Vyrostla nová odbojová skupina "Mašínů"

Pod odbojem si můžeme představit ledacos. Nic to nemění na skutečnosti, že usmrcení svázáného a omámeného zajatce je v protikladu všem válečným konvencím a je neomluvitelnou a sprostou vraždou. Ostudou toho státu je to, že pachatele takového činu hodlají naši volení zástupci vyznamenávat. Ale to jen na okraj. Zdá se, že se zrodili noví odbojáři.

Jistá dívka si pozvala domů kamaráda.  Rodiče vyklidili byt tím, že vyrazili na dovolenou do Řecka.  Na mejdanu se hulilo. Hulila se tam tráva. Hulili všichni, kromě onoho mladíka. I ten si ovšem nechtěně "zahulil", jelikož se tam skutečně hulilo o sto šest.

Mladík se jmenuje Boris. Žije zde již pět let a z Ruska si ho do Česka přivezla matka, která zde má již dlouhou dobu kvalifikovanou práci. Chlapec je ovšem schyzofrenik. Prožívá vše, co k této chorobě patří.... A to naplno.

Pod vlivem pasivního hulení se mu přitížilo. Začal rozvíjet podivné fantazie, ostatním se svěřoval se svými pocity a se strachem, který ho doprovází. Nechápající účastníci mejdanu jej vyzvali, aby odešel. Mladík jejich žádosti bez námitek vyhověl.

Za ním se vydali tři hoši, kteří byli též na mejdanu přítomni. Ti se ho rozhodli zbít. Vysvětlili mu, že se musejí pomstít za to, co se stalo 21. srpna 1968. Boris na násilí českých sjetých hochů nereagoval. Krom bití, si  chlapci přivlastnili Borisův mobilní telefon. Za krvácejícím mladíkem, který se pokoušel přivolat pomoc z telefonní budky, odmítla vyslat pomoc operátorka záchranné služby, když ji sdělil, že u sebe nemá kartičku zdravotní pojišťovny, ani 2 000 Kč, aby uhradil výjezd sanitky. Policie odmítla přijet, když jim řekl, že u sebe nemá žádné doklady, které měl doma...

Co říkáte? Neměli bychom ty tři kluky nějak ocenit? Vždyť přece hrdinsky a vlastenecky hájili čest tohoto národa proti okupantům. A to jsou tak mladí a již tak aktivní.. A zvládli to jen ve třech.....

Skutečně nám vyrůstají noví Mašínové????

P.S. Nechutně politicky korektní zdroj samozřejmě opět -  jak je zde dobrým zvykem -  neuvádí údaje o barvě vlasů útočníků, ani se nic nedočtete o pigmentu jejich kůže nebo barvě očí... Diví se tomu ještě někdo?

 

Autor: Lubomír Šula | středa 25.8.2010 18:10 | karma článku: 22,70 | přečteno: 1319x
  • Další články autora

Lubomír Šula

Lež, manipulace či omyl?

15.4.2014 v 10:10 | Karma: 13,79

Lubomír Šula

I my máme své Indiány

9.11.2013 v 10:48 | Karma: 17,23

Lubomír Šula

Láska ve stínu ostnatých drátů

8.11.2013 v 14:30 | Karma: 13,97