Diskuse

Akce a reakce

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S dovolením kopíruji z reakce pana Petra Khola "Jinak nevidím nic špatného označit takto člověka (ikdyž je to "náš" prezident), který tento výraz, a jeho obdoby, sám rád používá i ve vyjádřeních dotazujících se hlavy státu." R^

A zastáncům hlavy státu - Proč by se občané nemohli vyjadřovat tak, jak se vyjadřuje hlava státu? Velmi pochybuji o tom, že by lidé označovali prezidenta takovýmito slovy, pokud by je on sám nepoužíval. Pokud je adekvátní, aby prezident takto hovořil, je adekvátní i to, aby takto hovořili i občané.

2 0
možnosti
MJ

Hezké brzké sobotní ráno.

Rozumím Vám. Ale při tom souhlasím se stažením článku Vašeho.Je třeba naučit lidi, a zvlášť Vás blogery, využívat svobodu slova racionálně, bez hrubostí, bez zbytečné nadnesenosti ( možná lze říci bez "umělecké nadnesenosti, což ve Vašem případě, sám musíte uznat, nelze  ani kapku uvažovat) , bez otevřených urážek. Jak jistě jste sám vysledoval, pod články vedených slušně kriticky, je také víceméně slušná reakce čtenářů.

Závěr. Tedy neuvažujte nějak divně, jako v tomto článku. To znamená uvažování směrem...nějakého vůdce. Pamatujte, že za reakce pod Vašimi články jste z většiny zodpovědný Vy. Hrubým osočováním, urážením, myslíc, že to je svoboda slova. Není.

0 0
možnosti
PK

P41e15t76r 36K78h11o30l

21. 3. 2014 22:28

Jinak nenechte se tím znechutit a pište stejně dobře jako dosud ;-)R^[>-]

1 0
možnosti
PK

P78e33t91r 55K20h93o12l

21. 3. 2014 22:27

Umím si živě představit jak rozhořčení "čtenáři-příznivci" bombardují admina žádostí o cenzuru ;-D Teď vážně, zajímalo by mne z jakého důvodu byl tento článek stažen a přesunut do soukromých! Prosté odkázání např. na kodex blogera mi teda nestačí. I na idnes zveřejňují zprávy obsahující tento expresivní výraz. Tam kodex slušnosti asi neplatí. Jinak nevidím nic špatného označit takto člověka (ikdyž je to "náš" prezident), který tento výraz, a jeho obdoby, sám rád používá i ve vyjádřeních dotazujících se hlavy státu. O člověku, který při takovém slavnostním aktu jako odemčení korunovačních klenotů přijde nažraranej jako slíva (vlastně viróza ach já hlava dubová), který jako reprezentant naší země se ptá zahraniční žurnalistky jestli náhodou není teroristka a ještě pronese "Alláh akbar" a přijde mu to jako vtipný bonmot, o člověku, který trpí ztrátou paměti při dotazech na jeho privatizační průsery, a o jeho podlé, zákeřné a lživé kampani vůči svému protikandidátovi ve volbě hlavy státu nemluvě. Vlastně já zapomněl. On je totiž ten prezident "dolních deseti milónů" tak může mluvit jak mu zobák narost, kdežto my ti  z dolních deseti to o něm říci nemůžeme, alespoň ne na blogu idnes. Čtenář si myslím sám udělá obrázek o tom v jaké souvislosti se tento výraz použil, na to nepotřebuje admina. Navíc v tomto článku a nadpisu jsem pochopil já, že byl označen stejnou mincí, kterou použil on a ještě k tomu při lži. Všichni si rádi hrajem na mravokárce a přitom bysme si měli zamést nejdřív před vlastním prahem. Apropo nedávno byl na blogu článek od autora, který rád překrucuje a účelově manipuluje, o zpěvákovy, kterého v názvu nazývá vyznavačem hnutí propagujícího násilí, genocidu a zločinů proti lidskosti ikdyž tento zpěvák nikdy nebyl kvůli tomuto uznán vinným ať už trestného činu nebo i přestupku. To zdejší blogové policii zřejmě nevadí. No fuj velebnosti chce se mi blejt.

3 0
možnosti
AJ

Zopákněte si češtinu z páté obecné!;-D

0 1
možnosti
Foto

Myslíte si, že se někdo zastydí a příště si lépe promyslí na co vlastně reaguje?  Také bych si přál, aby lidé více přemýšleli.

1 0
možnosti
FP

vy jste tomu dal ale na frak .....

0 0
možnosti
AJ

V druhém článku znovu rozvíjet své "myšlenky" z prvního článku, no, tomu se říká hezky česky SAMOŽER...;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1288x
Kritický racionalismus, humanistický pragmatismus a konstrukcionismus jsou myšlenkové směry, které mě oslovují. Tomáš G. Masaryk, Karl R. Popper, Viktor E. Frankl a George Kelly jsou pánové, které obdivuji. Žasnu nad divy technické civilizace, jako je maják na Bell Rocku a nad divy přírody, jako je včelstvo. Jsem toho názoru, že svoboda člověka nespočívá v konzumu a expanzi, ale v dobrovolném sebeomezování se, s přihlédnutím k ostatním a k ostatnímu. Jsem ročník 68.

Seznam rubrik