Džamila není ministryně, Džamila je přírodní úkaz!!!

Kdysi se říkávalo, že aktivní blbec je horší než třídní nepřítel. Džamila Stehlíková je nedoceněná. Z její pracovny vycházejí stále nové a nové návrhy jak řešit ten či onen neduh. Naštěstí zůstává většinou jen u návrhů.

Poslední návrh z její dílny je skutečně bezkonkurenční hloupostí. Ministryně naznala, že by bylo dobré nařídit, aby v diskotékách byl alespoň jeden nealkoholický nápoj levnější než pivo. Hodlá to majitelům barů v těchto klubech nařídit zákonem.


Lze už jen čekat, že v těchto podnicích bude muset majitel před vchodem na toaletu profesionální ochrankou zajistit, aby do příslušných dveří chodilo jen to příslušné pohlaví a zamezilo se tak sice žádoucím kontaktům, ale na nežádoucím místě. Stejně tak možná bude povinné sedět na barové stoličce stylem kluk, holka, kluk, holka…..Národ vymírá a tak je potřeba udělat opatření pro zvýšení porodnosti, takže paření samotných holek a pijanské řeči kluků u baru se jeví jako nežádoucí.


Odpovědnost za skutečnost, že mladí holdují alkoholu je přece úplně někde jinde. Především na rodičích. Jestliže dají dětem peníze, aby mohly žal z pětky ze zkoušení upíjet „tulamorkou“, znamená to, že mají dost peněz, proč jim tedy nějaké poskytovat ze společné kasy. Asi bychom koukali, jak by si to tatínek s nezvedenou dcerkou vyřídil, kdyby díky její chuti po ostřejším nápoji přišla rodina na rok o sociální dávky.


Stejně tak je to s provozovateli barů a diskoték. Bedlivě by si hlídali komu nalejí a komu nikoliv, kdyby se napájení neplnoletých trestalo odejmutím živnostenského oprávnění jako třeba v Kanadě.


Ale to by nebyla Džamila, aby nepřišla s něčím originálním.

Autor: Lubomír Šula | pondělí 13.10.2008 14:01 | karma článku: 26,57 | přečteno: 1295x
  • Další články autora

Lubomír Šula

Lež, manipulace či omyl?

15.4.2014 v 10:10 | Karma: 13,79

Lubomír Šula

I my máme své Indiány

9.11.2013 v 10:48 | Karma: 17,23

Lubomír Šula

Láska ve stínu ostnatých drátů

8.11.2013 v 14:30 | Karma: 13,97