Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rezjirrezjir

29. 10. 2010 17:41
Zápomněl jste připomenout

že general Boček byl spoluorganizátorem sionistického únorového puče, zatčení generála Píky, který se domákl určitých průšvihů,  organizátorem vojenské pomoci Izraeli navzdory embargu OSN, za to všechno byl souzen a odsouzen.

Pojmenování ulic a stavění pomníků bych přenechal Izraeli.

0 0
možnosti

rezjirrezjir

29. 10. 2010 19:18
Re: Zápomněl jste připomenout

Rozkaz k zatčení Píky podepsal náčelník hlavního štábu generál Boček

0 0
možnosti
K

kevinbb

29. 10. 2010 16:48
Jakozto

velky ctitel nasich legionaru musim napsat, ze jste trosku vedle co s tyka hokejisty Jagra a nebo hudebniku, filmaru a jinych, dobre to popsali prispevovatele krokodyl a zelva.

General Bocek a spousta jinych patri mezi ty na ktere by nas narod nemel kazdopadne zapomenout, ale to neznamena, ze si nemame vazit nasich nynejsich sportovcu a nebo umelcu.

Takze souhlas jen tak napul.

0 0
možnosti
OL

kocourek-černý

29. 10. 2010 16:20
další

byli Klapálek, Slunečkoí, Španiel....... jediný kdo se postavil proti Svobodovi a komunistům byl Píka.

0 0
možnosti
OL

kocourek-černý

29. 10. 2010 16:18
Revoluce žere své děti

HŠ MNO Gen. Boček , napojen do komunistických intrik, věděl toho mnoho. Paralelně z Reicine spolupracoval z OBZ na vyčíštění pohraničí regulerní armádou.

0 0
možnosti
JD

Krokodyl1

29. 10. 2010 16:00
Omezený pohled!

Ani v nejmenším a ani náznakem nechci snižovat zásluhy a osobní statečnost gen. Bočka, ale s Vaší formulací: "všímáme si "čutačů" do puku, kteří ve skutečnosti své vlasti nic nedali a nevytvořili nic, čím by svou vlast proslavili" musím zásadně nesouhlasit!!! !!KAŽDÝ z těch "čutačů", každý z hudebníků (např. Irglová), filmařů (Forman), každý, kdo např. má zásluhu na českém pavilonu v Číně, atd., atd., atd ..... ti všichni své vlasti dali minimálně určitou reklamu a určitě jí alespoň v minimální míře proslavili!

0 0
možnosti
ŽA

Želva Antimultikulturistka

29. 10. 2010 15:56
...

Přečetl jsem si jen tu část o čutačích do puku a musím reagovat než si to přečtu dál.

Jágr (na nehož evidentně narážíš) proslavil naši zem daleko, daleko víc, než všechny naše armády dohromady.

Zeptej se kdekoliv ve světě na českou armádu, nebo "naše" legionáře a pak se zeptej na české hokejisty. U druhé otázky dostaneš o celých 99,9% informací víc, než o naší armádě (a tím jsem si jistej).

Značka Jágr ve světě něco znamená a pokud pomineme nehokejové země (ty můžeme v klidu vynechat, protože tam kde neznají jágra neznají ani jednoho člověka z naší armády - za což ručím), tak díky Jágrovi znají ČR všude.

Tím nesnižuju kvalita našich bývalých legionářů (nebo jiných vojáků), ale pokud mluvíš o proslaveností naší země, tak nemá vůbec žádnej smysl to srovnávat, jelikož je to nesrovnatelný.

0 0
možnosti

Sergeant

29. 10. 2010 15:48
To jste mě překvapil

očekával jsem něco ve Vašem oblíbeném negativním duchuR^

0 0
možnosti