Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mychalb_001

3. 9. 2010 2:18
Ale no ták,

nevím, sice, kdo mě nabonzoval abych byl smazán, zato by mě opravdu zajímalo, čeho tím chtěl dosáhnout. Za vším, co jsem napsal o autorovi si stojím a ani po smazání bych na tom nezměnil ani písmenko :-P

Snad bych jen  dodal, že dokud budou mít cikáni takové od reality odtržené "advokáty", kteří se nebudou stydět lhát a zlehčovat situaci, tak si určitě nepomůžou...

0 0
možnosti
PJ

Paveljan

2. 9. 2010 21:28
Trochu mimo mísu

Pane Šulo, hlučící soused není malicherností ( jak píšete v poslední větě) a po čase může vyšinutí docela dobře způsobit. Myslím, že tak trochu nevíte o co tady běží. Jestli jste přišel o nějaké prachy, tak je mi to líto, ale s tímhle to nesrovnávejte.

0 0
možnosti
H

hlava222

2. 9. 2010 20:56
Já myslím že to byl docela slušný člověk

sousedky které nehlučely jak vyplynulo z informací tak ušetřil. :-)

0 0
možnosti
H

hlava222

2. 9. 2010 21:02
Re: Já myslím že to byl docela slušný člověk

Zajímavé vy humanističtí soudruzi že když Palestínci celá desetiletí zákeřně vraždí sportovce na OH, ženy a děti v autobusech a školách tak tam míváte podivně zcela úúúžasné pochopení a přitom tihle neobtěžovali toho vraha ani tím hlučením po nocích.8-o 

0 0
možnosti
JD

round robin

2. 9. 2010 20:13
za všechno může

ten "bezbřehý individualismus" ;-D. Vy vážně potřebujete obejmout

0 0
možnosti
ZZ

hasmen - náhradní nick

2. 9. 2010 14:39
Vono to bude nakonec úplně jinak...

Majitelka bytu podle slovenských médií ale nebyla Romka a sama v domě neměla nijak špatnou pověst; tu měly její dcera a vnučka.

K romskému etniku patřili jen jejich životní partneři a některé návštěvy, píší mnohá média, čímž do jisté míry zpochybňují tezi o možném rasovém motivu činu.

0 0
možnosti
B

bullterrier.se.zase.usmiva

2. 9. 2010 14:08
No vidíte

a navzdory všem mravokárcům a multikulti aktivistům bude nejspíš podobných případů přibývat, přímo úměrně pozitivní diskriminaci a šikaně slušných lidí. Co se týká zbraní, nebyl bych takový optimista, že zbraně budou mít jen "magoři". Třeba zrovna cikáni se v poslední době také dobře vyzbrojují. U nich je populární třeba Scarabeus, to je upravený Škorpion jako samonabíjecí pistole (nedávno s ním mával cikán v Brně a byly titulky "Muž vytáhl samopal").

0 0
možnosti
E

Eman_1981

2. 9. 2010 14:28
multikulti

Jako že Slováci budou střílet Čechy za to, že jdou po chodníku?

0 0
možnosti

originalni_demokrat

2. 9. 2010 14:01
Možná by tu nebylo tolik negativních reakcí

kdyby vyvražděná rodina nebyla romského původu, ale je třeba si uvědomit že ten chlap potom bezhlavě střílel na vše co se hýbalo, bez ohledu na původ. Prostě to byl šílenec. Kdyby to řešil každý takto, tak je na ulici občánská válka. Vrah měl legálně drženou zbraň. Už vidím jak se objeví kecy o tom jak zbraně jsou špatné a měly by se zpřísnit podmínky k získání zbrojáku. Přitom šílenec s legální zbraní je většinou vyjímka, šílenci si opatřují zbraně jinak. Ostatně údajně by si ji mohl opatřit rovnou na tom sídlišti, bo tam žijí podivné existence.

0 0
možnosti
ZZ

hasmen - náhradní nick

2. 9. 2010 14:41
Re: Možná by tu nebylo tolik negativních reakcí

Podle mne šílenec nebyl...prostě mu ruplo v kouli a řešil to zrovna tím blbým způsobem.Počkám si na konec vyšetřování...

0 0
možnosti
D

Dermo33

2. 9. 2010 14:00
treba veci pravdivo pomenovat...

Prial by som pisatelovi tohto blogu byvat pol roka vedla takejto "neprisposobivej" (citaj ciganskej) rodiny. Pisal by uz inak, pisal by ako sa jeho deti boja ist domov zo skoly same, ako sa jeho babicka boji pockat ho na schodišti, ze sa jeho zena neodvazi ist z nakupom domov sama, lebo táto ciganska rodina terorizovala cele okolie - predavali drogy, kradli, prekupovali kradnute veci, do noci hučali, každy den..atd.

Toto neni o rasizme, toto bola štvana zver ktora uz nemala kam cuvnut. To ze tomu cloveku preplo a vystrielal celu rodinu plus dalsich nevinnych je obrovska tragedia, nicim neospravedlnitena. Nech sa ale ludia prebudia z toho sna ze dokazu ciganov zaclenit do normalneho zivota nas, denne chodiacich do prace a prispievajucih na ich socialne davky z ktorych si 4-5 dni v mesiaci kralovsky ziju. A nakoniec premierka vyhlasi štátny smutok za takychto ludí a degraduje statne smutky za zasypanych 20 baníkov v hadlovej, za vojakov ktori zahynuli pri leteckom nestiasti, hanba jej!

0 0
možnosti
S

Smrť

2. 9. 2010 14:41
Re: treba veci pravdivo pomenovat...

R^ Souhlas, autor zjevně nemá nejmenší zkušenost, jak velký problém může být život v těsném sousedství lidí, kteří neuznávají žádné hodnoty, žádné zákony, žádné právo - s výjimkou práva silnějšího. Po dobrém s nimi nic nesvedete Rv.

Pane Šulo, přestěhujte se třeba do Chánova a za měsíc ten článek zkuste napsat znovu. Možná pochopíte, že člověku v nepřátelském, nebezpečném a hlučném prostředí skutečně může "hrábnout"... Ne nadarmo se spánková deprivace používá jako forma mučení.

A zdůrazňuju, že je mi putna, jestli se jedná o bílé, černé nebo zelené asociály - nemám tento druh bezohledných, agresivních, věčně opilých primitivů v oblibě a nemyslím, že by měli být podporováni - mediálně, finančně, jakkoliv.

0 0
možnosti