Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lubossula

13. 5. 2010 18:21
dekuji vsem

za ucast v diskusi. Omlouvam se, ze se ji neucastnuji. Na nektere prispevky nema smysl reagovat, na nektere ano, ale diskuse by se vlekla dal a na to nemam cas, a na souhlasne prispevky reagovat nema smysl, takovy narcista, abych pod tyto prispevky daval srdicka ci palce nahoru, to zase nejsem.

0 0
možnosti
F

fido_castro

13. 5. 2010 17:43
Jste pokrytec!

S vetsinou clanku souhlasim, nekteri lide jsou skutecne hyeny. Nicmene me zarazi konec, kde se odvolavate na krestanskou moralku. Vy, pane Sulo? Nejste nahodou autorem techto vyroku pod blogem Romana Prazaka o Frankfurtske skole?: "Pohled Fromma na moralku a lasku je neskonale dokonalejsi, nez pohled cirkve. Kdyby se cirkev drzela Fromma jeste v dobach kdy on nezil, nemela by ruce od krve  misionari by nenicili cizi kultury pod rouskou bohulibe cinnosti, ktera ve skutecnosti je teologickou okupaci a agresi. "

Neni nahodou neomarxismus a socialni inzenyrstvi, ktereho se tak zastavate HLAVNIM nastrojem na zniceni krestanske kultury??? Diky Frommovi tu mame genderove silence, kteri rozbiji instituci rodiny. To je pro vas obraz lasky?

0 0
možnosti

lubossula

13. 5. 2010 18:09
Re: Jste pokrytec!

ano, odvolam se na krestanskou moralku. Pokud jde o autorstvi onoho vyroku. Nikde v onom blogu, kdyz jsem ho nekolikrat letmo prohledl, jsem ten vyrok nenasel. Na druhou stranu, neni nemozne, ze jsem ho rekl treba nekde jinde, dokonce je i pravdepodobne, ze u blogu pana Prazaka. Vite, my mame s panem Prazakem zvlastni vztah. Pred nejakou dobou jsme se dohodli, ze se budeme radeji ignorovat a ctime to. Presto jsme si dokazali v diskusi poprat stastny novy rok, a to naprosto uprimne z obou stran. O tom jsem presvedcen. Pana Prazaka respektuji, vidim jeho postoje jako naprosto uprimne, a to na rozdil od jinych. Jen mi trosku vadi ta jeho urputnost. Jsem presvedcen, ze i on mne respektuje. Jsou rozhodne temata, kde si rozumime. tam kde si nerozumime je pan kolega Prazak ponekud trosku vice emotivni na me reakce, tak jsme proste usoudili, ze bude lepsi se mijet. Nevidim na tom nic spatneho. A ted k veci. Fromma povazuji za jednoho z nejvetsich myslitelu minuleho stoleti.

0 0
možnosti
KR

vver 440-sociálně vyloučený

13. 5. 2010 17:25
pane Šulo

to, co se stalo Natálce je hrozné. ale ruku na srdce, kolik tyakových dětí je? a nikdo jim nepomůže. Právě tyto děti, až jednou vyrostou, tak se budou potýkat s tupými a arogantními úředníky a nikoho to nebude zajímat. život je boj-někdo ho vyhraje, někdo ne.

bohužel média z tohoto případu udělala frašku. a to je natálčin problém. pokud vám někdo bude tvrdit lži, máte dvě možnosti. bud věřit, nebo ne. a ty nenávistné příspěvky je jen obrana proti lžím

0 0
možnosti
K

Klaudiee

13. 5. 2010 17:22
Díky za tento článek!

R^ Souhlasím s Vámi do písmene. A z reakcí některých diskutujících mi běhá mráz po zádech....:-(

0 0
možnosti
KR

vver 440-sociálně vyloučený

13. 5. 2010 17:26
Re: hm

však tu razystku už brzo zavřou:-)

0 0
možnosti
TT

Per Gessle

13. 5. 2010 17:11
Naštěstí Natálka neumí číst

Vážený pane. Vy si fakt asi neuvědomujete, že lidem vadí ta neuvěřitelná propagace toho případu. KDyž se tohle stane normální rodině, nejde o ně, tak by to bylo někde na zadních stranách novin a v malém rozsahu. Tohle je už moc!!!

I ten Váš zaujatý článek.

V tomhle státě se neměří všem stejně. Stačí být bohatý nebo ...si doplňte sám.!!

0 0
možnosti
W

Wydlak

13. 5. 2010 16:55
Natálka neumí číst?

A Anna a Pavel?A Jan Tleskač?

0 0
možnosti
E

experience

13. 5. 2010 16:30
Ale nebude vám vadit,

když si o věci, o které nevím víc, než co nám předložili různí pisálkové, udělám úsudek až podle pravomocného rozsudku? Ten by měl mít totiž v právním státě větší váhu, než vaše definice, kdo je a kdo není slušný člověk či zrůda. Obžalovaní předkládají poněkud jiné verze a ty zatím nebyly vyvráceny.

0 0
možnosti
AH

nyny.

13. 5. 2010 16:24
nevím

ale kromě diskuse tady pod blogy jsem zatím žádnou nečetla, protože byly vždy pod články zrušeny, takže nemohu posoudit. A ano, mně hysterie kolem tohoto případu vadí. Ne snad jako taková, ale to, jak vytrvale od události denodenně nebylo ze všech stran slyšet a číst  nic jiného než Natálka, její rodiče..zkrátka celý ten příběh dokola. Nyní to samé kolem soudu. A mně to vadí. O věcech se má informovat a ne je uměle živit jako seriál.Pak se nedivím, že lidi reagují podrážděně. A o to víc, když jiným případům se nevěnuje pozornost téměř žádná s obdobně závažným dopadem pro společnost, jako je třeba ta Kmětiněvská záležitost. Takže to vzbuzuje dojem, že zapálení objektu a v důsledku toho popálení obyvatel je vrcholem společenské závažnosti (neříkám, že není), ale propuštění vraha, bez záznamu v rejstříku, bez jakéhokoli lékařského či právního dohledu je naprosto marginální. Takže, až bude vedle sebe rovnocenně den co den číst či vidět a slyšet Natálka a Kmětiněves, pak to bude mít logiku.

0 0
možnosti
EG

Emmanuel Goldstein

13. 5. 2010 15:53
New Film ‘Machete’ evokes race war

http://www.infowars.com/new-film-machete-to-provoke-race-war/

0 0
možnosti
EG

Emmanuel Goldstein

13. 5. 2010 15:55
Re: New Film ‘Machete’ evokes race war

Základní princip sionismu: Rozděl a panuj Rv;-€

0 0
možnosti