Zrušte anketu Bloger roku!!!!

S koncem roku přicházejí nejrůznější ankety. Věřím, že adminy tohoto blogu vedly jen ty dobré důvody k vyhlášení ankety Bloger roku. Průběžné výsledky však napovídají tomu, že hlasující ji pojali po svém. Tím sdělují, co si o ní myslí.

Hlasující svými nominacemi a hlasováním udělali adminům z ankety frašku. Plyne mi z toho to, že o takovou anketu nestojí a že v případě jejího ukončení a vyhlášení výsledků se redakce bude muset potýkat nejen se zesměšněním svého dobrého úmyslu, ale i úrovně blogu Idnes.cz jako takového.

Jak jinak si vysvětlit, že na titul Básník blogu aspiruje Vladimír Kroupa, autor laciných rýmovaček. Pravda, já bych lepší nenapsal. Právě proto je nepíši. Naproti tomu, Vladimír T. Gottwald, skutečná autorská osobnost je naprosto bez šance.

Jak jinak si vysvětlit, že Vladimír Kroupa je nominován též jako Fotograf blogu, když je autorem tuctových fotek z rodinných zájezdů. V této kategorii však naštěstí nemá šanci. O vítězství se svede boj mezi skutečnými "pány" fotografy.

Části ankety, kde jde o dámské kolegyně se vyhnu. Nikoliv proto, že bych byl až takový gentleman. Paní Stražáková nominována není a ostatní dámy tolik nesleduji.

Zřejmě nejprestižnější částí je anketa Bloger roku. Ani zde nechybí autor naprosto průměrných článků Vladimír Kroupa, jehož nominace je nepochybně dílem srandistů spíše, než skutečně těch, kteří jeho díla považují za zásadní. Další zajímavostí je to, že v tuto chvíli je s obrovským náskokem v čele pořadí František Matějka. Již jen ten náskok stojí za povšimnutí. Nechce se mi věřit, že by hlasující pana Matějku považovali za tak hvězdného blogera.  A to zejména v konkurenci kolegů Olšera, Drábka. Gottwalda, Havlíka, Novotneho, Větvičky a Vašíčka. Nechce se mi ani věřit, že by čtenáři tohoto blogu tolik preferovali populistické výkřiky a jednoduchá řešení člověka s nejasnou minulostí a současností, který aktualizuje svůj životopis, původně bez poskvrny, o nelichotivé záležitosti podle toho, jak postupně vyplynuly na povrch.

Nominaci Jaroslava Lančíka snad ani netřeba komentovat. Ta jen podtrhuje absurdnost celé této ankety.

Autor: Lubomír Šula | neděle 5.12.2010 23:50 | karma článku: 14,41 | přečteno: 3044x
  • Další články autora

Lubomír Šula

Lež, manipulace či omyl?

15.4.2014 v 10:10 | Karma: 13,79

Lubomír Šula

I my máme své Indiány

9.11.2013 v 10:48 | Karma: 17,23

Lubomír Šula

Láska ve stínu ostnatých drátů

8.11.2013 v 14:30 | Karma: 13,97