Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

cojanato

17. 9. 2010 10:17
Není můj president....

....a už ani nebude !

0 0
možnosti

silný kuřák

17. 9. 2010 9:15
Pane autore,

domnívám se, že v našem právním řádu existuje něco v tom smyslu, že je trestné propagovat hnutí, vedoucí k potlačení práv a svobod jiných atd. Zároveň se domnívám, že islámské učení je plné takových příkladů, takže z logiky věci vyplývá, že tolerance islámu u nás je na štíru s právním řádem. Ale vzhledem k tomu, že jsem již rezignoval nad touto společností, tak je mi to fuk.

Spíš nemohu souhlasit s Vaším výrokem v nadpisu. Myslím si, že absolutní svoboda neexistuje, zrovna tak jako absolutní nesvoboda. Vždy část svobody máte a část svobody nemáte. Systémy se liší jen v tom, jak velká míra svobody je resp. není. A dnešní systém mě irituje právě z toho důvodu, že mi elita říká, že jsem svobodný a přitom dnes a denně z mé svobody ukrajuje a dnes a denně na mou svobodu stát více kašle.

0 0
možnosti

lubossula

17. 9. 2010 9:23
Re: Pane autore,

jen strucne: ano nas pravni rad obsahuje to, o cem pisete. Vy se sice neco domnivate, pravdou ovsem je, ze islam je oficialne registrovan jako nabozenska spolecnost, tedy logicky poziva svobod v tomto smyslu. Pokud minite, ze tolerance islamu je na stiru s pravnim radem, nic vam nebrani a ja uz vubec ne, ucinit kroky, jake dporocuji nize v diskusi kionovi nebo Vaclavu Klausovi. Do te doby islam  tim co pisete proste dle platne ustavy neni. K vasi dalsi poznamce... Clanek se nezabyva absolutni svobodou, ale ustavnimi svobodami. Povazuji za dulezite je ctit.  

0 0
možnosti

.Kvintana

17. 9. 2010 8:39
selektivni pamet Mr. Presidenta

mozna by snad prezident zemekoule a prilehlych vesmiru mohl neco nastudovat z historie. a pak nam vysvetlit, jakou tradici meli krestanske kostely v davne minulosti v Azii, v Africe, Juzni a Stredni Americe nebo i v samotne USA. jinak, mate karmu, pane Sulo a tech pomatencu, co si pletou demokracii s totalitou, aniz si to sami uvedomuji, si prilis nevsimejte. oni uz jini nebudou.

0 0
možnosti

Vojta1

17. 9. 2010 0:22
souhlas

pane Šulo, souhlasím! Vždycky jsem vnímal pana prezidenta jako člověka, který se nenechá ovlivnit iracionálním davovým šílenstvím a podporuje svobodu a ctí ústavu. Ale tahle zpráva mne vskutku zazdila. Rv

0 0
možnosti

Vojta1

17. 9. 2010 0:18
souhlas

0 0
možnosti

Mumrli (perzekuovany za pravdu)

16. 9. 2010 21:00
Nazor snad mit muze, nebo ne?

Ze ma na mesity a islam nazor jaky ma je ciste vec pana Klause.

Kdyby se mela stavet mesita nekde tady v okoli, taky budu delat vsechno proto aby k tomu nedoslo - nakonec, jaky je rozdil mezi obstrukcemi vselijakych ekospolku pri stavbe sebemensi silnicky (ktera je uzitecna vetsine), a obstrukcemi pri stavbe mesity (ktera je vetsine k nicemu)?

0 0
možnosti

zdeseny obcan

16. 9. 2010 22:23
Re: Nazor snad mit muze, nebo ne?

Mesita (pyramida, lejnok, apod) je hromada stavebniho materialu a nicemu neskodi. Nebezpecni jsou prislusnici kulturne cizich etnik kteri se ted po milionech hrnou do Evropy. Po nejakem case, az jich bude dostatecne mnozstvi, rozpoutaji vyhlazovaci valku proti puvodnimu obyvatelstvu (a to naopak proti nim). Neni to neco noveho ci necekaneho, totez se prihodilo vzdy kde se na jedno misto dostaly dve vyrazne odlisne kultury.

My mame sanci se tomu vyhnout, tim ze si sem nedovolime zavlect prvotni zarodek budouciho konfliktu.

0 0
možnosti

originalni_demokrat

16. 9. 2010 20:50
Prezident

Hlava státu. Má být údajně nadstranický, ale jak chceme mít nadstranického prezidenta, když byl zahákovaný ve vysoké politice a ke zvolení mu dopomohly politické strany? Nadstranický bude snad jen švýcarský prezident a nebo konstituční monarcha. Ale u toho švýcarského prezidneta si nejsem tak jistý, ale aspoň je ve funkci jen jeden (2?) rok. Takže je na nás kterou cestou se dáme. Já bych si na Hradě velice přál nějakého garanta morálky, ústavnosti a cti. Obávám se že se toho nedočkám, leda by museli zrušit republiku. S Klausem máte recht, kdo jinej by měl ctít ústavu a svobodu když ne prezident - hlava státu? Ohání se ztrátou svobody, ale tu by nejraději aplikoval jen pro někoho. Nestavěme mešity - nemají tu tradici, zrušme prezidenta - nemá tradici. Copak to je 92 let . V muslimských zemích dokonce vznikají kostely nové, tak tam nejsou jen ty které tam stojí stovky let.

0 0
možnosti

zdeseny obcan

16. 9. 2010 22:15
Re: Prezident

K te posledni vete:

http://www.asianews.it/news-en/Thousands-of-Muslims-attack-Coptic-church-in-Cairo-13869.html

Neni to tam ojedinela udalost.

0 0
možnosti

scabies

16. 9. 2010 20:18
Kdo je Ing. Václav Klaus, CSc.?!!!

Člověk, který ve značné míře dělal (v devadesátých letech) to co teď kritizuje (subvence, protekcionismus, přímá a nepřímá regulace, lobbying). Člověk, který se habilitoval a skládal profesuru, za stejných podmínek jako komunističtí pohlaváři v padesátých letech, ve zrychleném řízení. Člověk, kterého habilitační a profesorskou práci nikdo neviděl. Člověk, kterého předlistopadová publikační činnost není k nalezení. Kdopak tak pečlivě uklidil? Člověk, který byl zaměstnán v Prognostickém ústavu, který byl Sovětskou pojistky v případě pádu vlády, významní členové museli být v KGB, na světe KGB zřídilo 25 takových ústavů. Člověk, který v době kdy vysokoškolské vzdělání mělo 8% obyvatel (studenti byli kádrováni, výlet na západ byl pro většinu národa nemožný), tráví několik let studiem na zahraničních školách, měsíční školné ve výši několika ročních platů občana ČSSR mu platilo ministerstvo zahraničí a školství.

0 0
možnosti

scabies

16. 9. 2010 20:18
Re: Kdo je Ing. Václav Klaus, CSc.?!!!

Člověk, kterého spolupracovníci a přátelé jsou agenti komunistické kontrarozvědky, KGB nebo lidé na Rusko silně napojení. Člověk, který se snažil zamezit (mimo jiné) plynovodu z Německa a prosazuje ruské zájmy. Člověk, který se zasadil o propuštění komunistické vražedkyně prokurátorky Brožové-Polednové. Člověk, který se vydává za odborníka, ale jeho praktické kroky vedly k devastaci české ekonomiky (Margaret Thatcherová prohlásila, že je odpovědný za vytunelování ČR). Rozkrádání a právní vakuum využil k podpoře Kožených, Janoušků a spol., kteří do rukou STB převedli majetky státu (většina členů představenstva HF byla důstojníky StB, dále PENTA, PPF, ORCO, Central Group, Agrofert aj.). Člověk, který razil mafiánskou myšlenku českého stříbra do českých rukou (Stehlík, Soudek, Charouz aj.), která vedla k devastaci českých podniků. Člověk, který lhal českým občanům o výjimečných kvalitách ekonomické reformy

0 0
možnosti

jack095

16. 9. 2010 20:07
Kdesi kdosi napsal

Že prý čím větší blb tím víc mu leží Václav Klaus  žaludku.

0 0
možnosti

lombardie

16. 9. 2010 20:11
Re: Kdesi kdosi napsal

R^

0 0
možnosti

wiki5

16. 9. 2010 18:40
komunismus

je take z casti legalni, presto je proti nemu mnoho vyhrad... pane Sulo, vy si jako obvykle pletete co je demokracie, nazyvate presidentovy nazory jeho falesne noty, ale vy hrajete, ze se to neda poslouchat. Zcela opomijite, ze demokracie nema dane zakony, ale zakony v neustale obmene jejich zneni by mel odrazet vysledek pluralitnich, casto velmi sobe odlisnych, nazoru. Proto je vas nazor, podle meho usudku sice zcela vedle, ale minimalne zrovna tak platny a ovlivnujici kam spolecnost pujde jako je presidentuv. Jestli se ohanite demokracii, tak aspon tohle byste mel respektovat.

0 0
možnosti

lubossula

16. 9. 2010 18:57
Re: komunismus

u komunismu je problem ten, ze jejich zakaz je naprosto proti zajmum pravice. Takze temi, kdo KSCM potrebuje nejsou socani, ti by jedine ziskali, ale .. vite kdo... Rozdelena levice jim vyhovuje a hodne moc. Bohuzel  

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.