Asociální modroptačí vládo, nechci platit 26,- Kč poplatek za MHD!!

Tak nám vítězné oranžovorudé koalice v krajích budou rušit třicetikorunové poplatky ve zdravotnictví. Máme přece zdravotní pojištění, tak k čemu poplatky, že?

Budiž jim za to nehynoucí dík vděčného národa. Tisíce babiček, dědečků a miminek umírajících před dveřmi ordinací na nedostatek zásob acylpirinu, který jim zlý a hamižný soukromý lékař odmítá předepsat, protože jim důchod či dávky luxus zaplacení vstupního poplatku nedovolují, posílají tisíce a tisíce dopisů Svatému otci do Vatikánu a žádají svatořečení Jiřího Paroubka, jediného zachránce života jejich. K této srdcervoucí prosbě se rád přidávám, neb není dosud znám případ, že by ke svatořečení došlo za života světce.

Než však velký oranžový zachránce vstoupí do klubu svatých, měl by ve svém vítězném tažení ještě nějakou chvíli pokračovat. Poplatků přece platíme mnohem a mnohem více. Již nikdy nechceme odvádět poplatky za použití vozidel MHD, lidově zvaných socka. Proč bychom měli tyto zcela amorální poplatky platit, odvádíme přece daně z naší poctivé práce dělníků ve fabrikách. Jakým právem ta modroptačí asociální vláda ždímá nás chudé a požaduje nesmyslný a likvidační poplatek ve výši 26 korun za cestu do práce, Lidlu či na hřbitov? Přitom modroptačí zbohatlíci a restituční zloději, amorální to osoby tyjící z naší poctivé dělnické práce, vozí si své  tlusté zadky luxusními vozy značky Volvo, Audi či Mercedes naprosto zdarma. Vítězství pracujícího lidu bude zcela dovršeno po příštích posledních svobodných volbách, do kterých svatý muž vyrazí bojovně s heslem: "Zrušíme poplatky v MHD".

Poté za mohutného jásotu všeho pracujícího lidu bude v parlamentu očištěném od pravicových reakčních  a zaprodaných modrých zrůd schválen zákon: "Jiří se zasloužil o stát". Co na tom, že v prvním politickém procesu bude popraven odhalený vůdce protistátního spikleneckého centra David Ráth.

A pak budu moci konečně a definitivně vítězně zvolat: "A mám to ZADARMO!!"..............................

 

 

Autor: Jan Švarc | úterý 28.10.2008 1:01 | karma článku: 35,54 | přečteno: 2838x
  • Další články autora

Jan Švarc

Jak to bylo s Fayadem

25.3.2016 v 19:15 | Karma: 31,94

Jan Švarc

Korupce naruby?

8.11.2010 v 21:41 | Karma: 19,12

Jan Švarc

Ta cikánka má prostě pravdu....

6.9.2010 v 23:35 | Karma: 48,41