Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Š

ŠtěpkaX

21. 1. 2009 18:09
jdu si koupit CD

Dokument jsem viděla.

Jak zní hrdě slovo předsedkyně a zatím je to takové nabubřelé nic.

Mé sympatie si jednoznačně získali romští zástupci a líbila se mi jejich píseň.

0 0
možnosti
PM

nonick

21. 1. 2009 16:45
Když může mít ochranku Topolánková coby "bejvalka" premiéra

proč ne Edelmannová coby předsedkyně politické strany, která je mnohým trnem v oku? (A navíc - na rozdíl od Topolánkové jí tu ochranku neplatíme z daní...)

0 0
možnosti
M

multikulturista

21. 1. 2009 15:14
Mam k vam jedinou vytku, pane Sula,

proc zde diskutujete s nekterymi rasistickymi a nacistickymi ubozaky typu "xaeris", kteri patri do odpadu lidstva a zasluhuji bud nase totalni opovrzeni, nebo dostat poradne pres hubu ?  Vzhledem k tomu, ze se zbabele schovavaji pod maskou anonymity a vy jste clovek kultivovany, staci, kdyz je budete ignorovat.

Samozrejme, ze vasemu prispevku davam karmu R^

0 0
možnosti
XX

xaeris

21. 1. 2009 15:32
Re: Mam k vam jedinou vytku, pane Sula,

Tak ještě jednou pro ty multiTUPÉ. S ohledem na Vaši rádoby kultivovanost si Vám dovolím zopákovat, že nechci NIC jiného, než aby cikáni nechali nás, bílou většinu, která je ještě k tomu z větší části živí, na pokoji a respektovali i naše právo na vlastní bezpečnost a řádné civilizované soužití.Pokud je to pro Vás důvod  totálně se mnou opovrhovat a zahrnout mne do odpadu lidstva, Vaše věc.Mimochodem, nějaký Hitler to s tím lidským odpadem také zkoušel dokonce v praxi, už před Vámi.Rv   

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

21. 1. 2009 15:12
Já to vidím dobře.

Možná je to i záměr, schválně vyvolávat neustálými pseudohumanistickými kecy a pozitivní diskriminací stále větší a větší nenávist vůči cikánům. Kromě těch pár zoufalců zde snad už není nikdo, kdo by se jich zastával. Třeba Džamila udělala pro jejich vyčlenění ze společnosti desetkrát víc, než celá NS s DS dohromady. Tím, jak rostou xenofobní nálady ve společnosti, které mohou časem přeskočit i na jiná etnika se v podstatě stát chrání před nějakým nástupem rozsáhlé imigrace ve stylu žabožroutů nebo tulipánů. Takže bych se fakt nedivil, kdyby vše byl záměr.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

21. 1. 2009 14:37
Njn

Hrubiánskou "opici" poznáte často už podle chování.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

21. 1. 2009 14:38
Re: Njn

samozřejmě karma. R^

0 0
možnosti
XX

xaeris

21. 1. 2009 14:09
Śule jedno, přitroublé

Až někdo z Vašich příbuzmých upadne cikánovi tak patnáckrát na kudlu ( v sebeobraně), tak asi přestanete bláblit o zbytečnosti ochranky pro někoho, kdo se jich na rozdíl od Vás nebojí a veřejně jim dává najevo co si myslí o způsobu života založeném na podporách a krádežích a stěžování.A ty co jste jmenoval, tedy Němcová se svou flotilou služebně soukromých Oktávií  nebo Sobotka, který prý jen tak na ulici zaslechl něco o miliardové korupci s Grippeny, fakt Rv

0 0
možnosti

lubossula

21. 1. 2009 14:15
Re: Śule jedno, přitroublé

aha. Zajimava logika. Takze az se neceho nebudu bat, poridim si s sebou ochranku:-). Dekuji za osvetleni pojmu a dojmu. Do teto chvile jsem si myslel, ze ten kdo se neboji chodi sam.... a nepotrebuje nejake pochybne holohlavce v cernem a v poutech, kteri nemohou vubec nic a i za to ze se nekoho dotknou mohou byt zalovani:-/

0 0
možnosti
JV

Vosta Jindra

21. 1. 2009 13:20
Taky mě to zaujalo

přitom bych se divil, kdyby na tu odpudivou nandu někdo jen šahnul. Spíš by mě zajímalo, z čeho to platí. Sice to je pár pritimitivů, kteří by o práci stejně nezavadili, ale něco to stojí i tak. Buď jak buď, kdyby byli Češi odkázaní na takovéto národniáry jako na poslední možnost, tak ať radši nejsou. Naštěstí tak zoufalý to neni.

0 0
možnosti
J

jiri.fiala

21. 1. 2009 14:02
Re: Taky mě to zaujalo

no jak je asi plati... vlastnim telem. kde by jinak nackove sehnali arijskou blondynu, ktera ma jeste tak blbe reci o ciste rase atd. blondyny jsou blbe nakvadrat, ale vetsinou tim stylem "co si vezmu za svetrik" a "co si mam v sephore koupit" :-©:-©

0 0
možnosti
T

TurboFrank

21. 1. 2009 12:14
Autor, můžete mi sdělit, proč by věčný student Benda měl mít

ochranku? Ale zato ji má Havel? Proboha proč? Jenom proto, že se nějakým nědopatřením dostal na hrad? Můžete mi sdělit, jaké jsou vaše osobní zkušenosti s cikány? Vážený pane, až tady budou platit zíkony pro každého stejně, tak takové pochybné strany zaniknou. Jenže se stále najde dost těch, kteří chtějí řešit cikánský problém a sami o něm jenom slyšeli. A vy patříte mezi ně.

0 0
možnosti
PU

spalovac

21. 1. 2009 12:25
Re: Autor, můžete mi sdělit, proč by věčný student Benda měl mít

Je obrovskou chybou myslet si že Frau Edelmann a jí podobní vyřeší jakýkoliv problém. A pokud ano, jejich řešením jednoho problému vzniknou jiné a daleko horší.

0 0
možnosti
APG

Absolovent prestižního gymnazia

21. 1. 2009 11:47
Nevím jak vy, ale pokud vidím někoho procházet dveřma

tak se do nich necpu. Považuju za slušné nechat ty lidi nejdřív projít. Tolik k tomu "skandálnímu" chování ochranky. Je ubohostí týmu ČT že se s toho snaží udělat senzaci;-(, protože nic drastičtějšího nenatočili. Mě spíše před pár dny vadilo, že byl zakázán průchod přes polovinu Pankráce jen proto, že tam zasedala eurošlechta.

Myslím že nejslabší článek oné reportáže byl pan Burian, nepřipravený, snažící se vyhrotit diskuzi ke konfliktu po vzoru kotle. Nakonec se zmohl jen na to , že opravoval a skákal do řeči vajdovi , který o sobě mluvil jako o cikánovi, že je rom... Trapné..? Směšné...? 

Taky mě zaujal ten perfektně vybavený romský klub. Za čí asi peníze ?

0 0
možnosti

lubossula

21. 1. 2009 11:51
Re: Nevím jak vy, ale pokud vidím někoho procházet dveřma

ja jsem naopak presvedcen, ze pan Burian se nesnazil vubec nic hrotit, v podstate tam byl videt velmi malo, 70 % bylo natoceno jako dokument bez vstupu Buriana ci kohokoliv jineho. Nevsiml jsem si, ze by se CT snazila udelat senzaci, jako o senzaci o tom pise prave web NS. Pokud jde o projiti dvermi, pruvod pani Edelmann byl ve dverich a ochranka umravnovala na letisi lidi, kteri byli nekolik metru od dveri.... tedy nechapu proc:-)..... 

0 0
možnosti
BH

BoboHml

21. 1. 2009 11:06
ju

;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.