Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Šušlíku, současná ukrajinská vláda není legitimní, vznikla na základě ozbrojeného puče, který podporovaly USA a EU. S tím nic nenaděláte, i kdybyste se tady ulhal.

Pokud existuje ruský fašismus např. na základě anexe Krymu, tak musí existovat i fašismus EU a USA...protože předtím byly těmito mocnostmi přepadeny Jugoslávie, Irák, Libye...stále trvá hrozba přepadení Sýrie. EU a USA se vždy vyjadřovaly, že mezinárodní právo ve stávající podobě jim nevyhovuje a proto ho porušují. Proč jim a vám tedy vadí anexe Krymu, když se Putin pouze opičí po Západu v situaci, kdy je kvůli Západu mezinárodní právo v troskách?

1 1
možnosti
Foto

Až "pridlhé" a úzce odborné pro tento server. V podstatě souhlas.R^

0 1
možnosti

P40a77v25e94l 28H10e17k

14. 3. 2014 6:55

Velmi dobré

1 1
možnosti

Karma.Velmi zajímavý článek o ruské fašistické duši.Jeden vůdce, jeden národ...

2 4
možnosti

Je to článek na úrovni, ale nepochopil jsem, v čem spočívá to "potlačování práva a svobody", a dokonce kdo to dělá?

Když třeba vyslovím názor, že čeština není žádným dokonalým jazykem a Češi jsou genetickou směskou Germánů, Keltů, Poláků a Maďarů, koho tím potlačuji?

2 2
možnosti

Keltů těžko, on Napoleon tolik vojáků z Bretaně u Slavkova zase neměl:-)

0 1
možnosti

Fakt by do úvahy stálo za to doporučit Ukrajině vyhlásit referendum s otázkou: Chcete se připojit k Rusku? S tím, že ty regiony, v nichž se účastní hlasování 60% oprávněných voličů a pro se  vysloví více než polovina z nich, tak by se mohly odtrhnout s tím, že by se v daném regionu odehrálo o rok později ještě jedno referendum se stejnou otázkou.

2 1
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1288x
Kritický racionalismus, humanistický pragmatismus a konstrukcionismus jsou myšlenkové směry, které mě oslovují. Tomáš G. Masaryk, Karl R. Popper, Viktor E. Frankl a George Kelly jsou pánové, které obdivuji. Žasnu nad divy technické civilizace, jako je maják na Bell Rocku a nad divy přírody, jako je včelstvo. Jsem toho názoru, že svoboda člověka nespočívá v konzumu a expanzi, ale v dobrovolném sebeomezování se, s přihlédnutím k ostatním a k ostatnímu. Jsem ročník 68.

Seznam rubrik