Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hash55

8. 1. 2009 14:52
fuj

tak to je teda sila, joch by zrejme chtel zavest vladu ideologie, ktera stavi na lzich, neprokazanych vecech, likvidaci cizich kultur, a nesmyslnyc pravidlech a moralnich zasadach.

V[>-]

0 0
možnosti
H

hash55

8. 1. 2009 14:47
fjuj

0 0
možnosti
S

Semper2

8. 1. 2009 21:05
Ondřeji Hataši, brzdi..

Tys´ typický obyvatel oblasti mezi Prahou a Kladnem. Měl jsem tam známýho jednoho kněze, který za komunistů moc let seděl (Leopoldov apod.) a ten ironicky říkával :děkuju Veřejné bezpečnosti a i jiné (bezpečnosti), že se o mě tak stará, prorože jinak by mě ta místní zvířata (mínil tím "farníky") možná vyhnali z obce...

A nechod´- dokud trochu nezměníš názory - otravovat na web Tváří k slunci"

Znak karlistů připojen :X

0 0
možnosti

anžto

7. 1. 2009 13:37
no jo

to by mě taky zajímalo, co tím pan Joch myslel. Jestli někdy přemýšlel nad tím, že třeba ne kadžý si může finančně dovolit mít 3 děti a taky, aby z těch dětí vyrostli vzdělaní jedinci.

0 0
možnosti
MJ

chudacek.blbecek

7. 1. 2009 16:11
Re: no jo

Ne, on by chtěl, aby se každý uskromnil, aby si mohl dovolit vychovat šest dětí. Mimochodem státní vysoké školy jsou do určitého věku bezplatné.

0 0
možnosti

Thorbear

7. 1. 2009 0:31
Mne by zajímala ta rechristianizace;

nějak mi to slovo trochu páchne kouřem z hranic.

Ohledně Latinské Ameriky,tam se alespoň ze začátku křesťané moc lidumilně neprojevovali - viz. William H.Prescott - Dějiny dobytí Mexika,Dějiny dobytí Peru.

0 0
možnosti
J

jiri.fiala

7. 1. 2009 13:21
Re: Mne by zajímala ta rechristianizace;

a apocalypto jste videl? to byla esence indianske humanity, vidte?

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

7. 1. 2009 0:30
Rechristianizace by jistě pomohla,

ale v prvé řadě bude potřeba provést nemarxifikaci, deneoliberalizaci a nemultikulturizaci společnosti. Pak se možná pohneme dál.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

7. 1. 2009 0:30
Re: Rechristianizace by jistě pomohla,

demultikulturizaci

0 0
možnosti
L

Lilith+

6. 1. 2009 22:25
Křesťani se musej víc snažit...

aby TO zvládli i za ateisty...:-).

Takže žádný vysedávání u kompu, ale makat, makat...;-D

0 0
možnosti
MJ

chudacek.blbecek

7. 1. 2009 16:07
Re: Křesťani se musej víc snažit...

odvedená práce bude asi na obou stranách stejná, ale ty výsledky... :-)

0 0
možnosti
S

Semper2

6. 1. 2009 19:07
Tupost ateistů na této diskusi graduje ...

Ad Sampis : jste hlupáček s komunistickými a ultraliberálními předsudky a neznalostí historie... Papež, že "prohlásil indiány za zvířata "? Byla to právě Církev (dominikáni a jesuité), kteří indiány v Latinské Americe zachránili. Kdybyste jen trochu uvažoval, možná byste na to přišel sám... Proč v Latinské Americe žijí desetimiliony Indiánů , proč zrovna tam exustuje několik států (Bolivie, Paraguay, Peru), kde indiáni a ind. míšenci tvoří dodnes majoritu obyvatelstva. ..A proč naopak v Severní Americe (USA, Kanada), kde vliv katolické Církce byl až do konce 19.století mizivý (a vládli tam "demokraté" a zednáři) byli původní obyvatelé vymláceni jako zvěř ?

P.S.papež Pavel III. vydal bulu Sublimis Deus proti zotročování a násilné evangelizaci Indiánů. Karel V. vydal zákony omezující encomiendu, Leyes Nuevas. Říká Vám něco osoba patera Bartolomea de las Casas OP ? Socha tohoto dominikánského kněze "otce indiánů" stojí v v L.A. v každém větším městečku.

0 0
možnosti
S

Semper2

6. 1. 2009 19:13
Re: Tupost ateistů na této diskusi graduje ...

Nebudu (zatím) komentovat žvásty ostatních, např. Jacka, řečeného zavináč, jen žasnu, jací lidé v tomto režimu mohli dosíci vysokoškolského diplomu..

Velmi podnětná studie pro lidi názorů soudruha Sampise etc.

http://clovek.ff.cuni.cz/view.php?cisloclanku=2007050110

Literatura pro Sampise apod. týpky:: Ideální město v divočině, NLN Praha 2006, Dějiny Brazílie, NLN Praha 1999, Bortheim - Jesuiten in Latein Amerika, Herder Verlag Basel - Wien 1976 atd.

0 0
možnosti
NB

j@ck

6. 1. 2009 16:08
-

Joch je vazne tragikomicka postavicka. Je nesympaticky jak na fotce, tak svymi pritroublymi a velmi agresivne vyhlasovanymi nazory. Ani mne neprekvapuje ze ten sliz se hlasi ke krestanstvi. Je pravda ze znam i par normalnich a slusnych krestanu, ale celkove jsou tito ve vyrazne mensine. Vetsina krestanu jsou bigotni zakomplexovani zbabelci neschopni unest tihu sve vlastni existence a tak potrebuji nabozenstvi jako berlicku. Kdyby nemeli nabozenstvi, tak by se dali na politiku nebo brali drogy. Cast z nich (jako treba Joch nebo Fiala) trpi jeste k tomu nejakymi sexualnimi komplexy a odtud prameni jejich rigidni moralka. Mr. Freud by si na nich zgustl. Jejich nenavist a moralka prameni zrejme z potlacenych nevedomych sexualnich afektu a impulzu. Tj. z nejvetsich perverzaku se stavaji nejvetsi moraliste, stejne jako z latentnich homosexualu nejvetsi homofobove. Lito mi tech lidi neni. Je to odpad.

0 0
možnosti
A

Alergik71

6. 1. 2009 16:25
Re: -

Člověče vy musíte mít strašný psychický problém ;-D

0 0
možnosti
J

jiri.fiala

6. 1. 2009 15:30
jinak k znovunastartovani mnozeni

postaci zakazat ten hnus hormonalni antikoncepci. ne ze by to bylo az tak proti Panu, ale je to i biologicky svinstvo, holkam to skodi a umoznuje jim to i volne se pelesit. zakazat HA a bude se opet rodit.

0 0
možnosti
V

vratmesudety

6. 1. 2009 15:13
je to logické ale neproveditelné

Joch má celkem pravdu, naši civilizaci ohrožují právě muslimové, hinduisté a číňané a už Darwin veděl, že přírodní výběr se nedá okecat. Až bude zde 30% procent muslimů, pochopíš jako pochopili v Libanonu a začneš ze země odcházet. Budou se vyhazovat kříže, zakazovat filosofické směry, nutit lidi k víře, ostatní unášet nebo vraždit.

Nevítězí ten nejlepší jedinec, ale ten, který se nejvíc rozmožuje (viz. Dawkins: sobecký gen) a zanechá nejvíc "kopií".

Neexistuje jediná muslimská země, která by jinověrce považovala za stejně hodnotné, pouze je trpí.

To, že christianizace nic nezachrání, je druhá věc. Představa ateistů, že zbaví muslima víry nebo oslabí doslovný výklad Koránu je prostě pitomost (viz. Fr, Turecko,Něm, UK).

0 0
možnosti