Diskuse

Kecal Okamura

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kua, ta nenávist je fakt zlá věc!!:-)[>-]

0 0
možnosti

Váš zmatený výlev na blogu iDnes má jedno malé bezvýznamné plus za správný pravopis, ovšem za zkreslování fakt velké, nekonečně dlouhé mínus. Cikánofilové opravdu v oblibě nejsou, stejně jako jejich chráněnci. Jste jako utržený vagón, který má převálcovat existující problémy, ale nemáte ani jeden nápad, jak tyto špatnosti usměrnit. Prostě jste se tady vyzvracel. Možná jste čekal, že se Vám po napsání článku uleví. Ovšemže tomu tak není, protože kladný ohlas zde pravděpodobně nenajdete. Lidé cítí bezpráví, bojí se nebezpečí a bojují proti tomu. Pokud nemáte vlastenecké cítění a nemíníte žít v české zemi s kulturní úrovní, pak jsou i jiné země, například Indie. Tam si svoji lásku k multikulturám můžete vyzkoušet na vlastní kůži.

3 0
možnosti

Pane Šušlík je obdivuhodné, že žádný z těch -ismů, kterými sám sebe charakterizujete ve Vás nezanechal žádnou stopu.

0 0
možnosti
Foto

"Majdan dohlíží na politiky"..... Jeden takový "dohlížitel" zrovna skončil s dvěma kulkami v srdci, poté, co se ubezpečili, že nemá neprůstřelnou vestu. To snad mluví samo za sebe. Nač takové dlouhé frenetické články.

1 1
možnosti

Šušlíku, a co s tou černou ukrajinskou kronikou, co jsi tak pečlivě přepsal, má společného Okamura? Kdybys jej dobře v neděli poslouchal, tak bys více věděl, o čem mluví a mluví dobře. Z ten Punčochář byl z něj zpocený až dole pod zády. Jenoznačně nastínil, jak to tady díky takovým intošům, jako jsi ty, dopadne.

4 0
možnosti

O38t90o 31L26e10v

26. 3. 2014 15:10

Opominu li plytké žvanění o Okamurovi ,jak daleko žijete autore od početnější tlupy našich snědších spoluobčanů?Nejde jen o jednu dědinu pane autore!Jen jeden příklad a je jich daleko víc ,zadejte si na Googlu-romové napadli a tyto žvásty vás rychle přejdou

http://www.czechfreepress.cz/z-domova/nasili-v-pribrami-prudce-roste-lide-vyzyvaji-k-demonstraci.html;-€;-€;-€

6 0
možnosti

O82t49o 87L39e53v

26. 3. 2014 16:53

Šulíku jedna zprávička ze slovenska a Okamura v tom prsty nemá;-D;-D

http://jozefvarga.blog.idnes.cz/c/402331/Stovka-ciganov-zbila-futbalistov.html

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1288x
Kritický racionalismus, humanistický pragmatismus a konstrukcionismus jsou myšlenkové směry, které mě oslovují. Tomáš G. Masaryk, Karl R. Popper, Viktor E. Frankl a George Kelly jsou pánové, které obdivuji. Žasnu nad divy technické civilizace, jako je maják na Bell Rocku a nad divy přírody, jako je včelstvo. Jsem toho názoru, že svoboda člověka nespočívá v konzumu a expanzi, ale v dobrovolném sebeomezování se, s přihlédnutím k ostatním a k ostatnímu. Jsem ročník 68.

Seznam rubrik