Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z73d73e64n75e15k 58B24e59d54n96a50r
Tak jak máte restaraci postavenou, tak vám ty problémy vybuchují do obličeje. A ne není prvda, že dobré recenze se nepíší. Píší. Ale při hodně špatném jednání je ta prvděpodobnost špatné, daleko větší.
J46a25r79d59a 83K73l39í32m79a
Přesně pro tohle letos po více než 20 letech s hospodou končím. A to si troufnu tvrdit, že kuchyň jsme měli vyhlášenou. Jen jste zapomněla dodat, že v 6 začnete a ve 23 končíte, 7 dní v týdnu.
Z32d68e51n47e25k 50B83e92d52n55a15r
Což je super. Proč by to měl dělat někdo kdo to neumí. a ano nesmyslné nastavení provozní doby vede k nesmyslné pracovní době. to je ale věc, každého soudruha.
J69i98ř28í 38T70a44b12á12š75e92k
Já netvrdím, že Váš podnik není etalonem restauratérství v Čechách.
Ale obecně a v průměru máme co dohánět, stačí zajít na oběd v Rakousku nebo v Německu, dokonce i v Polsku. Personál našich hospod velmi často zcela bez motivace a tudíž bez snahy učinit hosta spokokojeným,
J26a67r25d73a 63K23l13í84m44a
Neznám Polsko. Ale Rakousko i Německo jede na marže, které my si dovolit nemůžeme. Kdo by Vám přišel na guláš ve střední restauraci za 350 Kč? Tak ho máme za 150 a honíme tržby objemem. Výsledkem je zdrchaná kuchyň, plac i šéf. Věřte, že to nemají lehké. A jednu radu: zkuste vlídné slovo jako host, možná budete překvapen jak personál roztaje.

H64o10r13s18t 59A15n31t26o60n 63H73a31s16l98b91a79u46e95r
Bezva popsaná skutečnost
J48i71ř37í 56P86ř16i10b35y72l
Dejte si pár frťanů ke zlepšení pohledu na svět.


Š71á19r68k33a 93A27n26d61r95l94o92v72á
Kdysi jsem zkoušela být servírkou a do puntíku vše sedí. A navíc moc pobavilo.
Z56b30y53š14e94k 52H10l36i92n23k97a
Hm, hm, hm... Hospoda na mýtince (úryvek vztahující se k blogu):
"Notář mi vyprávěl, že dědeček byl vyhlášený samotář. Lidem se vyhýbal a nikoho kolem sebe nesnesl. Ale odjakživa toužil stát se hostinským. Nejdřív si otevřel hospodu u silnice na Písek. Ale chodili mu tam lidi. Pak si najal hostinec na náměstí v Opočně, zas mu tam chodili. A tak si postavil tohleto."
P18e86t22r 55H38o26l47e29č30e88k
Fajn, Cimrmana znáte, ale poslyšte, že vy nejíte maso..?


N20a69ď24a 29D53u74b49c21o18v57á
Bezva text, hezky jsem si pocetla, ale nejsem zlomyslná, přeju milé a vděčné hosty, kteří si u vás pochutnají bez nějakých katastrof.
- Počet článků 44
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2003x
Jsem zaměstnancem jedné ze tří největších firem na světě a u toho se intenzivně zabývám exotickou, donedávna oficiálně "nepřátelskou" zemí. Studuji její moderní dějiny v doktorandském studijním programu a jako správný ekonomický kaskadér jsem vydala učebnici libozvučného indoevropského jazyka, kterým se tam mluví, tedy perštiny.
Mám ráda odvážné lidi, sarkasmus a dobrou skotskou. Bez ledu prosím. A dvojitou. Dnešní doba si to tak nějak žádá.