Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J96a71n 73R72ý27z65n76a64r

28. 8. 2013 10:56

Dobré téma ze života a hezky napsané ...

R^

1 0
možnosti
Foto

když se dva až tři mají rádi, je to vždy hezké;-)...ne, vážně na to reagovat neumím...příliš vážné, osobní, ale i individuální téma na obecně platné pravdy...tak aspoň tak.

0 0
možnosti
MK

Už ve starém Římě byla svatební formule: Ubi  tu Gaius, ibi ego Gaia.

Kde jsi ty, Gaius, tam jsem já, GaiaR^ 

Což je obdoba křesťanského slibu  V dobrém i ve zlém.

4 0
možnosti
MS

Nechápu, jak může být někdo v manželství spokojen a přitom svého partnera v posteli nenávidět a nesnášet. Existuje přece spousta manželství, kde si partneři v otázce sexu až tak úplně nerozumí a nevyhoví, ale přitom to nemusí být důvod k nenávisti a fyzickému odporu. :-/

1 0
možnosti

Já to vidím na chyby v komunikaci.Sex je velmi důležitá část partnerského vztahu,a je třeba o něm otevřeně mluvit.Bohužel,existuje stále ještě mnoho obecných tabu,a někteří lidé neumějí,nejsou ochotni,nebo se stydí vyměnit si s partnerem názory na to,co je v dané oblasti těší,o čem sní,co jim přináší rozkoš a uspokojení.Pokud někdo něco podstupuje,jen aby vyhověl partnerovi,a přitom je mu to odporné,časem to přeroste v katastrofu.

Měli bychom být už od začátku vztahu k sobě navzájem naprosto upřímní,a pokud narazíme na zásadní rozdíl,raději se rozejít.Pro někoho může být obtížné při počátečním intimním sblížení se otevřeně podělit o své touhy a očekávání,ale je to lepší,než později prožívat peklo z jejich nenaplnění a zničit život sobě,nebo jinému.

2 0
možnosti
Foto

Ať je jaká chce, rozhodně to chce kus sebezapření. Já věřím na komunikaci, byť je upřímná, i když citlivě podaná. Také věřím, že se vše dá vyřešit. Ale pokud na to jsou dva. Pokud on nic neví, nemůžou nic řešit. Pravda je, že někdy je partner tak přesvědčený o své pravdě, že mu ji nikdo nevymluví. Pak ale nemůže být zklamaný, že nebyl varován před případným vyřešením si dané situace mnou samotnou.

3 0
možnosti
MP

Nejšílenější je, že vinen je v tom příběhu každý. Nejtragičtější je, když je někdo vinen, aniž by za to mohl. Onen manžel je například vinen tím, jak byl možná vychovaný rodiči, že ho nenaučili patřičně cítit; možná se s ním nikdy nemazlili, nepěstovali v něm něhu. Sice za svou vine nemůže, ale vinen je a sklízí zaslouženou odplatu.

Ona je vinna, protože o svých pocitech nedokázala mluvit na samém začátku a s každým odkládáním, s každým manželským obcováním, s každým týdnem a rokem by bylo mluvení těžší a těžší; teď už to, co měla říct na samém začátku, nedokáže, protože manžel by se cítil podvedený, i kdyby o jejím milenci nepadlo ani slovo – „proč jsi mi celý život lhala? Proč ses celý život přetvařovala?“

Možná se mu to v začátku snažila naznačit, jenže my chlapi na naznačování moc nejsme.

Milenec je vinen přinejmenším proti dobrým mravům.

Haj hou…

1 0
možnosti
Foto

Zajímavé téma R^

Neumím si představit, že bych bych byla s někým jen proto že mě zabezpečí, že se postará. Pokud mu na dětech záleží, může se postarat i jako rozvedený rodič. Podstupovat tuhle torturu je šílené a podepisuje se to na psychice i zdraví. Ale takových vztahů je hodně, mnoho lidí má podobné problémy. Ačkoliv si setrvání ve vzathu může zdůvodňovat jakkoliv, k touze se nelze přinutit. Touhu a lásku je velmi těžké si zakázat, ale zcela nemožné se k ní donutit.

0 1
možnosti
JC

Takže kvůli svému chtíči rozbijete rodinu a vezmete dětem otce?

Fuj!

Nemůžete-li to vydržet, odejděte sama, bez dětí. Ty za Vaše vaginální potíže nemohou.

1 0
možnosti
Foto

Povidka hezka, ale smutna.Nemelo by to tak byt. Bohuzel, je to vic nez casto. Jsem rad ze tohle uz mam za sebou.:-)

2 0
možnosti
AO

A45l49e53n83a 73O98u24z13k95á

27. 8. 2013 13:54

Zajímavý příběh.... paní to nemá lehké.... něco chce srdíčko, něco jiného hlava.. ten rozkol v hlavě bývá závažný... a neschopnost partnerů komunikovat, pozměňovat a řešit takovéhle zásadní záležitosti je vždy jen na škodu... 

Člověk žije jen jednou, něco o sobě ví, něco cítí a vnímá a pokud to nemůže prožívat, pak to fakt jen přežívá.... je to škoda života...

1 0
možnosti
Foto

Napsala jste to mile, ale mylne. Podle mne, je to zena, nebo byla zena, ktera hledela jen na sebe. Zanjimalo ji, kdo bude delat vsechno okolo baraku, platit poplatky a starat se o domacnost, ale jeji srdicko, "mezi nohama" chtelo neco jineho. Misto aby si s nim sedla a vyzpovidala se kde ji bota tlaci, radeji si nasla milence. Vycurana zenska. Ne kazda, nerikam kazda, ale tahle byla vsemi mastmi mazana. Je mi lito, ze jsem vam rozbil vase hezka slova uznani. Omlouvam se.

4 0
možnosti
Foto

paní je vysmátá. Nejde-li o život, ale jen o sex, je to v pohodě

1 0
možnosti