Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jarinka

11. 5. 2010 17:35
Už jsem to zhlédla.

A to jsem viděla jen to, co se natočilo. Pro nacisty bylo zabíjení tou lehčí stránkou jejich dokonalých plánů. Výstavba dalších a dalších továren na smrt by byla hračkou. Těžší úkol byl pečlivě do třiceti let germanizovat celý svět, naplánovat u každého národa ten správný poměr mezi těmi, co se musí zlikvidovat, a mezi těmi, kteří měli zůstat naživu pro otrockou práci. Obrovitá genocida Poláků, Bělorusů a Rusů byla důsledně prováděna už při válečném tažení, dvě mouchy jednou ranou. Ostatní národy včetně Čechů by přišly na řadu také. I když nacisté stačili zničit většinu dokumentů, některé se zachovaly - např. Generální plán Východ říšského vůdce SS.

0 0
možnosti
V

Vikina

9. 5. 2010 23:53
Šubrlíku,

"Ideologie, která vzešla z nitra německého národa", to přeháníš. To je totéž, jako bys řekl, že "komunismus vzešel z nitra ruského národa" - sám jistě cítíš, že to je pitomost. Rusové komunismus nechtěli a Němci měli už dost svých prolhaných hrabivých politiků, takže šli za prvním, kdo jim slíbil, že je jich zbaví. Jak nacismus tak bolševismus jsou pak důsledkem všech těch rádoby pokro ideologii, vzniklých už před Francouzskou revolucí. A které mmch prosazují na zdejším blogu různí multíci - se stejnou zarputilostí a fanatismem. Naskýtá se otázka, čím se od nich liší? Do koncentráku by nás klidně poslali jedna dvě, páč máme na věc jiný názor. Takže zrovna od Tebe takový článek opravdu sedí. Z Tvého článku jaksi vyplývá, že Němci jsou prostě zlý národ, když u nich vzniklo něco takového. Jako bychom my neměli své vlastní zločince.

Ona ta nová náboženství v žádném případě nejsou záležitostí nějakého národa, ale vždy jen skupiny mocichtivých gaunerů, kteří je národům vnutí. Třeba i pod ro

0 0
možnosti
V

Vikina

9. 5. 2010 23:56
Re: Šubrlíku,

rouškou demokracie a štěstí pro všechny. (omlouvám se, nějak mi tady hapruje)

0 0
možnosti

jarinka

9. 5. 2010 22:33
Na noc si to nepustím.

Pane Šula, zítra. Zatím děkuji, ale podívám se až zítra, chci mít konečně klidné spaní.

0 0
možnosti

lubossula

9. 5. 2010 23:28
Re: Na noc si to nepustím.

to jste udelala asi dobre. Dobrou noc...

0 0
možnosti

originalni_demokrat

9. 5. 2010 22:10
na film se podívám

a všiml si někdo že za německou rozpínavost může nacionalismus, velkoněmecká idea a sjednocení Německa v roce 1871, kde militantní (i když vyspělé, první sociální stát atd.) Prusko zabíralo 60% Německé říše? Osobně si myslím, že mocnosti si to uvědomily až po druhé světové válce a proto postupným vývojem vznikla skutečně federatívní země se spolkovými zeměmi a Prusko jako země, zaniklo v propadlišti dějin.

0 0
možnosti
B

babka_080

9. 5. 2010 18:07
zabíjení po německu

Bylo to hrůzné ale má se to připomínat,Tento dokument a jistě je spousta i jiných měla vysílat česká televize jako předfilm k dokumentu zabíjení po česku ,kdy si jako bulvární televize dovolila vysílat něco co není  a já věřím že není stoprocentně pravdivé.Díky pane Šula ,sem se příspěvky nepohrnou ,leda by tu lítali politické sprostoty,R^[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.