Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

MORHHO

17. 5. 2010 23:53
Tak Motejl by určitě nebyl můj president ....

Takže by nebyl presidentem všech občanů.  Říká se : "O mrtvých jen dobré", takže radši jindy.  Budiž mu země lehká.[>-]

0 0
možnosti
AH

nyny.

17. 5. 2010 14:08
inu

obávám se též.  Nicméně pan Motejl by na prezidenta neměl ani věk,ani kvality. Byla by ho totiž na něj škoda. Na svém místě byl právě jako ombudsman, kde pro lidi mohl něco dobrého udělat, prezident pro lidi udělat nic v jejich všedních starostech a strastech udělat nemůže nic. Teď už jen s hrůzou můžeme sledovat boj o korýtko a likvidaci nezávislosti úřadu a jeho hlavy.

0 0
možnosti
AS

antonio seruti

17. 5. 2010 11:54
vždyť je to jen úřad

"po strašlivé anexi Václavem Klausem a jeho lidmi"? Vždyť je to jen úřad. Nechápu, že i vy, kterej působíte celkem normálně, máte potřebu vzhlížet k prezidentovi jak ke svatýmu obrázku.

0 0
možnosti

Dr No

17. 5. 2010 11:04
O mrtvých jen dobré

ale v čem vám připadal pan Motejl tak úžasný? Myslím, že žádný člověk zas až tak nevyniká nad průměr, to jen někdy okolnosti způsobí, že jeho činy přesáhnou jeho okolí. Víra ve výjimečnost politiků nebo jiných vůdců je obecně velice škodlivá věc a přinesla už ve světě mnoho zla. Třeba i naši nedávnou historii poznamenala tragicky slepá a hloupá důvěra sprostého lidu v "prezidenta osvoboditele" Beneše. To samé platí i o panu Havlovi, který má hodně velký podíl na sametovém pardonu pro všechny bolševické a estébácké zločince ....

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.