Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PKL

Politicky korektní lež

28. 9. 2010 20:15
???

"malá řada z nich byla za Židy označena dle Norimberských zákonů, aniž

by vůbec tušili, že s Židy mají díky svým předkům něco společného."

Hm, takže židem byl ten kdo měl nejméně 3 židovské prarodiče nebo stačili dva, ale pak muselo dítě náležet židovské církvi. Z toho vyplývá, že vaše tvrzení je nepravdivé.

(Míšenec, 2 stupně byl ten kdo měl  jednoho židovského prarodiče a to byl v podstatě normální občan, dál se to nezkoumalo)

Jinak motiv k té "lži" určitě je, a těží z něj právě především ti nečestní jedinci, které zmiňujete.

0 0
možnosti
F

Finglofin

21. 9. 2010 9:59
trochu

si rozebereme tuto Vaši větu. "Motiv ke konstruování "lži" holocaust tedy dle mého soudu neexistuje. Stejně tak považuji za nemožné takto rozsáhlou "lež" realizovat, jak píši v níže uvedeném článku. Holocaust prostě byl." Za prvé:  jako představa, zda je možné, nebo nemožné takto rozsáhlou "lež" realizovat či nikoliv, Vám může krásně posloužit příklad všech náboženství. Také najdete lidi, kteří odpřísáhnou že viděli panu Marii.  A to, že se z fenoménu genocidy 2.sv. války stává náboženství, je podle mého soudu fakt.   Za druhé: to zda holocaust byl, či nikoliv opravdu nevím. Jen mě irituje, že v zemi (zemích) které se honosí přívlastkem demokratická, je o tom zákonem zakázáno svobodně bádat. Respektive bádat můžete, ale nesmíte přijít na jiné závěry, než je oficiální verze. To považuji za skandální. Za třetí: motiv neexistuje? Máte pravdu, stát Izrael je toho krásným důkazem :)  Závěrem: nezpochybňuji tragičnost celé události. I kdyby tam zemřel jen jeden člověk, bylo by to tragické.

 

0 0
možnosti

rezjir rezjir

20. 9. 2010 19:43
Lepší by bylo, kdybyste se zasadil o to,

aby popírání holocaustu nebylo považováno za trestný čin.

To pak vyvolává ony pověsti o spiknutí, vyvolenosti atd. Demokracie je diskuse ničím neomezovaná.

0 0
možnosti
EK

Deleter

21. 9. 2010 11:01
Re: Lepší by bylo, kdybyste se zasadil o to,

To si pletete svobodu slova a demokracii.

0 0
možnosti
R

realateista

20. 9. 2010 13:02
Komu slouží poírání holocaustu?

Hlavně snad jsou jasné důkazy a stále žijí paměťníci.

Stálo by za to napsat úvahu, proč někteří "takélidé" holocaust popírají.

Komu to vyhovuje, kdo to platí?

Také jde o jasné zájmy i finanční.

Například to zadržování židovských kont švýcarskými bankami. To je přece taková ostuda, že všichni namyšlení šv. bankéři by měli chodit kanálama.

0 0
možnosti
ZNPVK

zajíc na pařbě v králíkárně

20. 9. 2010 11:23
.

je těžko pochopitelné, že člověk mohl provozovat toto průmyslové vraždění. v té nepochopitelnosti zřejmě tkví motiv popíračů lpět na různých konspiracích. to je stejné jako s 11.9. 2001, nikdo si nedovedl ani představit, že terorista najde takovou díru v bezpečnosti USA.

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

20. 9. 2010 10:35
moc zaměřeno na prachy

tak jsem onehdá koukal na dokment o koncentráku osvětim. Je pravdou že jednou z cílových skupin byli židé, ale ostatní jakoby byli opomíjení (teď). Pro každýho kdo nevěří holokaustu ................. no nic i tací jsou 

0 0
možnosti