý má svobodnou volbu se zesměšnit.

Dokonce i Vy svými hloupými vývody Rv

4 0
možnosti

Tak máte zde možnost vyvrátit tyto vývody. Rád si počkám na vaši úvahu. Můžete napsat jakýkoli zdroj, který vyvrací obsah článku. Předem děkuji za odpověď.

0 1
možnosti

Bože to je snůška nesmyslů 8-o

7 0
možnosti

Nesmysl jste vy a vaše reakce, ale chápu že by jste se musel víc soustředit, aby jste napsal smysluplnější příspěvek. Tak to nechte tak jak to je.

1 1
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1021x
Jsem zlý,drzý,arogantní,hloupý,sebestředný,egoistický prostě jsem odrazem svých kritiků!
Jsem zastánce metody "cukru" pro lidi,kteří se zaslouží a "biče" pro lidi,kteří si koledují.

Seznam rubrik