Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

B25o79h47u52š 44H71a41v94e60l

15. 6. 2013 22:22

divko klid, pan president muze byt rad, ze jej nezastrelili za vlastizradu (proda funkce v Bamderku) a nyni je desne chytry. Tomu se rika Pytlak je nyni hajnym.

Verim Necasovi jeho dobre umysly, bohuzel nema asi stesti na spolupracovnici.

Mimochodem pan Zeman se take nechal klofmout spolupracovnici. Zatim se nejevi tak ambiciozni, na rozdil od dcery. Se socany nas vetsi stesti nepotka. Spidla v Bruselu byl handl jak prase a nikdo nebruci.

2 1
možnosti
VH

Z čeho usuzujete, že korupce významně roste?  Z toho, že je více odhalených činů?  Nemůže to být (náhodou) tím, že státní zastupitelství konečně začíná plnit svoji úlohu?

6 1
možnosti
Foto

Tak to samozřejmě i je. Teď, když se šetří, tak se i méně krade. Proto také neuspěl Nečas s myšlenkou, že výrazně sníží deficit st. rozpočtu, protože by se tím i omezila možnost zlodějen.

0 1
možnosti
PK

Co jste nám autorko vlastně chtěla sdělit. Aspoň přibližně, prosím.:-)

5 0
možnosti
JR

J52a39r28a 82R93a86n28k

15. 6. 2013 21:38

RvPane Vitha, uz jsem Vam na stejny prispevek odpovedela jinde, nesnazil jste se totiz najit ten puvodni v anglictine, bylo to napsano trochu jinak....zjistete si neco vice o KD efektu a studie dvou "vedcu", kteri dostanou slusny grant ....ha ha ha

0 2
možnosti
RH

Korupce neroste, jen se o ni vic mluvi.. Jestli jste nam nechtela rici jen to, ze nemate rada vladu, a ze tomu nerozumite, tak byl "clanek" zbytecny..

8 1
možnosti
PP

Trochu hloupý příspěvek. A jak víte, že korupce před rokem 2010 byla menší? To si jako myslíte, že za vlády socánů dřívější a budoucí byla a bude menší ? A co ty socánské trafiky? Viz Tvrdík a pod., To není korupce? Něco chytřejšího neumíte napsat?

8 2
možnosti
LV

Ano, stačí jedovatej plivanec a úspěch je zaručen.

Snažit se nemusíte o nic, nikdo Vás nenutí. Jenom bych rád věděl, na základě čeho soudíte, že od roku 2010 korupce stále roste...

Mimochodem, před chvlikou jsem narazil na zajímavý článek - velmi poučné čtení, tedy jak pro koho... :-)

http://www.national-geographic.cz/detail/proc-si-hloupi-lide-mysli-ze-jsou-nejchytrejsi-vlastni-neobjektivita-je-potvrzena-vedci-39473/

3 1
možnosti
HM

Celá ta policejní šaškárna stála víc, než ti dotyční měli v rukách... navíc kde je v této kauze jaká korupce? ano pochybili ozbrojené složky  a spolupracovníci  úřadu vlády , Nečas to asi odskáče, ale ti ostatní to asi ustojí....

1 4
možnosti
ZK

Z74d76e60n28a 96K29o36č12í

15. 6. 2013 21:38

TA ŠAŠKÁRNA NESTÁLA SKORO NIC, PROTOŽE TY POLICAJTY PLATÍME AŤ HONÍ LUMPY, NEBO NE ;-D!!

7 1
možnosti
Foto

A to vyjádření?.......;-)

5 0
možnosti
PK

Češi si nikdy v novodobé historii neuměli vládnout. Máme to v tom nestabilním prostoru, mostu mezi východem a západem, těžké. A jak říká klasik, most je most a mostě se chodí. Ale je rozdíl, když se v minulosti kradl cement a písek a když dnes se odklání miliardy. Lidé jsou zhruba stále stejní, ale možnosti odklánění jsou dnes proti socíku nesrovnatelné.

2 1
možnosti
LV

Ještěže nám vládli Němci a pak Rusové, viďte? Už se těšíte na Brusel?

1 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
.

Seznam rubrik