Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Paveljan

3. 3. 2011 17:38
Pane Šulo,

dak jsem si práci. Pozorně jsem několikrát přečet Váš článek a dost dlouho o něm uvažoval. Také jsem k "případu přečet co se dalo. Výsledek je, že jste se zdatně zařadil mezi popravčí četu. Vy jste napsal svůj  názor na věc. Ale z článku je patrné, že Vás pravda příliš nezajímá, že Vás nezajímají fakta, Vás zajímá jen Váš názor a tomu je podřízeno všechno. Jinak to bylo velmi poučné, patřím totiž k těm naivkům, co si myslí, že opravdovost je motivem každé publikace.

0 0
možnosti

lubossula

7. 3. 2011 9:50
Re: Pane Šulo,

plati to i v kontextu dnes jiz zname skutecnosti, ze Batoru ministrovi nutil Hrad? A odpoved na to, proc by Batora mel tu funkci vlastne delat mate?

0 0
možnosti
VD

všd

2. 3. 2011 17:01
S některými částmi lze souhlasit

Ale co se týče životopisu, ten je na netu k mání a Bátora zastával poměrně vysoké posty v různých firmách. Na té VOŠP to byla taky spíš politická aféra, boj "halíkovců" proti "wolfovcům", ostatně policie a soudy mu nic neprokázaly. Ale spíš mne děsí, co z toho udělala naše milá mainstreamová média, obzvláště Jindřich Šídlo.

http://david.blog.idnes.cz/c/179922/Rude-sidlo-v-pytli-neutajis.html

0 0
možnosti

lubossula

2. 3. 2011 18:02
Re: S některými částmi lze souhlasit

jsou veci, ktere nejsou trestne, ale jsou proste neeticke. A politicke pozadi? Co je za politickek pozadi to, kdyz nekdo nekde pracuje v pozici kde rozhoduje a zaroven podnika a uzavira obchodni vztahhy mezi sebou a tou firmou? To proste koser neni a neni na tom nic politickeho. Za to by vyhodil zrizovatel skoly kazdeho 

0 0
možnosti
D

dar.p

2. 3. 2011 11:20
Karma, sedí to

R^

0 0
možnosti
F

fontana

1. 3. 2011 21:18
Jen si Bátoru poslechněte

Já to nebudu komentovat: http://www2.rozhlas.cz/podcast/podcast_porady.php?p_po=3169

0 0
možnosti
VD

všd

2. 3. 2011 16:58
Re: Jen si Bátoru poslechněte

Je tam taky slyšet, jak Veselovskému někdo našeptává do sluchátka, jaké má klást otázky. Celý ten "rozhovor" spíš připomíná výslech.

0 0
možnosti
LC

Lucie Cinkova

1. 3. 2011 19:20
kdyz...

pres vsechny ty argumenty pro i proti, si nemohu pomoct od pocitu, ze proste media informovala nevyvazene. Batoru neznam a nikdy jsem nezaznamenala az do chvile, kdy tady na idnes vysel uderny clanek "jak chce dobes za poradce extremistu". Co ho k tomu vedlo, uz asi pro novinare zajimave nebylo. Az po dalsim hledani (treba na novinkach) bylo uvedeno, ze pan Batora (bez ohledu na to, jak mi je, ci neni sympaticky), je rozhodne velmi vzdelany clovek. Shledla jsem i jeho televizni debatu s podivnou pani Siklovou a oproti prvotnimu demonickemu vyliceni pana Batory, se zda vcelku normalni. Ze ona kandidatura byla nesmyslna, je bez diskuse. Nicmene, lehkost s jakou je dneska kazdy, kdo projevi svuj nazor obvinen kdejakym spolkem z rasismu, fasismu a xenofobie je podle mne nevhodna, a media jsou tim, kdo tyto smery prihriva. Mam pocit, ze jedine "narodne orientovane" prohlaseni, ktere je bez reci (tedy doufam) akceptovano, je v reklame na ceske pivo.

0 0
možnosti
S

sampis

1. 3. 2011 15:22
Stejně je zajímavý,

kolik ochránců Bátory se vyskytlo. Nikdo z nich ho nezná, ale ví, že je vzdělaný, že vlastně není nácek, ačkoliv jeho názory neznají a podobně. Vůbec nezmiňují, to co je mu prakticky vyčítáno a to vazby na ultrapravicové politické struktury. To je jako obhajovat Roubala tím, že je inteligentní.

0 0
možnosti

lubossula

1. 3. 2011 15:29
Re: Stejně je zajímavý,

to bych jim snad ani nevytykal. Spis mne zarazi, ze krom obvyklych frazi nikdo nerekne, jake dalsi prednosti ma pan Batora, krom jim libych nazoru proto, aby uvedenou funkci mel, nebo mohl zastavat. Ze ma nekdo nejake nazory prece nemuze byt duvodem k zastaveni funkce ve statnim aparatu. Predstavte si, kdyby dle toho prijimali reditele domovu duchodcu....

0 0
možnosti
PM

G3000

1. 3. 2011 14:23
Ultrapravice

Svobodní jsou ultrapravice? Mám pocit, že Vám z pana Matějky asi hrabe8-o

0 0
možnosti
S

snaduzdost

1. 3. 2011 13:35
na ministerstvu školství neusedne

Konečně jsdem si poslechl ty Komentáře. Neznal jsem osobně pana Bátoru a neznám. Ani paní Šiklovou. Ale když právě ona bez uzardění začala panu Bátorovi vyčítat politický turismus, otevřel jsem pusu dokořán. Ten pan Bátora oběma přítomným naprosto z hlavy pregnantně a srovnaně vykládal své politické argumenty a priority.  Z rozhovoru však vyplynulo na něho  připravené mediální bičování, a co je nejhorší, vůbec ne snaha pochopit hosta a přijmout poučení, nýbrž ho zesměšnit a znemožnit. A to je průšvih! Jestli toto je smysl televizních rozhovorů, tak ať to ti moderátoři rovnou přepustí třeba lidem kolem paní Šiklové, jejíž blekotání, zůžené na několik frází, bylo doslova nehorázné. Že se nestydí veřejně vystupovat se svou demagogií, která nic nepověděla. Z rozhovoru vyplynulo, že pan Bátora by svou vzdělaností, uvážlivostí a i moudrostí byl dobrým ministrem. Škoda, že ho premiér předčasně hodil přes palubu. A závěrem? Ten rozhovor ukázal, že ten Klaus měl zase pravdu.

0 0
možnosti
S

sampis

1. 3. 2011 13:37
Re: na ministerstvu školství neusedne

" svou vzdělaností, uvážlivostí a i moudrostí" To jsi poznal z jednoho rozhovoru? Kecáš.

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni

1. 3. 2011 12:46
...

Sice s Vami v mnohem nesouhlasim, ale velmi ocenuji Vas vecny a klidny pristup. Za takto prinosny prispevek do soucasne vzrusene diskuse Vam dekuji.

0 0
možnosti

originalni_demokrat

1. 3. 2011 12:44
Hezky napsané

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.