Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

umí počítat, je mu  jasné,že dostal více hlasů od socdemáků než kdy mohl dostat hlasů od espezetek.

2 0
možnosti
Foto

To jste to hezky nazval...

0 0
možnosti
MC

Prostě ví, že je to jedno a totéž, pouze ČSSD je mocnější. Myslím si, že bratři z SPOZ tím dostávají jízdenku do koalice.

1 1
možnosti
Foto

To je proto, že máme, jak po zvolení prohlásil, nestranného prezidenta. Přeje si, aby vyhrály všechny strany a já zase aby nevyhrála žádná.

2 0
možnosti
MP

Tyto výroky povedou zase jen k situaci, že rozhodovat po volbách bude další pidistrana, která se přidá k vítězi (ten je zřejmě jasný).

1 3
možnosti

"Nechápu proč si přeje vítězství ČSSD, když dnes na volebním sjezdu SPOZ prohlásil, že jeho hlas patří právě této polit. straně." Jestli prostě jen nebudete nechápavá, no...Průměrně inteligentní člověk to pochopit musí. SPOZ je "jeho" strana, proto jí dá hlas. Přestože by jí jistě přál i vítězství, je mu stejně jako každému soudnému člověku jasné, že vyhrát volby SPOZ nemá šanci. Proto tedy přeje vítězství ČSSD. No jo, ale vy jste si jen zase potřebovala do Zemana píchnout, že? :-/

7 9
možnosti
FS

. "No jo, ale vy jste si jen zase potřebovala do Zemana píchnout, že? :-/" Hlavně, že to není naopak.

1 2
možnosti
PK

P14a44v83e90l 89K78u32l61a

23. 3. 2013 13:08

Ono to má něco do sebe, Zemanova strana moc šancí na nějaké extra umístění nemá, tak je třeba podpořit nejsilnější levicovou stranu. No a když někdo neskousne Sobotku, Zaorálka a další levicové dovedy, kteří už jsou dávno prověřený, tak ať to dá Zemanově straně.:-)

3 3
možnosti
HM

jenomže svou reklamou na svou stranu Zemanovců ubírá hlasy ČSSD

2 3
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
.

Seznam rubrik