Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

smějící se bestie

6. 5. 2010 7:53
***

co má vlastně smysl ?

0 0
možnosti
JC

JaroslavChudacek

6. 5. 2010 7:52
Souhlas

Máte pravdu. Místo na diskusní příspěvek je malé. Takže se to často zvrhlo jen na přitakávání nebo nadávání a napadání autora.

Diskuse by měla být věcná.

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

4. 5. 2010 23:20
v zasade souhlas,

ale myslim, ze i tak se obcas vyskytnou v diskuzi zajimave pohledy nebo perly. Ale hlavne by to chtelo fakticky a vecny pristup vsech diskutujicich - minimalne zbavit s evami uvedenych nesvaru: odvadeni hovoru, stitkovani a vykriky s tematem clanku vubec nesouvisejicimi.

0 0
možnosti

jarinka

4. 5. 2010 16:19
Stupidní diskuze.

Pane Šula, souhlas. Divím se sama sobě, že tady stále ještě na společenská témata diskutuji. Doufám, že brzy tomu bude konec, času budu mít čím dál méně. Něco jiného jsou odborná technická témata. Zúčastňuji se dvou takových na internetu a je to úplně o něčem jiném. Ta si ještě ponechám.

0 0
možnosti
M

MORHHO

3. 5. 2010 21:56
Tak si je u svých článků zrušte .....

To můžete, ne ?  Ono to má dvě stránky - sníží se vám čtenost  a nemáte zpětnou vazbu, na druhé straně se vyhnete třeba  argumentům a odkazům, které potírají vaše - značně  bizardní - myšlenkové pochody.  A nenabádejte k diskuzi v hospodě o "holokaustu"  -  to  hrozí trestním stíháním diskutérů. [>-]

0 0
možnosti
MV

Martin V

3. 5. 2010 19:35
Kolikrát je diskuze zajímavější

Dost často je diskuze zajímavější než samotný článek. Autor se třeba více odkope nebo někdo uvede věci, které autor nevěděl nebo zamlčel.

Však i Šula rád diskutuje pod článkama jiných blogerů...

0 0
možnosti
OL

kocourek-černý

3. 5. 2010 16:53
Podivné porovnání

Problém je v tom že píšete o společenské problematice a nikoliv o exaktních věcech jako problémy v IT sféře. Tak fungují přírodní zákony a matematika. Toto již ve svém morálním traktátu napsal jasně D. Hume, kdy záviděl badatelům přírodních věd. Zde jsou jasné kausality. I ve společenské problematice sice existují kausality, ale ty se mohou vybýrat selektivně a dokonce virtuálně podle vnímání a subjektivních představ. Zde platí jiná pravidla. Měli by plati normy morální, tedy eitické. Jenže někteří lidé nejsou s nimi vůbec seznámeni a řídí se primitivním utilitarismem k dosažení svých cílů. Také otázka dobra jako takového  je bohužel naprosto subjektivní. Smysl nečekejte, ale je to určité zrzadlo diskutujicích a účastníků. Tak nějak ve stručnosti.

0 0
možnosti
L-PC

Lobo - poslední Czarnian

3. 5. 2010 16:46
Diskuze k článku

0 0
možnosti
L-PC

Lobo - poslední Czarnian

3. 5. 2010 16:46
Re: Diskuze k článku

Často má větší smysl než původní článek.

0 0
možnosti
AH

nyny.

3. 5. 2010 16:45
hmmm

to, že pro vás nemají diskuse smysl ještě neznamená, že tom u tak objektivně je, já je naopak za smysluplné pokládám a mnohdy se v nich dozvím věci, které neznám a ani by mne nenapadlo je hledat. Krom toho je to také velmi zábavná sociologická sonda. A to ne jen do obce diskutérské, tak také do obce blogerské. Články lidí, kteří nemají diskusi zásadně nečtu a o věčných kriticích diskusí a diskutujících také leccos svědčí. Ostatně pamatuji se, že jste zde poměrně pohrdavě zabouchl pomyslné blogerské dveře. Následně jste začal navštěvovat ty vámi opovrhované diskuse a teď vás tu máme zpět jako blogera opět odsuzujícího diskuse. Tak nějak vás nechápu, co vlastně chcete.

0 0
možnosti

lubossula

3. 5. 2010 16:59
Re: hmmm

asi jste si stacil povsimnout, ze nikdy jsem diskusi nezakazal a dokonce drive se jich velmi aktivne ucastnil. A prave ta aktivni ucast mne navedla k memu soucasnemu nazoru. Takze diskuse neodsuzuji, jen je povazuji za nesmysluplne...A jak nize pisi, pripoustim vyjimky. K memu odchodu.... Nevim z ceho usuzujete, ze jsem odesel "pohrdave". To v zadnem pripade a ani nahodou. Jinak bych tezko mel na svem privatnim blogu odkaz na blogy idnes a na nektere kolegy :-)). O mych skutecnych pohnutkach vi jen velmi malo lidi a vy to jiste nejste.... Pokud jde o muj navrat.... Jednak mne napadlo, ze snad mam jeste co rict. Jednak jsem dosel se skromnosti me malickosti vlastni k nazoru ze informace, ktere chci podavat tu chybi. Tez nemaly vliv mel apel kolegu, kteri mne nekteri opakovane k navratu vyzyvali. TO jsem nejdrive rezolutne odmital a jednou jsem si proste rekl -  tak jo a mate me tu. O tom vice zde http://sula.blog.idnes.cz/c/132209/Vitam-se-zpet.html .   

0 0
možnosti
KK

moebius

3. 5. 2010 16:42
já a diskuse

pod svými blogy diskuse nečtu, zbytečné cuchání nervů. Ale občas někomu napíšu komentář

0 0
možnosti