Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já v tom problém nevidím :-)

Řekla bych, že problém mají lidé s předsudky, militantní extrémisti a nedostatečně vzdělaní...

A pokud jde o akce jako Prague Pride, beru to jako každou jinou akci - třeba průvod včelařů ;-)

1 0
možnosti
Foto

Kdysi se mi líbily jemní, nehluční a hezky upravení kluci, ale pak jsem zjistila, že takový mladíci už svého chlapce mají :-)

6 0
možnosti
DD
KB

Jak jsem postřehnul, tak mezi sexuální menšiny řadí i bisexuály. Nikdo mi zatím nebyl schopen odpovědět, co je to za orientaci. Chápu homosexuály s jejich náklonností ke stejnému pohlaví. Ale bisexuál? To je osoba, které je pouze jedno s kým provozuje svoje sexuální praktiky, muž nebo žena. To je jako kdybych se hlásil k veganům, ale přitom bych si liboval, že to vepřo-knedlo si v neděli s chutí dám.

2 1
možnosti
MP

Z biologického hlediska je prý daleko méně vyhraněných heterosexuálů či homosexuálů, než se za to má; jsou to údajně jen dva póly na přímce a člověk je na této stupnici víc jedním nebo druhým směrem. To, co dělá (z člověka potencionálně buisexuálního) heterosexuála či homosexuála, je prý výchova a vnější vlivy.

K tématu bych měl odkaz na jedno pěkné video, možná ho budete znát: http://www.videacesky.cz/skece/detektor-lzi

0 2
možnosti
RK

Tak já váženě nevím. Když napíšu že gayové u nás problém nemají a jsou mezi herci, zpěváky, politiky, sportovci..... tak je to špatně. Většina z nich to tají, protože jsme netolerantní. Pak se ale dozvídám, kolik je gayů jen mezi členy posledních čtyř vlád. Rv  Problém řady homosexuálů není tam dole, ale tam nahoře. A to dost velký.

2 1
možnosti
PP

P62e34t54r 51P46o69u83r

13. 8. 2013 14:08

to máte, pane Klauda, do jisté míry pravdu. Ti co jsou už "výš" mají i více, co ztratit. A opravdu ta tolerantnost je často jen proklamace a realita bývá jiná.

2 1
možnosti
JT

každá genetická vada je problém společnosti

2 2
možnosti
PP

P19e51t55r 74P80o24u81r

13. 8. 2013 13:37

není, podle mne :-), R^ ........za to charakterové vady, ano:-( Rv

2 1
možnosti
Foto

No, já nevím...mě je třeba úplně jedno, jestli je někdo homosexuál...vůbec nad tím nepřemýšlím. Ale zato mi přijde divný, že má někdo potřebu dávat najevo, případně veřejně prohlašovat, že je homosexuál. To je fakt divný. To je jako bych si stoupla u koně a všem oznamovala, že jsem heterosexuál. Myslím, že je to má věc a nikomu do toho nic není. Jestli je pochod homosexuálů Prahou formou sebereflexe a smíření se s vlastní orientací, tak fajn, ale přijde mi to stejně divný, jakoby davy heterosexuálů pochodovaly po Praze a všem oznamovaly, že jsou heteráci...Opravdu mi přijde, že má- li potřebu se někdo takhle prezentovat, pak ani tak není něco v nepořádku s jeho orientací, ale s jeho osobností a sebevědomím. A omlouvám se, opravdu nejsem zvědavá na chlupatý zadky, nebo kluky v silonkách-byť je to nejspíš nadsázka. Pořád mi uniká účel....Pokud člověk je schopný a jsou za ním výsledky, většina lidí ho uznává bez toho, aby je zajímala sexuální orientace...A pokud je to obyčejný člověk z davu, tak jeho sexuální orientace nikoho nezajímá už tuplem.

1 1
možnosti
PP

P43e76t95r 15P62o87u11r

13. 8. 2013 13:13

Paní Johano, rozumí Vám, ale víte,  týden Prague Pride jsou celý týden desítky akcí, seminářů, diskuzních panelů / tam hledejte, pokud chcete hlubší význam / .......... a průvod je pouze jednou z akcí / jistě asi nejextravagantnější a nejvíce asi vidět , ale opravdu není o nic více sexistický než jiné akce majority / Love parady, Karnevaly v Riu / myslíte, že většina gayů je zvědavá na krásné Brazilčanky, které sice nemají zadky chlupaté ale úplně holé taky ;-) /  , kt a to nemluvě o akcích typu Miss mokré tričko, narozeninové párty Sámera Issy - vezmu li poslední případ mediální prezentace ;-) /. Tam zase hledejte zábavu, humor. ;-)

 A  věřte , že tolerance a respektu není dost. Stačí se podívat zde na blogy -- jeden za všechny :  

http://skvrna.blog.idnes.cz/c/353162/Prague-Pride-Trapna-uboha-a-nechutna-hra-na-hrdost.html

Víte podnikatel asi taky nepůjde na odborářskou demonstraci, Vy asi na Prague Pride taky ne, já třeba na Oslavu 1.máje pořádanou oranžovými socdem taky ne, v pohodě, ........

......krásný den ...R^

4 1
možnosti
Foto

Jinými se dělají oni sami. Lezou snad heteráci někam do ulic, aby okolí předvedli, že mají rádi opačné pohlaví? Takové dokazování působí směšně a představte si průvod lidí, kteří by chtěli těm na chodníku dávat najevo, že mají rádi sousedovic ovci nebo kozu.

1 3
možnosti
Foto

P40a69v93e77l 43P11e55c98h

13. 8. 2013 12:32

Heteráci někam do ulic nelezou, protože to nepotřebují. Chápu, že pro heteráky je těžké chápat homosexuály, ale aspoň trochu snahy by to chtělo.

3 1
možnosti
KV

Nic proti homosexuálům nemám - tedy pokud se ovšem OSTENTATIVNĚ nelíbají přímo na ulicích před zraky všech... ;-€ Rv [>-] ... sami si proti štvou spoustu lidí. :-/

2 2
možnosti
PP

P97e83t19r 28P63o89u10r

13. 8. 2013 12:49

Pane Vachute - Nic proti heterosexuálům nemám - tedy pokud se ovšem OSTENTATIVNĚ nelíbají přímo na ulicích před zraky všech... ;-€ Rv [>-] ... sami si proti štvou spoustu lidí. :-/ //////////////  ;-D;-D;-D

3 0
možnosti
OK

Homosexualitu skutečně nelze odsuzovat na stejné rovině, jako nelze odsuzovat třeba pedofilii. Člověk za svou orientaci a za své sexuální preference nemůže. To však neznamená, že jakoukoli odchylku od normy může společnost nazvat normou. U pedofilie jsme často schopni takto zaměřeného jedince již apriori odsuzovat a považovat za přinejmenším méněcenného. U homosexuality  naopak často mluvíme o normálnosti a o nároku mít "alternativní rodinu".

Myslím, že obojí má za společný jmenovatel povrchnost a pokrytectví. Není myslitelné člověka odsuzovat za jakoukoli sexuální orientaci, byť by byla sebezvrhlejší. Je třeba však, aby společnost dala najevo, že taková orientace není normální, podobně jako není normální mít jen jednu nohu. Je třeba však takovým lidem vycházet vstříc a snažit se je do společnosti přijmout, nicméně je třeba zároveň ctít hranice. U pedofilů jsou hranice celkem zřejmé (není dovolen sex s dětmi), u homosexuálů naopak veškeré hranice boříme (vtipný je poukaz na říši zvířat, kde je však nejen homosexualita, ale např. i incest a kanibalismus). Je to správné? Myslím, že ne. Tedy že svoboda člověka stojí nad morálkou, která se jí musí přizpůsobit. Tolerance soužití lidí stejného pohlaví je něco jiného, než snaha postavit takové soužití ve všech atributech na roveň rodiny.

Současná západní společnost je až příliš ochotná bořit tisíciletá morální pravidla (což ještě není nutně zlé), a to na základě mnohdy velmi laciné až neseriozní argumentace (liberalisté jsou apriori ti dobří, konzervativci špatní).

8 1
možnosti
Foto

příklad s jednonohým kulhá na obě nohy;-D

1 1
možnosti
MZ

Problemem dnesni spolecnosti je, ze si nedokaze priznat, ze z premiry vlastniho liberalismu a pseudohumanismu (od spolecnosti jako takove prez lekarstvi pravo az po nabozenstvi) pacha sama na sobe ta nejvetsi zverstva a zpusobuje mindraky a diskriminaci uplne vsem.

0 2
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
.

Seznam rubrik