Diskuse

Stop rassismu!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J50a18n 74R67á12ž

6. 3. 2014 11:38

Nějak mi nedošlo, zda je autor recesista a článek byl napsán jako satira nebo to snad myslel vážně. Kdyby byla pravdivá druhá varianta, tak osvědčeným prostředkem pro "osvícení" je rána hlavou do zdi.

2 0
možnosti

Černožlutými páskami byli dekorování zejména monarchistické síly v občanské válce, ono to totiž nebylo jen bělogvardějci vs bolševici, bělogvardějci nebyli v žádném případě jen za cara, ale třeba i za vládu Kerenského, která s carismem nic neměla. No a monarchisté bojovali pod vlajkami císařství za říši v jejich původních hranicích, čili proti třeba i ukrajinským nacionalistům, kteří chtěli samostatnost. Čili černožlutá skutečně bojovala se žlutomodrou. Občanská válka byla válkou frakcí, nikoliv jakousi jednolitou bitvou bílých milovníků cara proti rudým milovníkům Lenina.

0 0
možnosti
Foto

Dvojí metr a pacholata západních neomarxistů holt zažívají zlaté časy! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1288x
Kritický racionalismus, humanistický pragmatismus a konstrukcionismus jsou myšlenkové směry, které mě oslovují. Tomáš G. Masaryk, Karl R. Popper, Viktor E. Frankl a George Kelly jsou pánové, které obdivuji. Žasnu nad divy technické civilizace, jako je maják na Bell Rocku a nad divy přírody, jako je včelstvo. Jsem toho názoru, že svoboda člověka nespočívá v konzumu a expanzi, ale v dobrovolném sebeomezování se, s přihlédnutím k ostatním a k ostatnímu. Jsem ročník 68.

Seznam rubrik