Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rada za milion: Musíš i když se ti nechce.  Jak to dokázat? Jednoduše. Přeladit myšlenky na správnou tóninu a  zapnout představivost.VV

0 0
možnosti

No jo, jak poznamenala níž paní Štěpánka, že je pověrA "že chlap musí mít vždy na sex větší chuť" NA TOM BUDE HODNĚ pravdy, něco jinýho je pochopitelně v počátcích jeho aktivního života, kdy borci na sex myslí pořád a pořád o tom kecají, taky ovšem proto, že se jim ho ne vždy dostane;-D no a pak když je na podnosu každej den, tak se to výrazně změní , protože se to dostane do reality taky v tom, že se logicky ukáže, že původně upejpavá žena vlastně vůbec upejpavá není, a chlap přijde na to, že něco jinýho je na sex pořád myslet, a něco jinýho je pořád jej provozovat. A to ještě má hrdinka tohoto příběhu výhodu v tom, že podle všeho nemají doma internet, jinak by to byla už pro jejich sex fakt konečná;-D

0 0
možnosti
Foto

Kluci to chtěj taky……aneb úhel pohledu...

„Nespí se mnou!“ zahajuje Tomáš bez pozdravu náš pravidelný chlapský sedánek. „Nakrucuji se před ní ve slipech, koupil jsem si i saténovou krajkovou košilku a…nic.

 „Kdo?“, olízne si Pavel prsty od zákusku a upřeně hledí na Toma

„No kdo asi! Vendula přeci, jsme spolu už rok a půl“.

„Aha,no  kdo se má pořád v těch tvých babách vyznat, střídáš to jak fusakle.“

„Nechte toho kluci, jste jak malí!“, okřikuju je na oko. „Obávám se Tome, že budeš muset do tak zapeklitého problému vnést vícero informací." „A co chcete vědět? Je to normální baba, bydlíme spolu půl roku, má docela náročné zaměstnání, jenže jak lehne, tak spí. Než si stačím v koupelně udělat všechny večerní  maličkosti, tak chrápe. Proč na mě nečeká? Proč sama neudělá pěknou atmosféru, nezapálí  svíčky a neloudí po mně sex? Klidně každej den, dyť na světě jsme jen jednou a mě to s ní baví.“ „Jenže ji evidentně s tebou ne“, zakucká se Pavel. ...

1 0
možnosti
Foto

Seznámíme Toma s Terezou, uvidíme co je bude štvát na příštím sedánku. ;-D

0 0
možnosti
JM

Autorka mela recht, kdyz mluvila o te dlouhe priprave v koupelne. Neni nad spontannost.....

0 0
možnosti

Je vidět, že jste ještě relativně mladá - svědčí o tom váš výrok o sexu po 20 letech. Pokud si vyberete toho pravého, tak vás to bude bavit i po 30 (a dokonce i dost často) :-)

1 0
možnosti
Foto

Za prvé - považuji názor, že chlap musí mít vždy na sex větší chuť, za pověru ;-D

Jinak vztahy, jakékoliv, jsou hlavně o komunikaci. Aby si ti dva vyříkali své potřeby.

A když to neumí, mají problém a trápí se.

4 0
možnosti
Foto

Když si spolu o TOM dva nedokážou normálně pokecat, tak si ani jeden z nich nezaslouží, aby se mu TOHO dostalo...

2 0
možnosti
Foto

Která si ho nepostaví, ta si ho nezaslouží ... ;-D asi tak ;-)

6 1
možnosti
JS

J63a24n 28S70l12a42n94i44n44a

13. 9. 2013 14:01

Otázka je, co znamená "náročné zaměstnání". Jestli chlap pod tlakem dře 18 hodin denně 7 dnů v týdnu a šéfové ho soustavně "jebou" za drobnosti, tak se fakt může dostat do stavu, kdy na sex nemá pomyšlení. On ten sex je přece jenom v pyramidě potřeb o trošku výš než vzduch, voda, jídlo a spánek.

1 1
možnosti
Foto

Jestlize chlap se o zenu soustavne nezajima, porad spi, nebo ma vymluvy, nema o ni zajem. To je muj nazor. A nebo je gay a predstira ze neni. Umyva nadobi, luxuje, cisti porad neco, dava pozor aby koupelna byla vzdy cista?...to jsou priznaky. Jine vysvetleni neni.

0 0
možnosti
Foto

Šmarjá, já jsem asi gay?8-o;-D;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3944x
Je mi 41 let, pracuji v dopravě, převážně v mužském kolektivu a psaní je můj relax. Ráda jezdím na kole. Můj koníček je chov slepic, v současné době téměř 30 kusů.  Neberte vážně to, co zde píšu, jsem vrbou svým kamarádkám a potřebuji to nějak ventilovat. Tak jsem si vybrala Vás :-)

Seznam rubrik