Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

originalni_demokrat

18. 5. 2010 23:12
svět podle svobodných

by byl možný za předpokladu vyšší morálky ve společnosti. Já je rozhodně volit nikdy nebudu, nicméně nejsou ohrožením pro demokracii, protože většinu těch hloupostí o kterých píšete by nikdy neprosadili. Rozhodně by však pár věcí prosadit měli. Tak nebuďte tak paranoidní. Já si taky třeba myslím že lidé kteří státu víc dávají než od něj dostávají by měli mít o pár hlasů navíc. To není útok na demokracii, ale její udržitelná reforma. Hitler získal hlasy taky demokraticky.

0 0
možnosti
B

bezsvobodynejsinic

18. 5. 2010 19:02
pan Šula vytáhl červenou kartu

"Pominu-li již problematickou minulost a současnost samotného místopředsedy..." - ale nepominul, nepominul, že?

Takhle překroutit jak sdělené názory tak i program strany to už je fakt síla. Zkuste si to přečíst (názory FM) ještě jednou. Dokonce i program na síti najdete. A poté popřemýšlet.

0 0
možnosti

Libri

18. 5. 2010 11:46
vypíchnu jen jeden z "vtipných" argumentů o zákoníku

práce - když firma nemá zakázky tak tedy musí platit 3měsíce zaměstnance? (propustit je aby si mohli najít práci jinde je nehumánní? - ale pro koho? pro ty lidi nebo pro majitele? a jak si představujete že zákonník práce ošetřuje zaměstnavatele když mají hodně zakázek a málo lidí? - že by dostávali příspěvky na vyšší zaměstnanost? anebo se s tím majitelé vypořádají sami? - zvednou mzdy - najmou agentury, subdodávky? myslím že k tomu zákonník práce nepotřebují.

0 0
možnosti

lubossula

18. 5. 2010 11:51
Re: vypíchnu jen jeden z "vtipných" argumentů o zákoníku

dekuji za vecnou poznamku. Kritizuji zamer zrusit zakonik prace jako takovy. Tim nerikam, ze soucasny zakonik prace je bez chyb viz treba tento muj starsi clanek. http://sula.blog.idnes.cz/c/29641/Jak-je-to-s-rovnosti-pred-zakonem.html .

0 0
možnosti
H

huan

18. 5. 2010 11:27
Teda něco tak překrouceného,

to se jen tak nevidí. "Bezhlavé rušení státních úřadů" - na to že jsou neparlamentní stranou bez prostředků mají velice dobrou analýzu CO úřady dělají a proč nepotřebujeme aby to dělaly dále. "Rušení zákoníku práce" = zachování zákoníku práce a přidání možnosti uzavřít i pracovní smlouvu která se jím řídit nebude, se zjednodušenou administrativou pro obě strany. Státní příspěvek: v době kdy všechny ostatní strany tyto peníze používají na financování svých 200mil kampaní je nesmysl se těch peněz vzdávat a přidávat si další kouli na noze v už tak tězké konkurenci - to se nevylučuje s cílem státní příspěvek zrušit. Mlácení někoho za názorovou neshodu nepovažuje místopředseda za normální, ale dokáže pochopit že takhle se někteří lidé mezi námi chovají a motivy které je k tomu vedou. A varuje před tím kam jako společnost míříme. Když historik prohlásí že chápe proč se nacisti dostali k moci tak o něm také prohlásíte že podporuje nacismus? K vyvracení dalších nesmyslů už došlo místo.

0 0
možnosti
M

MORHHO

18. 5. 2010 11:27
p. Šula, panu Matějkovi nesaháte ani po kotníky

Pan Matějka je   velmi inteligentní a moudrý člověk.  O vás si myslím, při vší úctě,  že jste  něco mezi  Uhlem,Kocábem a  Havlem a Šiklovou.  Určitě jsem vás přiřazením k těmto titánům  ducha potěšil. Reprezentujete  názorově možná 2 % populace, ale komandujete lidi  jak  Lenin a Hitler dohromady.  Volím Svobodné, samí inteligentní a slušní lidé !  /Vy  Zelené oteplovače, že ?/  [>-]

0 0
možnosti
E

eAA00

18. 5. 2010 17:36
Re: p. Šula, panu Matějkovi nesaháte ani po kotníky

Hezky jste popsal našeho rasistu, oikofoba. Aspoň víme, koho volit. Co se nelíbí panu Šulovi, to je nad sto kladných doporučení.;-)

0 0
možnosti
MI

X-M

18. 5. 2010 11:10
Luboši

čtu Vás pravidelně, a stejně jako u jiných pisatelů se s Vámi tu a tam shodnu a jinde zase neshodnu. Nicméně tento Váš příspěvek nemá jedinou chybu. Gratulace.

0 0
možnosti
D

D_cz

18. 5. 2010 11:06
Samoroste, jste normální socan.

Strach ze svobody, to je to, co vás pojí.

0 0
možnosti

lubossula

18. 5. 2010 11:12
Re: Samoroste, jste normální socan.

fakt? http://sula.blog.idnes.cz/c/67104/Trinacty-duchod-Slabota-sel-bych-dal.html, a tak co teda jsem, kdyz uz mate potrebu....;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.