Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS(

Lobo se (z)vrací

8. 7. 2010 16:28
Bůh jako psychický virus

Je to nějak přínosný v porovnání s Dawkinsem?

0 0
možnosti
JJ

tenkdomacas

8. 7. 2010 15:59
hledal jsem údaje o Petru Bakaláři a narazil

jsem na váš blog.Přečetl jsem si jeho knihu "Tabu v sociálních vědách" a můžu říct,že ve většině věcí,tedy pokud jste schopen se vůbec povznést,říká pravdu.Jen bych doplnil ještě pár věcí.Na př.jaké si člověk vybírá přátele.Mí přátelé jsou inteligentní,většinou vzdělaní (není to jen otázka školy),sečtělí a schopni nezaujatě diskutovat o čemkoli,bez urážek a bez používání slov tyto "pseudověda,nekorektní,to pomáhá jen nepřátelům(dosadit nepřítele),atd. Takže jsem vlastně chtěl řict,že s vámi by asi nešlo diskutovat ,tak jsem to tu popsal.

0 0
možnosti

Ormir

19. 4. 2010 8:44
Určitě to stojí za přečtení

Mně zase přijdou pseudovědecké bludy multikulturalistů, jak jsme si všichni rovni a mísením kultur se vzájemně obohacujem. Petr Bakalář dělá užitečnou práci tím, že nemá strach mluvit o tabuizovaných tématech o kterých se jiní z kariérních důvodů psát bojí. P.Bakalář možná ve svých publikacích vybírá zajímavé údaje a neuvádí jiné, ale nelze říct, že by neměl pravdu nebo si vymýšlel.

0 0
možnosti
PN

burden

19. 4. 2010 8:40
díky za pomluvu

Tu knížku Bakaláře si určitě seženu. Nevěděl jsem o ní.

0 0
možnosti

jarinka

19. 4. 2010 7:01
Pane Šulo, dobře jste to napsal.

Číst podobné knihy a libovat si u toho a utvrzovat se znovu a znovu při jejich čtení tím, že jsem příslušníkem právě té rasy, která je "inteligentnější" - už to mi připadá zvrácené. Nahlédnu, přečtu několik řádků a navždy odhodím. Věřím na podprahové vnímání, proto nečtu ani nevinné reklamní letáky.

0 0
možnosti
G

Gmur

19. 4. 2010 13:08
Re: Pane Šulo, dobře jste to napsal.

presne! R^

0 0
možnosti
V

Vikina

18. 4. 2010 22:21
Inu, Šubrlíku,

na to, že vygumovaní vypatlanci jsou účelově navedeni k pochodu přes židovskou čtvrť (hleďme, kde se ta čtvrť vlastně nalézá?) agenty státní moci (kteří tyhle magory nepochybně monitorují a nejspíš i vedou), na to ani nepotřebuji číst nějakého Bakaláře, na to každému člověku, co si ještě pamatuje vymlácení kanceláří ruského Aeroflotu v březnu 1969, stačí trocha zdravého rozumu. Zejména, když zde není nikdo, kdo by tyhle akce mohl nezávisle zkoumat. Jsem zvědav, kdy si i v BISce jednou objeví nějaký defektor, který by někde vyzradil zákulisí takových akcí.

Jinak, co je nepravdivého na faktu, že takové akce nejvíce slouží právě Židům a naopak, nejvíce poškozují kdyby jen organizátory podobných výtržností, ale mohou - jak jsme se nedávno přesvědčili - sloužit i k zákazu nepohodlné politické strany - stačí, že se k této straně budou tito exoti hlásit.

Šubrlíku, když už se tolik věnuješ historii, to jsi ještě nikdy nenarazil na dezinformace a tzv. "špinavé triky!?

0 0
možnosti

lubossula

19. 4. 2010 6:39
Re: Inu, Šubrlíku,

no Vikino, vsimnul sis ze o tech nejvice tajnych spiknutich vi "obycejny" obcan casto jeste pred tim, nez vubec vypukne;-D. Neni to fascunujici?

0 0
možnosti
L

Luisa

18. 4. 2010 21:43
Díkes za "avis"

na novou knížku Bakaláře :-).

(Děláte mu reklamu? ;-D)

0 0
možnosti

lubossula

18. 4. 2010 21:45
Re: Díkes za "avis"

to mi necini potiz..... Jen at to lidi ctou....

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

18. 4. 2010 21:01
jak píšete....rozhodně stojí za přečtení.

Pokud tuto knihu nevezmete moc dogmaticky (tj. jedno dogma multikulturní nivelizované společnosti) nenahradíte novým dogmatem (za vše můžou černoši a židi), tam myslím, že pozitiva knihy tak 10x převáží její negativa.

Se zdravým nadhledem se číst nejen dá, ale asi si sami budete schopni udělat úsudek, co je tendenční a co reálné. Kniha je sice napsána primárně tak, aby byla bestlellerem, ale její hodnotu to zas až tak nesráží. (Mě jen mrzí, že nemám svoji a měl jsem ji jen půjčenou.) :-)

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

18. 4. 2010 21:06
Re: jak píšete....rozhodně stojí za přečtení.

mimoch. řada politicky korektních rozladěnců neúspěšně zkoušela nalézt dost podkladů pro žalobu autora, ale neuspěla. Fakta jsou sice tendenčně sestavena, ale jsou PRAVDIVÁ a ani skalním odpůrcům se je nepodařilo napadnout. To o řadě korektní literatury říci nelze. :-)

0 0
možnosti
M

MORAK

18. 4. 2010 20:01
Pan Petr Bakalář je skvělý autor a odborník

Jeho  "Tabu v sociálních vědách"  a "Psychologie Romů"   jsou vynikající  knížky. R^ O  cikánské  problematice (mj.) přinášejí víc  pravdy   a  poznání, než stovky  bludů a"programů" od Džamily, Kocába,Ryšavého  a dalších bláznivých "aktivistů".   Ti jen s nulovým efektem  utrácejí peníze chudáků daňových poplatníků. Rv[>-]

0 0
možnosti
DK

Bertiik

18. 4. 2010 20:48
Re: Pan Petr Bakalář je skvělý autor a odborník

MORAK má pravdu, předsedo. Četl jsem zmíněné knihy, takže mohu posoudit. Dalo by se jim ledacos vytknout, ale rozhodně to není nevědeckost, tendečnost, neobjektivost a zjevná demagogie. Ale možná, že jsme četli oba něco jiného...

0 0
možnosti
MK

Martin Kavka

18. 4. 2010 18:42
Pane Šulo

A proč do toho taháte Michala Semína? Pokud vím, tak když kritizuje židy, tak kritizuje židy a judaismus, tedy naboženství a naboženskou skupinu. To se nesmí? Protože židovství je přeci založené jen na náboženské příslušnosti, jak ostatně dokládají skupiny černých židů z Etiopie, které přesídlili do Izraele. 

A Petr Bakalář ? To máte těžké, když neargumentujete s tím co píše a okamžitě to onálepkujete jako pseudovědu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.