Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Předposlaný

1. 5. 2008 18:57
Šula je křivák

Zneužívám této diskuse, stejně jako pan Šula dříve zneužil diskusi pod mým článkem. Pod falešným nickem "ondrakrejsa" mne obvinil, že neexistuji, že píšu pod falešnou identitou atd. Dokonce mě v souladu se svými práskačskými zvyky udal "na patřičných místech". Adminům blogu jsem vše vysvětlil a nadále bez problému existuji pod svou pravou identitou. Ovšem pan Šula pokračuje ve svém křiváckém počínání - jako "ondrakrejsa" reaguje na "lubossula" a podporuje tak sám své příspěvky, protože jinak se jej zastane málokdo s jeho pokřivenými názory. Navíc jsem si všiml, že jako ondrakrejsa píše názory ještě hloupější, než lubossula, nejspíš je si vědom jejich stupidity a stydí se za ně, proto se takto skrývá.

Každopádně Vás pane Šulo vyzývám, postavte se k věci jako chlap, omluvte se za své počínání a přestaňte se schovávat za falešnou přezdívku (nebo za všechny, pokud jich používáte více). Vaše názory jsou mimo, ale pořád jsou Vaše, tak se za ně nestyďte.

0 0
možnosti
PC

Prďoch

1. 5. 2008 9:55
Já mám se zlodějema tři zkušenosti

V průběhu několika let mi kdosi ukradl auto, byl to cikán. Později mi kdosi vykradl auto, byl to cikán. A nedávno mě jeden člověk okradl o rovných sto tisíc Kč. Představte, byl to cikán. Jinak jsem se obětí dalšího trestného činu nestal.

Chtěl bych se zeptat autora, jestli si mohu dovolit tvrdit, že cikáni kradou. Nerad bych šel do lochu za hanobení rasy a hlavně přesvědčení. Děkuji.

0 0
možnosti
ML

Vytržená mandle

1. 5. 2008 10:29
Re: Já mám se zlodějema tři zkušenosti

No být na Tvém místě, tak se nikoho neptám na svolení a nechám si to rovnou  vytetovat na čelo.

0 0
možnosti
PN

Neumětel

29. 4. 2008 15:57
Až (jestli) bude v Letech ten cikánský památník

Budou tam taky desky z BRONZU?

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

29. 4. 2008 17:51
Re: Až (jestli) bude v Letech ten cikánský památník

Ano, i při opakované instalaci, protože někteří jedinci potřebují pravidelný příjem.

0 0
možnosti
DT

Delirium Tremens

29. 4. 2008 11:42
Dotýká se vás to, protože se o dějiny holocaustu zajímáte

Dotyčného takové věci nezajímají a tak by vašemu článku nerozumněl stejně jako Vy třeba nechápete význam nějakých posvátných hájů někde v tramtarii.

Zloděj to vidí pragmaticky - zde leží na zemi peníze, za které je ABCD (alkohol, baby, cigarety a drogy) tak proč by je nezvedl než je zvedne někdo jiný ...

0 0
možnosti
DT

Delirium Tremens

29. 4. 2008 11:45
Re: Dotýká se vás to, protože se o dějiny holocaustu zajímát

Ale je fakt, že bychom pro Cikány (nebo Romy - jak chcete) něco udělat měli. Já bych byl pro novou (rozumněj další) věznici. Ze všech investic, které do nich kdy byly vloženy by tyto byly nejefektivnější.

0 0
možnosti
AB

pingodik

28. 4. 2008 13:19
Romský památník

Když se dívám na snahy některých poslanců a ochránců národnostních menšin o vybudování památníku na mítě koncentračního tábora (teď je tam mediálně známý vepřín), tak mě pokaždé zaujme jedna věc. Na demonstraci je více poslanců, politiků a zmíněných romských aktivistů, než cikánů. Proč?

Protože je cikánům celý památník totálně ukradený! (Tak a je to venku, teď diskutujte!)

0 0
možnosti

lubossula

28. 4. 2008 16:49
Re: Romský památník

jednu z pricin bych videl ve skutecnosti, ze valku prezilo cca 500 puvodnich ceskych Romu. Obrovska vetsina ROmu a zejmena tech nejproblematictejsich, k nam prisla na konci ctyricatych let a dele  z rumunska a  madarska pres  slovensko. Byli sem presidleni v ramci vylidnovani pohranici a obsazeni mene kvalifikovanych mist v tezkem prumyslu, hornictvi a zemedelstvi. Tito lide nemaji k temto mistum prazadny vztah.

0 0
možnosti
SS

sigenius

28. 4. 2008 11:51
návrh, jak vyřešit památník v Letech

Nechť je celý památník z umělé hmoty.

0 0
možnosti
H

halohalo

28. 4. 2008 4:10
Tak moment rasisti!!

Když se ztrácely ty tabulky všichni Rómové a cikáni spali. Tak jako zákonodárci, kteří spí do dneška a nejsou schopni vypotit zákon, který by zamezil prodeji tabulek atp. do sběru. Na západě je to ještě horší a za komunistů to zde bylo v této věci úplně nejhorší. Buďme rádi že máme domokracii a svobodu.;-€

0 0
možnosti
KP

king Paul

27. 4. 2008 17:40
to cikánští zloději

diskuze na téma cikáni a zlodějiny je zcela zbytečná a to zejména proto, že nemá přijatelný konec pro nikoho. pro nás, gádže, tím není situace že nám opálené vyžírky všechno vykradou,a pro cigoše to také není to pravé, protože co by potom kradli dále, že? přesto řešení zde je (už i v minulosti bylo použito) a není daleko. jenom chtít.!!!

0 0
možnosti
NU

Lessfax

27. 4. 2008 15:25
Trest

Trest pro tato individua nebude v žádném případě nápravný, ať bude jakkoli dlouhý. Budou si válet šunky v kriminále za státní peníze a pak se prostě vrátí ke své rodině a známým (ano, hádáte správně, že mezitím nevystudují vysokou nebo se nestanou uznávanými lidmi)

0 0
možnosti
S

silures

27. 4. 2008 2:01
Vzdyt to bylo jasne..

ze to udelali cikani... Cikani kradou, co se da. Prijedte se podivat do Ostravy a stane se z vas novy clovek.. jsem si jista, ze na ne zmenite nazor.. Ale to vy neudelate, protoze byste nedokazal uznat, ze jste se v nich tak mylil...

0 0
možnosti