Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

quesh

16. 12. 2008 1:43
mammamia

Nehce se mi vyvracet Vám každý váš příspěvěk, tak to vezmu zkrátka:

slzy jsou projevem emocí, ty k přebírání ocenění patří, jste asi jediná osoba, které ta hučka vadí, o talentu některých zahraničních "takyhvězd" se dá dost pochybovat a mimochodem, který světový tisk referoval o Českém Slavíkovi? Nebo že by snad takový znalec světové hudby, slušného chování, vystupování a ověnčený mnoha cenami jako jste Vy četl podřadný český tisk?

8-o:-)

P.S.: Přiznám rád svoji chybu v případě, že ji udělám.

:-)

0 0
možnosti
G

gadun

16. 12. 2008 7:50
Re: mammamia

No ono stačí tuto jedovatou slečinku sledovat i v jiných diskusích a pochopíte, že není jen znalec toho, o čem se zmiňujete, ale naprosto všeho. Navíc když s ní nesouhlasíte, tak dupe jak malé dítě a vznáší nové bizarní argumenty a stále se více a více stává směšnou a umanutou. Asi je to mimo malé odporné Česko nyní módní. ;-D

0 0
možnosti
M

mammamia

15. 12. 2008 19:53
hahaha

evicku zkritizoval za jeji zjev a chovani prakticky jakykoli tisk, jen 3 lide ji tu brani lvi silou...................chtelo by to uznat chybu.

u vas me pane sulo desi, ze jste pedagog. to je nestesti pro tento narod. kazdy normalni a slusne vychovany clovek vi, ze prijit na formalni vecerni zalezitost s prikryvkou hlavy je drze, nevychovane a odporujici etikete.

od pedagoga by clovek ocekaval, ze mladez bude dobrym mravum ucit a ne nevychovanost podporovat...................

jestli je tu nekdo trapny, tak jste to jedine vy..................potvrdilo to mineni vsech zucastnenych pozorovatelu tohoto vecera. :-)

0 0
možnosti
G

gadun

16. 12. 2008 7:47
Re: hahaha

Ať se snažím jak se snažím, nenašla jsem v komentářích žádného média, že by se zabýval Ewinou hučkou:-). A že při formální příležitosti mít pokrývku hlavy je drzé, nevychované a odporující etikete? Nu tak to se musí britové hodně stydět za svou královnu. ;-D Ta je ale nevychovaná že jo;-). A zkuste se někdy koukat na sport a uvidíte kolik sportovních celebrit na stupních vítězů bulí jak malé děti. A vy to chcete patnáctileté holce vyčítat? Asi jste z jiného světa..... Takového, kde vládne teorie, že nechat plynout emoce je nevkusné... Žijte si v něm a neotravujte s ním normální lidi ok? !    

0 0
možnosti
IK

ivan007

15. 12. 2008 17:37
Pochvala

Pane Šula, jakožto jeden z farnoušků Vaše články čtu vždy velice rád a musím uznat, že tento se Vám nadmíru povedl, styl, ve kterém jste to napsal, by Vám záviděl lecjaký "kritik"... Bravo! A směle v tom pokračujte... R^

0 0
možnosti
G

gadun

15. 12. 2008 1:27
mammamia

je asi nějaká strašně zakomplexovaná a závistivá a ošklivá slečna, která by si moc ráda poplakala, kdyby ji někdo za něco ocenil. Asi se nikdo takovový v okolí několika set kilometrů nenechází a asi ani k ocenění není důvod. Tak si nezapláče a to ji prudí,,,,,,,(Y)

0 0
možnosti
M

mammamia

15. 12. 2008 20:01
Re: mammamia

ano, opravdu je mi strasne lito, ze jsem se verejne nerozbrecela, ze jsem se nezachovala jako nevychovany fracek, ktery svoji neuctu k ostatnim projevi pokryvkou hlavy..................jsem z toho hrozne nestastna hihihi ;-D jako vtip dobryR^

0 0
možnosti
M

mammamia

14. 12. 2008 22:41
Lubosi

ted jsem videla evicku pri prebirani slavika.........................."zhroutila se na jevisti, rozbrecela se, nemohla ze sebe dostat jedine slovo" a oblecena jako pri uteku z bohnicke psychiatricke lecebny...............a tomu vy rikate PANI ZPEVACKA? a sazite na ni jako na nejake eso? sorry, ale vondrackova, prenosilova, zagorova take zacinaly velmi mlade, ale uz tehdy to byly osobnosti, ktere se snazily vypadat a vystupovat inteligentne a ne se ztrapnit brekem na jevisti........................

0 0
možnosti
JK

quesh

14. 12. 2008 22:53
Re: Lubosi

Máte zajímavé myšlenkové pochody, považovat někoho, koho přepadne vlna emocí v okamžiku, kdy přebírá cenu, jako někoho, kdo se ztrapnil. Ona to narozdíl od jednoho nejmenovaného zpěváka opravdu nečekala :-) A podle mě jí to velice slušelo:-) A nevím jak tehdy, dneska působí daleko inteligentněji Ewa než Helena Vondráčková. Ale vy si prostě rejpnout musíte, že?:-)

0 0
možnosti
TB-V8

Todd Bertuzzi - verze 8

14. 12. 2008 21:44
No Luboši

nasmál jsem se ukrutně ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

lubossula

14. 12. 2008 21:45
Re: No Luboši

a veris, ze ti to verim? ;-D

0 0
možnosti
R

Raverr

14. 12. 2008 20:34
slavík

Farna tam byla jediná nevykopávka, ale to je tak všechno;-D

0 0
možnosti
M

mammamia

14. 12. 2008 21:00
Re: slavík

nevykopavka? takze nekdo, komu je 42, je vykopavka? a jinak mozek mate na svem miste a funguje? Rv;-OX

0 0
možnosti
JD

pedr64

14. 12. 2008 20:19
pane Šulo, co tak neměnit názory

podle sympatií k interpretovi. Váš ohlas pod jedním článkem na konto Landa v Brně, volně cituji:"...není pravda, že počet fanoušků nebo vyprodané haly jsou znakem umění, to je velký nesmyl..."..takže v případě Landy je to šmíra(protože je to ten nácek) a v případě Farny je to paní zpěvačka, protože je to Vaše oblíbenkyně.

0 0
možnosti

lubossula

14. 12. 2008 21:41
Re: pane Šulo, co tak neměnit názory

jaka zmena? anketa je anketou popularity. To predne. A tvrzeni o landovi? ano tak nejak jsem to mohl napsat, ovsem jako reakci, ze plne haly znamenaji, ze je nekdo dobry zpevak ci umelec. TO skutecne neni meritko, ale samozrejme i byt muze. V pripade Landy to skutecne meritko neni, ponevadz jeho nazyvat zpevakem je znacne osidne..... To musi uznat i zatvrzely fanda... PRoste zpivat neumi, coz neznamena, ze nema charisma ci ze neumi neco jineho.

0 0
možnosti
M

mammamia

14. 12. 2008 19:25
zdravim

no, tvrdit o nekom, koho zna minimum populace a kdo neni jeste dospely, ze je pani zpevacka? umi zpivat, ale zadny super zazrak to neni. jeji hlas neni natolik ojedinely a rozpoznatelny, jako hlasy podstatne starsich kolegyn. divek jako je ona jsou v britanii a ve statech zastupy a vetsinou upadnou v zapomeni. cechy maji nedostatek mladeho talentu a to je jediny duvod, proc se ke kormidlu dostavaji radoby zpevaci typu langerove a farne. prijit nekdo se skutecnym hlasem, tak po nich nestekne ani pes.

0 0
možnosti
JK

quesh

14. 12. 2008 19:47
Re: zdravim

No Ewu zná zřejmě dost populace na to, aby skončila třetí ve Slavíkovi, ojedinělost a rozpoznatelnost hlasu je dost subjektivní veličina, o kterou zas až tolik nejde, důležitější je charisma - viz Madonna, nechápu co s tím má společného UK a USA, čechy rozhodně nemají nedostatek talentu, a to i přes to, že Ewa není z Čech, ale ze Slezska ;-) a skutečný hlas - viz výše.

0 0
možnosti
H

hash55

14. 12. 2008 18:44
hahs

tak toteda fakt nemuzu, ona sama pripravila vlastni velkolepou tour...

tadle holka hraje trochu pritvrzenej pop, ale jinak je t jako jine popove skupiny, jde jen o komerci a vydelani penez, kdyby se snazila o neco vic, bylpo y to znat

V[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2244x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.