Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

ta vaše kamarádka je jistě dokonalá, je dokonalé podle naší civilizací daných měřítek je to skvělý produkt ovšem jedno není,

není to ženská o kterou by chlap stál dlouhodobě

3 0
možnosti
VL

Mně to přijde jak od Fífeka nebo Obermanový. Ani jednoho nemůžu ani cítit. Popisují vztahy lidí děsně lineárně. Je to v podstatě jen o š.ukání.

To si radši přečtu nějakou "verneovku".

Ale ten závěr je dobrej :-)

3 1
možnosti
VL

btw, já sex i vztah s Panem Dokonalým mám. Vždycky, když masturbuji.

7 2
možnosti
RD

Milá vysokoškolačko a co můžete nabídnout? Kromě honění si vlastního trika? Čím to je, že tyhle namyšlené vysokoškolačky stárnou samy? Protože mají dlouhý seznam, co chtějí a zapomněly tam připsat, co vlastně můžou nabídnout? Jestli si někdo myslí, že existuje spřízněná duše, která vám dá oporu, peníze, skvělý sex a ještě bude dělat chůvu dětem a bude ji nosit na rukou, zatímco bude mít úžasnou kariéru... jenže v reálném životě je všechno jinak. Na vztazích se musí pracovat, nic není jen tak a vztah, ve kterém jeden bere a druhý dává nefunguje, stejně jako vztah, který je založen jen na sexu. Vaše přítelkyně asi není tak dokonalá, je to hezké klišé, které si kamarádky říkají - chlapi se tě bojí, ale jestli nebude pes zakopaný jinde? Chytáš li pořád stejné ryby, je načase změnit návnadu. Paní dokonalá je si moc jistá, je tak dokonalá, že ji pan dokonalý nechce. Pan Božský je totiž jenom v knihách a seriálech.

6 1
možnosti

Paní Machalová měla pro úplnost napsat, že je to jen povídka. I když pak by se tady zřejmě fiktivní hrdince tak vášnivě neradilo;-D Jen pro ilustraci " Ani mi nepřipomínej minulý rozchod s Davidem. Odvezl si, když jsem nebyla doma, celé moje zařízení včetně šicího stroje, hajzl jeden!“, krčila obličej vztekem a nenávistí." Pokud si hrdinka i přesto již pořídila byt a uvažuje o domě na klíč, tak by ji sice i ten šicí stroj mohl mrzet, pokud by byla extra spořivá, ale že by kvůli tomu byla pořád vzteklá plná nenávisti?;-D

1 5
možnosti
RD

jestli s ní ukončil vztah tím, že jí vybrakoval všechny věci a zanechal po sobě prázdnotu bez vysvětlení, je možné, že byla plná nenávisti

5 0
možnosti
Foto

Až budete sama dokonalou, můžete toužit po podobném.

Všechny funkční a dlouhodobé vztahy pracují s vědomím chyb partnera. Někdy jsou nesnesitelné a vztah končí, anebo okrajové a vztah trvá. 

Dnes končí na margináliích. Ztratili jsme schopnost tolerance a hledáme prince/princeznu z pohádky. Takové nejsou. Došli/y roku 1466.

4 1
možnosti
AN

Kdybychom i odmysleli toho dokonalého ,zbyde to ,co chceme všichni,nebo převážná většina.:-)

3 0
možnosti
RK

No jo. A proc si Terka mysli, ze pripadny Mr. Perfect bude chtit ji ?

13 0
možnosti
Foto

...když si může nabrnknout mladší, skromnější, stejně atraktivní a třeba submisivnější...což by dominantnímu asi vyhovovalo víc;-)R^

9 0
možnosti
ZB

Vztah je ale založený na sexu. Pokud ti dva se opravdu chtějí, pak ani jeden nepostřehne u toho druhého inteligenci. To vše se ale projeví až láska vyprchá, pak je třeba právě inteligence, psychologie, tolerance, aby ti dva spolu zůstali. V článku uvedená žena zřejmě ještě nikoho nezapálila tak, aby kvůli ní zapomněl na svoje já a zahrnul ji vší láskou. Buď dává na odiv svoje ego a nebo ten pravý na ni právě čeká.

5 7
možnosti
LZ

Myslíte sexuální vztah? ten j ezaložený na sexu. Jinak se raději do tzv. vážného vztahu raději nepouštějte, neboť ten na sexu ZALOŽENÝ není;-)

7 4
možnosti
Foto

M63i12l64a73n 33D13u50d85k65a

12. 5. 2013 15:00

No, řekl bych, že bude mít, holka, velkej problém, je to případ hodně podobný vrcholovým sportovkyním či hvězdám showbussinesu. Tak to ty baby prostě maj, pokud nemůžou k chlapovi vzhlížet, je to vždycky problém - dříve či později. Ale jinak, moc hezky napsáno R^

9 1
možnosti
LZ

Napsáno je to strašně, přijatelné snad jako průměrná slohovka v septimě - naivní, plné klišé, předsudků a stereotypních představ o vztazích mezi ženami a muži. To už je snad lepší, protože aspoň vtipnější, Sex ve městě. Například proč by žena se dvěma VŠ, dobrou pracovní pozicí a postavou jak ze žurnálu měla být považována za dokonalou? O jejích hodnotách či vlastnostech přínosných pro partnerský život to neříká téměř nic.

8 3
možnosti
Foto

Co mne vždycky "pobaví" jsou tyhle vyumělkované článečky modelových situací, zbastlených psychology. Někdy i psychiatry. A autor se pak baví, jak mu to ostatní "žerou". Ostatně tou zmínkou o "ich formě" tady možná někdo uhodil hřebík na hlavičku.

Sama autorka o sobě píše: "Jsem žena a jsem za to ráda. Mám 14 letého syna." Tam možná bude někde ten problém: a kdepak je otec?

8 4
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3944x
Je mi 41 let, pracuji v dopravě, převážně v mužském kolektivu a psaní je můj relax. Ráda jezdím na kole. Můj koníček je chov slepic, v současné době téměř 30 kusů.  Neberte vážně to, co zde píšu, jsem vrbou svým kamarádkám a potřebuji to nějak ventilovat. Tak jsem si vybrala Vás :-)

Seznam rubrik