Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VI

Vlad IV

9. 6. 2010 1:37
Pěkná pohádka!

Hlavně ten zbabělý a opovrženíhodný katolický kněz....;-D;-D;-D

0 0
možnosti
KP

KRUTÁ PRAVDA

7. 6. 2010 23:14
Správně němci a poláci

a vůbec všechny árijské národy by měly spolupracovat.

BTW: Němci slovany za podřadné nepovažovali. možná někteří jedinci, ale režim jako celek určitě ne. sami němci mají zčásti také slovanský původ, který nanvíc není rasou ale jazykovou a kulturní skupinou.

Načtěte si něco o historii Prusů, myslíte, že byli germání? ale kdeže..Byl to baltický národ s vlastním jazykem. a baltické národy kdysi tvořili jednu skupinu s národy slovanskými, o čemž svědčí podobnost slov. Více viz. prof. Zubatý.

0 0
možnosti
V

Vikina

8. 6. 2010 3:07
Re: Správně němci a poláci

Méďo, ono snad není podstatné, zda Prusové mají ňáky slovanský původ, podstatné je, co si oni sami o svém původu myslí a co si myslí o podřadné slovanské rase. A že jsou dost znechuceni z toho našeho čecháčkovství, to je přece jen dost vidět. Takže jim musíme občas vtlouc do jejich omezených lebení, že jsme sice Slované, ale už hódně promíchaných z Germány (to už znechuceně zjistil Himmlerův rasový úřad, že jsme na tom líp, než Deutschi někde z Rumunska) a pokud si budou otvírat hubu, že po ní dostanou.

Mmch, nějaký Němec se zabýval Slovany jako takovými, a zjistil mnoho společných rysů, z nichž se vymykají pouze Češi (už ne Slováci) a Slovinci. Slovany označil za mnohem agresivnější, nacionalističtější a bojovnější, než Germány (opět s výjimkou Čechů a Slovinců).

0 0
možnosti
MF

falm

7. 6. 2010 18:30
Najděte si knihu

s názvem Říkali mi Leni.

0 0
možnosti

originalni_demokrat

7. 6. 2010 17:57
No jo

Němci tak chtěli zjistit, zda se některé národy dají převychovat. Jistěže dají, stačí odmalička.

0 0
možnosti
R

Rilian

7. 6. 2010 14:15
Děti loupili také komunisté

Je málo známou skutečností, že mnoho dětí politických vězňů bylo v 50. letech dvacátého století doslova uloupeno ze svých rodin, adoptováno v komunistických rodinách a takto zcela zmizelo z dosahu svých skutečných rodičů, kteří se se svými dětmi po návratu z kriminálu již nikdy nesetkali. O této součásti dějin komunistického Československa byste měl raději psát, pane Šulo. Naši vlastní lidé si škodili vzájemně více, a komunisté prokazovali mnohonásobně větší brutalitu k příslušníkům vlastního národa, než nám činili Němci v době nacistické okupace.

0 0
možnosti

originalni_demokrat

7. 6. 2010 18:00
Re: Děti loupili také komunisté

Však spousta dětí které se narodily vězeňkyním, bylo zavražděno a zakopáno. Komunismus je horší než nacismus, protože se jeho myšlenky prosazují mnohem lépe. Proto je mnohem nebezpečnější.

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.