Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rurik

10. 4. 2010 3:04
Mohl by pan Sula uvest nejaky duveryhodny

odkaz na tu Dukovu knihu, na internetu zadna kniha toho jmena pod pseudonymem Dorothy Vanderbilt neni.Vypada to spise na lez ADL, ocernit Duka za to, ze si dovolil kritizovat zidy.;-)

0 0
možnosti

Emmanuel Goldstein

8. 4. 2010 20:48
0 0
možnosti

baggerfuhrer

8. 4. 2010 17:22
:)

Mohl jste mu to rici primo pri te prednasce. Bohuzel k ni nedoslo, mohlo to byt zajimave. Muj nazor je ten, ze kdyz sedi v parlamentu komuniste a jsou tu i nejake srazy jejich svetovych zastupcu, tezko muzeme zatykat nekoho za to, ze zpochybnuje rozsah holocaustu, i kdyby se otevrene hlasil k jejich ideobratrum, nacionalnim socialistum. Tedy pokud se chceme povazovat za civilizovanou zemi.  ;-)  

0 0
možnosti

Camino

10. 4. 2010 19:07
Re: :)baggerfuhrer

Autore, karma, jsem v Kanade, tak se pokusim o tom co nejvice dozvedet. Dekuji Vam.R^

0 0
možnosti

Tangua

8. 4. 2010 16:55
Sémantická připomínka

V textu je uvedeno, že autor jen tak "zevrubně" během hodinky prolistoval atd. Dovoluji si podotknout, že slovo "zevrubně" naopak znamená "velmi důkladně" - tedy pravý opak významu, který autor měl na mysli.

0 0
možnosti

lubossula

8. 4. 2010 17:08
Re: Sémantická připomínka

omlouvam se, ale mam na mysli skutecne "zevrubne". Ono lze listovat "letem svetem", ale lze i listovat zevrubne. ;-D

0 0
možnosti

masculine

8. 4. 2010 16:07
Má praxe je stejná.

Netýká se jen Holocaustu, ale například konspiračních teorií týkajících se 11.9. Je velmi obtížné prokazovat daná fakta, protože k tomu člověk musí o dané tématice mnoho vědět, měl by mít znalosti odborné a nejlépe být té dané události přímo účasten. Navíc, byť disponujete výše uvedeným, nejsou vaše argumenty odpůrci přijímány, protože své konsppirační teorie povýšili na úroveň nezpochybnitelných dogmat, přičemž tím hlavním a nenahraditelným je tvrzení, že oficiální výklad je lež. Z tohoto pohledu nemám šanci a proto se zaměřuji na odhalování lží a manipulací těch, kteří se jimi snaží hypotetické manipulace a lži "objasňovat". A popravdě, být tak manipulativní, lživé a plné logických chyb oficiální verze, pak by i ze mne byl konspirující jedinec. :-)

0 0
možnosti

BlackAnonym

8. 4. 2010 17:38
Re: Má praxe je stejná.

Samozřejmě musím dát za pravdu, že okolo toho je hodně blbostí. Ale na druhou stranu jenom blbec může věřit, že před Pentagonem(jedna z nejlepe zabezpečených budov) civilní letadlo udělá 330 stupnu klesani, ktere trva bezmala 5 minut. Pentagov má podle wikipedie několik desítek kamer, což by napadlo i uplnyho blbce, ze takova budova bude mit. Ale ejhle kdyz tam narazilo letadlo, tak fungovala jenom kamera na parkovisti s jednim snimkem za sekundu. Víte například, že Pentagon má vlastní raketový systém? Prostě na konspiračních teoriích je nejhorší, že se toho chytaj idioti jako zmiňovaný Duke, kteří z toho dělají frašku.

0 0
možnosti

Streit

8. 4. 2010 14:55
Těžkopádné, zbytečné

Nevím po prvním přečtení, o co autorovi šlo. Poitu nedokázal zformulovat. Slabé. Nijaké. Mdlé.

Když na sobě budete pracovat, snad jednou něco kloudného napíšete. :-)

0 0
možnosti

lubossula

8. 4. 2010 15:05
Re: Těžkopádné, zbytečné

vasi razantnosti ani nechci konkurovat. Verite mi to? ;-D;-D

0 0
možnosti

petr štursa (velmi arogantní)

8. 4. 2010 14:52
Boze, zase...

DD nema s pravici nic spolecneho, DD je (stejne jako Hitler byl) levicak a populista. Ja chapu, ze clovek, placeny z dani pracujicich lidi (prizpusobuju se slangu rudych, aby pochoili) se bude branit spojovani socialismu a narodniho socialismu - nacismu, ale to nic nezmeni na tom, ze nackove jsou levice. Pravicakovi je jedno, jakou ma kdo rasu (tridni puvod, pocet partnerek, ci partneru)...

.

Vlastne je to roztomile, jak se levicaci vzajemne nesnasi a obvinuji jeden druheho z naklonosti k pravici, coz je v jejich podani nadavka.

0 0
možnosti

lubossula

8. 4. 2010 15:04
Re: Boze, zase...

zdravim pane Sturso. Vas jsem tu nevidel temer leta... Jinak Duke se otrel o demokraty a skoncil u republikanu.... Takze tvrzeni, ze DD nema s pravici nic spolecneho je minimalne stejne sporne, jako kdyz ja ho za pravicaka oznacuji.... ok? ;-D

0 0
možnosti

FLOGYN

8. 4. 2010 13:56
Co se vlastně bagatelizuje?

O tom, že existoval holocaust a že to byla hrůza nikdo rozumný nepochybuje. Ale stejná chyba je hovořit stále jen o jedněch obětech, jako kdyby nebyli též  vyvražděni miliony Slovanů, jako kdyby například netrpěli a nebyli podrobeni mučení statisíce ruských zajatců atd. atd. Nikomu by neposloužilo, kdybychom i mrtvé dělili na privilegované a na ty, kterým netřeba věnovat pozornost. V zásadě se to děje i dnes. Například mrtví civilisté z Palestýny, Iráku, Afganistánu ač jsou jich destíky tisíc se ukazují jen sporadicky, či jen nepatrnou zmínkou (protože postřílet civilisty z vrtulníků či z raket špičkové vojenské techniky není jistě terorismus), zato opačně je to jiná káva. Metr by měl být v informacích stejný a pokud s tím někdo nesouhlasí, měl by sám sobě říci proč. Odpověď je taková, že neunese realitu, která jde mimo jeho zažitý stereotyp myšlení.

0 0
možnosti

Johny_S

8. 4. 2010 15:34
Re: Co se vlastně bagatelizuje?

Jenže je rozdíl mezi povražděnými během války a etnikem, které bylo vyhlazováno zcela cíleně a jeho naprostá většina byla také vyhlazena. Samozřejmě, Slovany mělo potkat něco dost podobného (zvlášť např. nás - Čechy se měly stát německým prostorem), ale nacisté to už nestihli. Jako etnikum stačili téměř zlikvidovat jenom ty Židy.

0 0
možnosti

Hellmoon

8. 4. 2010 13:30
jo Duke

Autor mě nějak dostal. tak osvobodily US ty koncentráky a nebo osvobodily zavřené koncentráky ;-D

0 0
možnosti

martin077

8. 4. 2010 13:12
...

Že vás všechny David Duke tak bere. Vždyť lže ve spoustě věcí. Stejně jako popírači holokaustu. Jenom naprostý blázen může tvrdit, že žádný holokaust neexistoval. Musím ale souhlasit s kolegou, který níže napsal, že má mluvit o padesáti milionech obětí 2.sv války a ne pouze o šesti mil. obětí jedné strany.

Ale zpět k DD. Jak jsem napsal, je to blázen a lhář a nemá cenu se nad tím pozastavovat. 

0 0
možnosti

José Antonio

8. 4. 2010 14:07
Re: ...

Docela by mě zajímalo, jestli jste tu knížku četl, když tu tvrdíte, že je blázen a lhář...

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.