Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Propaganda nakonec protlačila na druhé místo zástupce zednářů, což se dalo čekat. Nyní už jde o to, kdo z koho - musít jít, bohužel, k volbám také, takže když už tam půjdu i vá, darebák nepostoupí, to Vám mohu slíbit R^!

0 1
možnosti

Víte proč? Protože údajný výsledek proůzkumu, tedy těch 95 % lidí, co jsou proti této vládě, je stejně zmanipulovaný jako ten, že Fišer posotupí do 2. kola A pak je tu ještě durhý aspekt: spousta lidí nesouhlasí s touto vládou z pozic levicových (vláda se jim zdá pravicová a asociální), ale nemalá část s ní nesouhlasí z pozic právě opačných - tedy že vláda se chová příliš socialisticky. A proč by pravicový volič neměl hlasovat pro pravicově smýšlejícího kandidáta, který stejně ekonomiku ani sociální politiku této země nemůže ze své pozice nijak ovlivnit?

3 0
možnosti
LC

Autorko, sdílím s Vámi stejné nepochopení výsledků prvního kola voleb. Jak může úspět člen vlády , která ožebračuje národ, stojí za amnestii , která osvobozuje lumpy , tuneláře a zloděje, prohlasuje cirkevní restituce. To nedává smysl.

4 3
možnosti
ZK

Z13d51e94n54a 90K82o24č86í

12. 1. 2013 19:38

Smotal jste dohromady hrušky a jabka. Tento národ ožebračili především předchůdci této vlády. Tato vláda udělala kopance, pod kterými se podepsala zejména ODS. 

Že stát vrací to, co ukradl, je správné - hospodařit 20 let s kradeným majetkem, není správné. !!

1 3
možnosti
RK

Tak jsem se podíval na ostatní články. Myslel jsem si nejdřív že tohle je jen úlet. Teď vidím že se autorka umí pořádně rozepsat;-D

2 1
možnosti
MR

Kde jste vzala těch 95% ? Důležitější je, že 97.6% voličů nevolilo paní Bobošíkovou.

4 3
možnosti

Netušil jsem, že má Bobo tolik příbuzných. Jak jinak získala své hlasy?;-)

1 2
možnosti
RK

Stejné jako u Sedláčka. Prezidentké volby jsou o něčem jiném. Navíc ministerstvo zahraničí nepatří k těm problémovým. Kdyby kandidovala Peake, Kalousek, nebo Nečas, dopadli by hůř než Bobošíková.

0 2
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
.

Seznam rubrik