Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mira.x

10. 3. 2011 14:19
hm

To mě jaksi nesedí s tím tvrzením jak všichni ti romové tehdy cikáni co byli az cikánského holokaustu vyhlazeni,byli usazení a bezproblémoví,jak tvrdí Čeněk Růžička.Kde je tedy pravda?

0 0
možnosti

Alowen

9. 3. 2011 9:36
Proč mě to nepřekvapuje.....

Spíš mě překvapuje, že se za ty roky nikdo nepoučil a pořád se snaží jim přizpůspbpvat a vycházet vstříc

0 0
možnosti

bull001@seznam.cz

9. 3. 2011 7:56
Takže se nic nezměnilo.

Ono i dnes by musela být pro učitelku odvaha posadit cikána vedle normálního dítěte a očekávat reakci rodiče. U nás naštěstí na škole cikáni nejsou a snad ani nikdy nebudou. Ale nedokáži si představit, jak bych ve škole řval, kdyby učitelka posadila takové stvoření vedle mého dítěte. A paní ředitelka, pokud by si chtěla udržet "nepovinné" školné, by asi jen mlčky přikyvovala. Věřím, že učitelka by se bála o místo.

0 0
možnosti

Fai Rodis

10. 3. 2011 11:08
Re: Takže se nic nezměnilo.

Tak to ja to zazila na vlastni kuzi. V roce 1960 jsem chodila do 4.tridy a tehdy zacala invaze cikanu na Zizkov. Do kazde tridy jsme dostali 1-2 smrdute nemyte exemplare. A hadejte, koho vedle toho naseho posadili, kdyz k nemu nikdo dobrovolne nechtel?

Ano, mne.

Protoze jsem se dobre ucila a byla dcerou ucitelky, tak abych jako sla prikladem a pomahala mu pri uceni, coz jsem skutecne jako blbec delala...

Vsak se mi za to taky odmenil, kdyz se trochu otrkal a skamaradil se s nejvetsimi lotry ze tridy. Kdyz mne sikanovali, byl mezi prvnimi...

0 0
možnosti

Martin V2

9. 3. 2011 6:51
Zajímavé

Takže shrnutí:

Porovnání s klasickým Gaussovo rozložením, stále vychází, že je to silně nesymetrické rozložení schopnosti se učit. Ve statistice asi chybí porovnání, kolik cikánských dětí nebylo schopno ZŠ absolvovat a skončilo v pomocných školách.

JInak se dá celkově říci, že přes mimořádnou péči a vynakládané prostředky do zlepšení snad všeho okolo cikánů, se prakticky nic k lepšímu nezměnilo.

Skoro se mi dere na jazyk otázka, není už nejvyšší čas se na to vykašlat a dát peníze těm, kteří to ocení?

0 0
možnosti

iruka

9. 3. 2011 14:05
Re: Zajímavé

Asi tak, ale nečekejte od Šuly odpověď... Právě proto, že máte pravdu ;-)

0 0
možnosti

Křišťálová briketa dnes

9. 3. 2011 6:45
Kdykoli míjím cestou k našim romské gheto

a vidím venku pobíhající polonahé dvanáctileté romské děti jak po sobě hážou šutrama nebo šťouraj klackem v popelnici, je mi jasné že za to, že z nich nebudou atomoví fyzici, kardiochirurgové a kosmonauti  může rasistická společnost, která jim bráni vystudovat Karlovu universitu.  R^:-P

0 0
možnosti

Fai Rodis

10. 3. 2011 11:09
Re: Kdykoli míjím cestou k našim romské gheto

Taktak - vzdyt prece pred kazdou skolou stoji Vandasovci a Narodni odpor a klacky je odhaneji od bran vzdelavacich zarizeni, ze... :-P

0 0
možnosti

Brutvann

9. 3. 2011 4:18
To jsou prostě geny

Kolega "borek" to napsal přesně.   Je to nižší IQ a vrozené vzorce asociálního chování.  Stále stejné příčiny, ať je to v ČR, Rumunsku, Kanadě nebo Itálii.... Někteří lidé by ale radši zhebli, než uznali realitu. ;-);-);-)

0 0
možnosti

Urb - Ledorubom v Meksike

9. 3. 2011 0:09
Proč vy pravičáci si vůbec zakládáte blogy?

Mít vlastní názor je u vás horší prohřešek, než u muslimů zaspat raní modlitbu a stejně jen pátráte, jestli se něčí pohled na svět neuchyluje od "COOL, nebo "IN". Pochopte už konečně, že Romové vám na vaše "zlaté tele", zvané vzdělání, kašlou. Jediné co jste zvládli je, že celou jednu jejich generaci jste vyloučili ze společnosti a naučili je žít alternativním životem, v tom nejhorším smyslu slova...a tečka...dál mě nebaví něco do pravicových lebek nalévat...

0 0
možnosti

notordluhousek

9. 3. 2011 0:13
Re: Proč vy pravičáci si vůbec zakládáte blogy?

kašlou ? mně se ty výsledky výzkumu již z dob první republiky zdají trošku jiné. A to že někteří kašlou a jiní nekašlou.

0 0
možnosti

borek

8. 3. 2011 23:49
Nechápu, proč není konečně uznána podstata

a tou není nic jiného než genetické zákonitosti. Toto "etnikum" má kromě asociálního chování dědičně i v průměru nižší IQ:

Na těchto prokazatelných faktech není nic rasistického ve smyslu pronásledování. Naopak jedině respektování příčin může vést k reálnému zlepšení stavu.

0 0
možnosti

notordluhousek

8. 3. 2011 23:45
ja nevim jak je mozne

ze dosahovali vyborneho a velmi dobreho uspechu. vzdyt je naprosto jasne ze vsichni jsou strasni na nevzdelani a hlavne nevzdelavatelni a kdo s tim nesouhlasi tak je multikulti zlocinec ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.