Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OM

No, pokud píšete jako tady na blogu, tak jste furt dost přeplacená. Viděl bych to na cca 1 Kč za 1000 stažení.

btw, vydavatel má pravdu.

1 0
možnosti
DT

To je logické. 14 lidí si to koupilo a stahlo na různé přístroje (čtečka, počítač, mobil, atd.) Případně si to někdo koupil, cracknul to a hned to zase vrátil (i to se dá). Nabouranou verzi dá zdarma do oběhu na tzv. "výměnných burzách".

0 0
možnosti
Foto

Takovému vysvětlení jednoduše nevěřím.  K tomu slouží počítadlo programu, aby bylo zřejmé, kolikrát si to kdo stáhl. Takové vysvětlení, jež podává nakladatel, se daňovému úřadu líbit jistě nebude. Proto jsou tu tyto automatické sčítací programy, aby bylo vše zřejmé. 

Mně nejde o zisk, to je směšné, navíc oba lékaři říkají v závěrečné kapitole, že dovolují jejich šíření všem, ale zároveň si nepřejí, aby byly tyto informace  zdrojem příjmů. 

Dala bych stejně tuto nepatrnou částku Unicefu, i kdyby to nebylo přáním obou autorů. Jen já sama jsem ji rozdala asi stovce svých přátel . Přála jsem si tyto informace jen rozšířit, protože tyto instrukce jsou prosté a velmi účinné. 

Původně jsem neměla v plánu takovou jednoduchou příručku sepsat, ale výsledky těchto cvičení mě tak udivily, že jsem je považovala za zázračné. 

A to jsem si nemohla nechat jen pro sebe. 

Autor říká, že uvedenou metodou byl inspirován, tedy nevycházela původně z jeho poznatků. 

Než ji zveřejnil, ověřoval si ji ve svém léčebném sanatoriu se svým kolegou, spoluautorem knihy, deset let a s vynikajícími výsledky !  Metoda není placebem, ani autohypnózou, protože funguje všem.

1 0
možnosti
MK

Takže oni ti zoufalci co to kupuji opravdu existují?8-o

2 0
možnosti

Rozumné vysvětlení. 

A co je ve smlouvě?

6 0
možnosti