Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NB

j@ck

27. 11. 2008 14:11
-

karma R^

0 0
možnosti
E

echo.3

1. 12. 2008 19:12
Re: -Dal jste karmu někomu, kdo je možná -

- "Kam vítr, tam plášť" !!:-(

Autor v následujícím článku ze dne 30.11. zase Klausově pravici pochlebuje a to již v titulku článku "Rozumím Václavu Klausovi". V A to je něco! To má sílu ! A že je VK pragmatik, a že má stát u zrodu skutečné pravice?;-O Ale s autorem je to, zdá se, na levačku !Rv

Žádná karma !!

0 0
možnosti
O

ozdoba

27. 11. 2008 13:57
pane Šulo, sám píšete,

že na to nemáte erudici, vzdělání..... a já bych ještě dodal, že ani chápání.... tak se ani nesnažte to komentovat.....!!! Píšete potom kraviny...Rv:-(Rv

0 0
možnosti
D

důchodce

27. 11. 2008 13:19
pro tentokrát

a zcela vyjímečně bych se i já Hradního pána zastal. Jelikož jsem onen přenos sledoval, mohu se i já s velkou pravděpodobností domnívat, že onen "nález" byl sestaven již jistou dobu předem. Ostatně, (i když se to může zdát podružné) nazve-li soudce tak ctihodné instituce hlavu vlastního státu cizím jménem, o čemsi vypovídá. Na druhou stranu si jsem jist, že mistr Klaus jako takový, zvláště se svou povahou, je pro tuto zem neštětím. Což může nezaujatý pozorovatel vidět již téměř dvacet let.

0 0
možnosti
AH

nyny.

27. 11. 2008 12:37
ale to je chyba

že nerozumíte, respektive, že se ani nepokoušíte rozumět Lisabonské smlouvě a máte takovou důvěru v politiky.Takže pokud by v ní bylo, že se stáváme součástí jiného státu, a v zájmu politiků na rozdíl od celé země by bylo podepsat, vy byste zřejmě byl spokojen.To by mne zajímalo v čem tedy vzděláváte mládež, nerozumět ? spoléhat se ? ctít soudy aniž si to zaslouží ? No vlastně když se spoléháte, nevíte a nerozumíte, tak těžko odhalíte onu záslužnost soudu. US rozhodl politicky a nikoli právně.Jak mam Klause jinak vcelku za kašpárka, v tomhle má pravdu a hlavně je snad jediný v této republice z politiků, který hájí opravdu zájmy této země (v oblasti Lisabonské smlouvy).

0 0
možnosti
JZ

tumetuestumefaisdubien1

27. 11. 2008 12:06
Nojo, zase lituju, že není záporná karma

Pane Šulo, soud se ani prezidentovy námitky vůbec neobtěžoval posuzovat. Myslím, že jste zářným příkladem neinformovaného hudrala pohrdajícího (nejen u sebe) zdravým rozumem.

Když o něčem vím hov.. pane Šulo, tak držím hu.u.

Víte pane Šulo, kdybyste soud poslouchal, a rozumněl vůbec, co říká, postřehl byste, že si tam páni soudci pletou pojmy "dohoda" a "mezinárodní smlouva" právě v souvislosti s článkem 3/2 SFEU (článku převádějícího v rozporu s Vídeňskou Konvencí výlučné právo uzavírat mezinárodní smlouvy na Brusel) , u kterého  neústavnost výslovně nevyloučili. Je tedy jasné, že je dobře za prezidenta, neboť se proti tak zmatečnému rozsudku snad odvolá. Každopádně jestli si myslíte, že tímto ideologickým výrokem Ústavního soudu - který tak okázale arogantně ignoroval prezidentovy připomínky - že tím u nás boj proti euroblbosti a potažmo Lisabonské smlouvě končí, tak jste asi opravdu dost naivní.

0 0
možnosti
K

kion1

27. 11. 2008 11:57
Volič Národní strany

Vy jste doopravdy pedagog???!!!

8-o:-©Rv

0 0
možnosti

lubossula

27. 11. 2008 12:01
Re: Volič Národní strany

ja vim, je to zrale na lync;-D

0 0
možnosti
S

Soňa48

27. 11. 2008 11:45
Slušná demokracie?

Pane Šulo, máte pravdu, že ve slušných demokraciích není nutné výroky soudů komentovat. Problém je však vtom, že v Čechách není "slušná" demokracie a o objektivitě našich soudů včetně soudu ústavního není většina lidí přesvědčena. Už jenom to, že p. Rychetský si splete u tohoto jednáníKlause s Havlem svědčí o jeho "ctihodnosti". Sledovala jsem též jednání soudců o poplatcích ve zdravotnictví, kde mně dotazy  některých soudců připadaly jako otázky lidí z jiné planety. Argumenty prezidenta k LB byly jasně podány a jsem zvědavá, zda US rovněž podá tak jasné protiargumenty. Jinak nevím, proč si myslíte, že občan, čož je i p. Klaus, nesmí říci svůj názor a vyjádřit se k rozsudku. 

0 0
možnosti
N

Nika.meil

27. 11. 2008 11:02
Ostuda?

Nemyslím si,že prezident Klaus dělá ostudu, proč? Kdo nejde se všemi, je ostuda naší země? Ano,také jsem bohužel byla vychovávaná ve smyslu "hlavně nevybočovat", s čímž se peru doteď. Já pana Klause naprosto chápu, je to jediný politik, který nepřevléká košile a stojí si za svým. V tomto politickém marastu si ho nesmírně vážím. Má právo na svůj názor,nebo ne? Není to loutka.

0 0
možnosti