Diskuse

Toto chcete?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

SID09

5. 12. 2008 20:29
A vy jste tam byl ?

Píšete o události, jako by jste byl očitý svědek. Ve skutečnosti DS byli neozbrojení ( až na 3 zjištěné případy ) !!! Jediný kdo měl zbraně byli cikáni !!! Naše veřejnoprávní sdělovací prostředky lžou a dávají zkreslené informace !!! ( a to je za toto lhaní ještě musím ze zákona platit ) A vy z těchto zkreslených informací děláte chybné závěry.  Víte proč se lidi staví na stranu DS ? Protože ti jediní se těch diskriminovaných gádžů zastali !!! Stát netrestá ty co dělají bordel a tím diskriminuje starousedlíky. Takže asi tak. Ti lidé byli ke svému postoji donuceni státem ! Takže rasistou je stát, který podporuje opálené bordeláře a diskriminuje řádné daňové plátce, kterým není schopen zabezpečit ochranu, ale naopak chrání vyzbrojené opálené rasisty. 

0 0
možnosti
V

Vikina

21. 11. 2008 2:51
Copak pane Šulo,

honíte si ego psaním podivně demagogických a nebezpečných článků? Jste už pomalu horší, než Tydlitátnice, jen doufám, že jste i špatným prorokem. Článek je čítankovou ukázkou, jak psát o koze místo o voze. Následná diskuze prostě nemůže být jiná než úděsná (ale to Vám asi nevadí, hlavně že je, viďte).

Ti, které tak vytrvale nazýváte "nácky",  nechodí na akce napadat (či dokonce zabíjet) Romy, oni chodí jen demonstrovat sílu, čemuž jedinému to násilnické etnikum rozumí. Když jich přijde 6 či 10, pak nejsou zlynčováni jen díky přítomnosti Policie, která kupodivu ale nezakročí při jasně rasistických útocích ze strany cikánů. Takže se není co divit, že jich nakonec přijde 1 500 (mimochodem, samozřejmě marně jsem v článku hledal zmínku o masové podpoře veřejnosti).

Mluvíte o desítkách nevinných mrtvých (věru netuším, proč by někdo zabíjel vzdělaného a asimilovaného Roma), ale zatím vím jen o mrtvých na straně bílé, nemluvě o desítkách bezdůvodně přepadených a zmlácených bílých (i přes

0 0
možnosti
V

Vikina

21. 11. 2008 3:09
Re: Copak pane Šulo,

informační blokádu médií). Také lži v telce, kde se zbraně, zabavené cigošům, vydávají za zbraně "nácků", už lidi dnes neberou.

Neobávám se, že by DS či jiné podobné uskupení někdy zahájila násilné akce (leda obranné). Nejsme to totiž my, bílí, kdo nezvládájí své emoce, takže okamžitě musí řvát a sprostě nadávat, nenosíme při sobě běžně nějakou kudlu, kterou neváháme použít a nenapadáme běžně lidi na ulicích či děti, jdoucí do školy. Pokud někdy vypukne to, co popisujete, pak to nebude zásluha DS ani nikoho podobného, přijde to v okamžiku, kdy toho až dosud zcela bezbranní lidé budou mít prostě dost. Třeba i proto, že stát se nestará o řešení. A možná i díky takovým článkům, jaký jste dnes zplodil, protože ten působí jako návod (proto jej označuji za nebezpečný). Lidé jako Vy a Tydlitátnice jen přilévají olej do ohně, aby si pak jako Pilát vítězoslavně umyli ruce.

Jak úplně jinak vyznívá článek Kláry Samkové-Veselé, která se skutečně zasvěceně problematice věnuje v článku na svém blogu

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

20. 11. 2008 18:44
Zanechte zbytečných emocí

K čemu ty zbytečné výlevy, oprašování nacistických metod a názvosloví? Tím jen vkládáte munici do rukou takovým, jako je paní DOCENTKA a její ratlík. Řešení je přitom poměrně jednoduché, i když politicky obtížně průchodné: snížit sociální dávky na třetinu. Jmenovaní "občané" pak rázem zjistí, že německá strana Krušných hor a křídové skály v Doveru mají své neodolatelné kouzlo.:-)

Ale nerozumím jedné věci: za jaký národ se to stydí paní DOCENTKA? Ona se teď účelově vydává za Češku? Aha...;-)

0 0
možnosti
RK

Radek0075

20. 11. 2008 18:50
Re: Zanechte zbytečných emocí

Ten ratlík, to má bejt Kostlán?8-o

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

20. 11. 2008 18:32
A kdo za to může?

Etnobyznismeni, kteří záměrně problém udržují při životě, aby na něm mohli parazitovat. Nezdá se vám divné, že normální lidé, kteří by to dřív nikdy neudělali, masově v Janově podporovali DS? Schovávali je, zásobovali, házeli po policistech věci z oken. Pokud řešením bude další zbytečné nalévání peněz do těchto zbytečných parazitů a další pozitivní diskriminace, asi to dopadne jako v Maďarsku. Celkem to budu chápat a souhlasit s ním. Lépe řešit takto dřív, než dopadnout jako v Kosovu, kdy prezident terorista prohlásil "Co jsme válkou získali, ztratíme opět pouze válkou. ".

0 0
možnosti
J

juve

20. 11. 2008 18:34
Re: A kdo za to může?

R^

0 0
možnosti
NB

j@ck

20. 11. 2008 17:58
-

Na neprizpusobive plati jen jedno, tvrdost, tvrdost a zase tvrdost. Sebrat socialni davky, neplatice vyhodit pod most, za kradeze zavest stredoveke tresty - sekani rukou, verejny pranyr atd. My si je totiz sami vychovavame, aby byli takovi, jaci jsou. Po dobrem to s nimi nepujde. Integracni programy jsou a budou k nicemu.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

20. 11. 2008 18:12
Re: -

Jenže o čem by pak Šula psal, přišel by o to krásný téma jací jsme strašní rasisti.   A úplně nejlepší je baba Tydlitátová. Zatím našla problém ve všech okolo. Už se dokonce stydí za náš národ. Nevidí, neslyší, na nikoho se neohlíží, ale má pochopitelně pravdu. Přál bych jí, aby jí někdo vzničil zahradu (i když taková vědecká pracovnice ví prd, co je to někde makat,) nebo aby měla byt někde, kde se takových individuí sešlo hned několik rodin.

0 0
možnosti
J

juve

20. 11. 2008 17:54
Zbytečná dramatizace

Co čekat jiného od pedagoga?

0 0
možnosti
M

motylek_02

20. 11. 2008 16:28
nechci mrtve

a reseni nacionalisticke strany, ti hledaji jen zaminku, aby mohli zacit radit. Situace a nespokojenost obyvatel napovida ze veci nejsou v poradku. Je hodne frustrujici, kdyz vstavate do prace a nepracujici sousedi bezohledne radi do noci. Problemy s neprizpusobivymi obcany jsou a zajimalo by me, jak resit obrovske kradeze v obchodech, a to ze nekteri si mysli ze je jejich pravem dostavat davku a byt ziven. Zamerne neuvadim rasu, protoze takove lidi lze najit  vsude. Takze chysta se neco takoveho jako minimalizovani penez do ruky, podmineni odpracovanim a pomoci mestu, obci?

0 0
možnosti

lubossula

20. 11. 2008 16:30
Re: nechci mrtve

to nevim, ale z vlastni praxe vam muzu rict, ze mit cloveka na verejne prospesne prace, to si radsi tu praci udelat sam. A to nemam zkusenost s romy, ale s mladymi lidmi, kteri to dostali jako alternativni trest.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

20. 11. 2008 16:03
Máte pravdu, jenže

když půjdu do kostela s kloboukem na hlavě, někdo mě ho jistě shodí, když půjdu do synagógy s nepokrytou hlavou, vyvedou mě. Když vejdu obut do mešity, vyhodí mě.  Pokud si neporadíme a budeme nesmyslně "humánní", bude to mnohem horší, než uvádíte. Dokud budou rozhodovat o jakékoliv zdi bruselští úředníci po půlhodinovém pobytu u nás, krev opravdu dříve či později poteče (u úředníků bruselských je to patrné, u těch našich "humanistů" méně, ale je to stejné).

0 0
možnosti
AS

antonio seruti

20. 11. 2008 15:25
přitom je řešení tak jednoduché

když nevíte kudykam, poradí pocestný, pokud neporadí pocestný, poradí vlastní rozum, pokud i ten selže, ptejte se svého srdce, pane Šulo.

Hoř světýlko, plápolej, tupou sílu udolej!

0 0
možnosti
J

juve

20. 11. 2008 17:58
Re: přitom je řešení tak jednoduché

;-D;-D

0 0
možnosti
J3

jonathan 33

20. 11. 2008 15:03
Tady se dohadujeme,

a cikáni si zatím válí zadky na vysokých sociálních dávkách.Vozíme sem mongoly,korejce a kdejakou exotickou národnost a cikány necháváme válet a ještě nás terorizovat. Pak se žádný milovník cigošů nemůže divit, že lidé tak podporovali DS.Také je nesnáším, ale zrušení by byla hloupost.Okamžitě by vznikla jiná, podobná strana.

0 0
možnosti
V

Virus2

20. 11. 2008 18:55
Re: Tady se dohadujeme,

Máte představu, kolik ty dávky jsou?

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2244x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.