Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Fajn blog Báro. Jasem single už 5 let a konečně už taky žehlím. Košile jsou porod, vypadají jako nežehlené. Tak to kompenzuju kapesníkama, ručníkama a podobně :-)

0 0
možnosti
BS

;-D to mě vážně pobavilo!

0 0
možnosti
HS

Já žehlím i utěrky i ložní prádlo. Košile manželovi do práce a trička dětem do školy. Ponožky jako moje máma fakt nežehlím...... ;-D

1 0
možnosti
Foto

Kňourání žen, které nudou neví kudy kam!  ;-D 

Vemte si k tomu dvě krávy, čtyři kozy, pole, zahradu, králíky a slepice, houf dětí, tak jak to měly ženy v minulosti. A žehlit budete takovou tou těžkou, co se nahřívá na kamnech! Dneska už nepředstavitelné. Žehlení moderní napařovačkou je za odměnu a jako úžasný doklad božího milosrdenství!! :-) Važme si toho luxusu, ve kterém žijeme. Možná bude hůř. :-P

0 1
možnosti
MM

Vladimíre, kňourání žen? To jste přehnal. Jsem 5 let single, mám nejmodernější a těžkou napařovačku, co stála 4 litry a peru se s ní a nenávidím ji. Víte, ona žema/matka/mkanželka to fajkt nemá jednoduché. Většinou, když vstane "musí" probudit "zbytek" rodiny, udělat všem snídani, dětem (někdy i manželovi) svačinu a děti vypravit do školy. Pak jde do práce, po cestě z ní mnohdy musí vyzvednout děti ze školy či školky, nakoupit. Doma pak s nimi úkoly, uklidit, vyprav, vyžehlit, uvařit, uvítat manžela urvanýho z práce, uvařit večeři, umýt nádobí, zkontrolovat úkoly. A pak hupky do postýlky a být milá na manžela.

Nevím jak Vy, ale já, pokud se nějaká žena ozve, že jí tgřeba žehlení ubíjí, já to za kňourání nepovažuji. Ona ta žena kolikrát denně jede na 3 - 4 směny a my na jednu a zasloužila by si uznání a pomoc a ne obvinění z toho, že kňourá.

2 0
možnosti
TB

Firma Siemens vyrobila robota na žehlení košil. Jmenoval se Dressman a šel koupit i v e-shopech. Jenomže byl velký jako kráva a drahý jako Volvo, tak z toho sešlo a už se neprodává.

0 0
možnosti
PD

Ne všichni muži jsou takoví, jak "popisujete" (to o té horizontální poloze  . . .). A máte-li doma takového hňupa, je to váš problém (jistě píšete z vlastní zkušenosti). A pro jistotu jsem si vše přečetl ještě jednou...nějak jsem nepochopil výši karmy, jistě mi něco uniklo. Ale v 31 letech jsem byl také všelijaký...;-)

1 0
možnosti
BS

Tak přeci jen Vám něco uniklo - píšu, že ne všichni jsou takoví. A hlavně - téměř celý ten článek je nadsázka a ironie. Skutečně si myslíte, že mě v tomto světě nejvíce trápí žehlení? Pokud ano, pak Vám velmi děkuji.

0 0
možnosti
VM

Zehlit nemusite staci kdyz si poridite zehlicku a domaci chuvu jak to delaji mnozi jini.

Pak ale pozor aby Vas manzel nahodou nesesmilnil:)

0 0
možnosti
MH

Leta jsem žehlila a vlastně jsem žehlila docela ráda, jenže v určité fázi vývoje dětí, která se v případě žehlení pojila se zavěšením dítěte na kabelu žehličky, jsem musela žehlení odsouvat do nočních hodin, kdy už mi energie fakt nezbývala. Jednoho dne bylo toho nevyžehleného prádla tolik, že jsem z něj vyžehlila jen společenské kalhoty a manželovy košile a zbytek poskládala do skříně tak, jak byl. Čekala jsem velký třesk, rodinnou vzpouru a... nestalo se nic. Vyladila jsem věšení prádla tak, aby se nepomačkalo a vynechala kolíčky, které ho ošklivě mačkají. A hle, lycra to dovolí. Těch pár košil a kalhot mě už nezabije. :-)

4 0
možnosti
IV

Já žehlím vše a navíc mě to i baví..jseem divná?:-))

1 0
možnosti
VM

Nejste ale ve Svedsku zehli muzi kteri pomahaji zenam...jsou divni?

0 0
možnosti
MP

WIFE  .... Washing , Ironing F.....g,  Etc.. ;-D

2 0
možnosti
VM

MAN ....Meat Alcohol Nicotin:)

1 0
možnosti
AK

Také žehlím a sušičku mám a používám a nestydím se za to.;-) Oblečení, v kterým chodíme do práce se žehlí, dětské něci na válení se po zahradě projdou jen sušičkou. 

I když diskuze není nějaký reprezentativní vzorek populace, už vím, proč mnozí lidé vypadají jak kdyby vypadli krávě z huby :-P

A také by mě zajímalo, proč vědci-technici nevymysleli nějakého robota na žehlení? Nevěřím, že by to nějaká inteligentní mašinka nezvládla. Nebo je snad žehlení složitější úkon, než poslat třeba sondu nad Mars? ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1028x
Jsem dobře utajený optimista žijící ve Švýcarsku, který se snaží, aby ho život bavil, ale občas to není lehké. Mám dvě kočky, jednoho přítele a hodně nápadů - ti všichni se podílí na mém psaní.

Seznam rubrik