Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-DR^Můj manžel mě dostává na IT technologiích a větě "Už jsem ti to přece říkal". To mu úplně stačí.

Moc krásný článek;-D.

0 0
možnosti
Foto

chvílema jsem se viděl...tipování totiž zbožňuji jako specifický druh sociálně verbálního umění s alternujícimi úspěšnými a neúspěšnými konci.;-D

0 0
možnosti
Foto

K23a72r22e51l 77R85a29d24a

27. 6. 2013 20:14

Vaše výzkumy jdou správným směrem. Jen doporučuji, nezveřejňovat. Jsou určité tajné pravdy, které musí být v zájmu mírového soužití utajeny a ututlány. ;-DR^

2 0
možnosti
Foto

M24a40r18t26i79n 69Š12i68k

27. 6. 2013 19:35

Z Angeliky si pamatuji snad jen "Jsem básník Špína!" A to opravdu nehádám, ani nemystifikuji..... ;-) Jinak mi přijde zajímavé, že vy jako žena, voláte po přesných faktech, zatímco vidíte kolem sebe muže, chovající se hodně "pocitově - volně". Jsem vždycky myslel, že je to opačně. Že chlapi jsou hnidopichové a jdou po "pravdě" a "faktech" a ženy jdou na věc mnohem více "jak to cítí". Tak mi v tom děláte maglajs. Asi chtějí být zajímaví pro vás. Jiné vysvětlení nemám. Díky.:-)

0 0
možnosti

L28e39o 55W46o65l74f

27. 6. 2013 18:45

Zdravím do Schweizu. Máte zajímavé postřehy.

:-)R^

0 0
možnosti

Náhodou, naučit se pár faktů a zbytek extrapolovat je metoda, která fungovala i u maturity.

1 0
možnosti

Rychle se jdu našprtat pár známých vět z Angeliky a pak už budu dokonalý ... :-)

1 0
možnosti

S bodem jedna určitě souhlasím, s bodem dva částečně - opravdu mnohdy odhaduji a domýšlím se podle útržků co znám, ale vždy pak moji vydedukovanou verzi uvedu tvrzením typu "mohlo by být", "je to asi", "myslím si že" a podobně. A trojku nepraktikuji vůbec, i když jeden můj kamarád v ní byl expert, nezasvěcený člověk by mu uvěřil cokoli, dokáže přesvědčivě mluvit o věcech o kterých nemá páru.

Ovšem ženy nakládají s informacemi podobně, ale nikoli s historickými, vědeckými, politickými, ... nýbrž s všední realitou. Dokáží velmi dobře přetvořit něčí výroky a najít v nich něco co vůbec řečeno nebylo a ještě o tom přesvědčovat i autora výroku, historku o dialogu podají tak, že má posluchač pocit jako by šlo o hádku století a když začnou drbat než se story o milostném trojúhelníku dostane přes tři drbny už je z něj šestiúhelník a to jenom proto, že dva účastníci už se stihli navzájem zabít. Každý holt máme to svoje;-).

0 0
možnosti

Děkuji za další inspiraci!:-)

0 0
možnosti
Foto

Ženy jsou taky super. Zvládají tolik věcí, ale proto jim běžně neříkám "chobotnice". A děti zase rády řvou, ale nejsou kvůli tomu "zbíječky". Každý totiž používá tu strategii, která mu umožní být ve světě úspěšný a šťastný :)

0 1
možnosti

Vy myslíte, že plácat nesmysly a vést zasvěcené řeči o něčem, o čem prakticky nic nevím, vede k úspěchu a štěstí? Ledaže považuje posluchač své okolí za ignoranty a nepočítá s inteligentním publikem. Pak narazí a je za blba.

1 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1028x
Jsem dobře utajený optimista žijící ve Švýcarsku, který se snaží, aby ho život bavil, ale občas to není lehké. Mám dvě kočky, jednoho přítele a hodně nápadů - ti všichni se podílí na mém psaní.

Seznam rubrik