Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když se zblázní hormony, nic s tím neuděláte. Jde pak jen o to jak se s tím vyrovnáte. Zda volíte lži a podvádění nebo zda si to dokážete vyjasnit o co vlastně stojíte. Udržovat manželství stojící na lžích mi přijde horší než nevěra.

0 0
možnosti
Foto

tak to je věc do diskuse.....mě to např. přijde přesně naopak...akorát bych si netroufl tvrdit, že ten můj postoj je univerzálně správný....je můj a vychází z mojich hodnot;-)

0 0
možnosti
DM

Zajímavé. Nevím, jestli bych dokázala zachovat "pochopení".

1 0
možnosti
ZS

Taky mám kamarádku, která byla manželovi nevěrná cca 10 let. I on to věděl, ne, že by je nachytal. Prostě věděl. Svou ženu miluje. Co s tím? Jiný kamarád žije odloučeně od manželky cca 6 let. Přesto jí dělá poskoka. Až když v jejím domě našel v nočním stolku kondomy, připustil, že někoho má. To mu nebrání dělat poskoka dál. Celkem často o jeho problému mluvíme, vlastně nemá nikoho, s kým by si o tom povídal. Známe se dlouho, tak mu můžu říct, co si myslím : "Každý máme nějakého koníčka, Tvým koníčkem je dělat ze sebe v.la". Znal jsem jiného muže, který, když manželka odjížděla s milencem na chatu, ještě přiběhl k autu s kastrůlky s jídlem, které navařil, aby snad na chatě nestrádali. ;-D Lidé žijí různě, život není vždycky přímočarý. Nikoho neodsuzuji. Jen se někdy podivím.8-o

2 0
možnosti

..nevěra je naprosto přirozená, znáte to, co je zakázané, nejvíce chutná..a proč jsme nevěrní? Protože nám to chutná..protože trpět nechutí v dlouholetém manželství, s partnerem, který zrovna též není při chuti, je nepřirozené.

0 1
možnosti
Foto

článek karma;-) hezky napsáno

1 0
možnosti
JV

Nevěru bych postavil mimo zákon jako trestný čin. A taky, aby spolu lidi byli hlavně proto, aby jí někdo zajistil, tak to je lepší zůstat sám a na ženské se vykašlat. Tak taky poslední dobu i činím a nemůžu si stěžovat.

1 7
možnosti
Foto

to voní středověkem...věrnost je ctnost...a jako taková je těžko vynutitelná zákonem. Nemáte nějaký těžký komplex?;-)

3 0
možnosti
Foto

Ze si lidi zahybaji, je znama vec.  Ale 10 let a manzel ji jeste prosil aby zustala? Oznacil bych ho za slabocha, tim padem si to zaslouzil. Takoveho si zenska nemuze vazit. Kdyby ji nakopnul, dnes mohl byt stastny s jinou. A nebo by ji napravil cifernik tak rychle, ze by na "panacka" zapomnela pres noc Jedno nebo druhe. Chapu jeden zaskok, ale 10 let. Co to bylo za cuzu? Uplne me to vzalo chut se vyjadrovat dal.

5 0
možnosti
DZ

nakopnout ano, mlátit ženu ne. Asi jsem taky slaboch, ale tohle se mi příčí...

0 0
možnosti
Foto

Sice nejsem žena, ale docela se dokáži do té situace vmyslit. Prosím, berte to bez urážky, ale právě ženy jsou ve věcech plození dětí a v péči o ně velmi racionální.

Žena vždy hledá takového otce svých dětí, který by byl jednak zárukou biologické kvality potomků a za druhé by měl být schopen se o ně dobře ekonomicky postarat. A to se ne vždy slučuje.

Kdysi jsme kdesi četl, že mladé manželky ve Francii, které nevystačí s penězi si pořídí movitějšího sponzora a jsou mu za placenou milenku. Někdo by mohl říci, že to je prostituce, ale nikoli. Jde o vydržovanou ženu, což je obrovský rozdíl.

A nebo opačný případ. Muž je tak vysílen prací nebo je obecně tak slabý, že ženu neuspokojí. No a pak manželka, která z mnoha důvodů nechce rodinu bourat, má plné právo si najít uspokojivého milence a anžel by mu vždy k narozeninám měl posílat bednu dvanáctileté whisky a krabici kubánských doutníků.

3 4
možnosti
JV

Nevěra je podvod a nedá se to nijak okecat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3944x
Je mi 41 let, pracuji v dopravě, převážně v mužském kolektivu a psaní je můj relax. Ráda jezdím na kole. Můj koníček je chov slepic, v současné době téměř 30 kusů.  Neberte vážně to, co zde píšu, jsem vrbou svým kamarádkám a potřebuji to nějak ventilovat. Tak jsem si vybrala Vás :-)

Seznam rubrik