Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CAS

cara al sol

23. 11. 2008 10:32
Analýza programu Dělnické strany

Pane Šulo, kdyby Vás (nebo kohokoliv jiného) zajímal můj pohled na program DS, můžete si jej přečíst zde: http://caraalsol.wordpress.com/2008/11/23/program-delnicke-strany/

0 0
možnosti
S

Semper2

18. 11. 2008 17:22
Nenechte si ujít necensurované video z Janova

z doby před první demonstrací v říjnu. mezi těmi rozeřvanými cikány v kožených kabátech jsou i vrazi a drogoví dealeři.

Podívejte se na čí straně je PČR.

To není policie - to je cikánská ochranka, ba co víc; to je cikánská garda!

Proti pěsti - PĚST !

http://www.youtube.com/watch?v=sv-klQVLprI&feature=related

0 0
možnosti
DR

Reg

18. 11. 2008 21:00
Re: Nenechte si ujít necensurované video z Janova

No, pěkné... cikánští primitivové nadávají Čechům, čeští primitivové nadávají cikánům, nic nového pod sluncem. Pořád nechápu, jak to souvisí s článkem, jehož smyslem bylo poukázat na tragikomický levicový program jedné strany ve všech oblastech života společnosti.

0 0
možnosti
S

Semper2

18. 11. 2008 13:15
Prohlášení Severočech ů + VIDEO

http://protestinfo.wordpress.com/

Podle Mosteckého deníku bylo účastníklů celkem 1500- 2000, z toho cca 1/3 místních občanů, včetně starších dam. Policie nerespektovala zákon , trasa pochodu byla řádně nahlášena. PŘ bezdůvodně přehradila lidem cestu.

Ze zákona vyplývá povinost orgánů PČR vyhlásit demonstraci za ukonšenou , jsou-li k tomu ovšem důvody stanovené yákonem ! To se však nestalo a těžkooděnci začali brutálně mlátit : mladé i staré. .. Starou babičku stazil policista na koni. Řádně akreditovaný kameraman Mosteckého deníku byl zmlácen. Média lžou jak když tiskne a blesk údajně napsal, že onen kameraman byl napaden "extremisty". Češi ve městě projevovali hlasitou podporu lidem z DS a intensivně napadali (zatím jen slovně) policajty. Mnoha demonstrantům umožnili skrýt se ve svých bytech a pomáhali jim s navigací a orientací.Byla to občanská solidarita proti zkorumpovanému a komunisty prolezlému státu.

0 0
možnosti
S

Semper2

18. 11. 2008 13:16
Re: Prohlášení Severočech ů + VIDEO

Jsme na dobré cestě ! Není, zdá se, jiného způsobu, jak donutit stát, aby konal svou povinnost !

0 0
možnosti
KK

CarolusIV

18. 11. 2008 13:15
Pane Šula, vy to nejste.

MY, to je převážná většina českého národa.

0 0
možnosti

lubossula

18. 11. 2008 13:16
Re: Pane Šula, vy to nejste.

jj tak nejak za vetsinu ceskeho naroda mluvili jini;-D

0 0
možnosti
KK

CarolusIV

18. 11. 2008 13:13
Ale ti kluci nejsou neonacisti.

Jsou to kluci s nízkým vzděláním, o politických ideologiích a historii nemají ani páru.

Oni o nacionálním socialismu vědí jen to, že zlikvidoval cikány, a že ti z něj mají strach. A vědí, že nejvíc mohou postrašit cikány a naštvat jejich politicky korektní ochránce hajlováním. Tak to dělají.

Proč tak nenávidí cikány ?

Kvůli nízkému vzdělání ti kluci pracují manuelně za nízké platy, a po práci se musí dívat jak cikáni berou za nicnedělání mnohem víc než oni za dřinu. Pak se nemůžeme divit jejich nenávisti a ochotě dělat vše, z čeho mají cikáni a „politiky korektní klika“ strach.

0 0
možnosti
S

Semper2

18. 11. 2008 13:02
Jak to vidí místní ...

Vzhledem k mediálnímu očerňování naší iniciativy, přistupujeme ke zveřejnění krátkého prohlášení:

Jsme Češi, lépe řečeno Severočeši! Žijeme v České republice, kde vyrůstají naše děti a umírají naši prarodiče, žijeme zde svůj soukromý i profesní život, jsme zde vychováváni žít podle pravidel a společenských norem, platíme zde daně a volíme své zákonodárce. Nejsme nic více než Češi! Nevidíme tedy nic špatného na tom, že nám již došla trpělivost s nepřizpůsobivým a nevychovatelným etnikem, jakým jistě Cikáni jsou, alespoň ti v Litvínově! Stát dal od nás ruce pryč, nepomáhá tento problém řešit, nedokáže účinně zajistit bezpečnost svých občanů a mnohdy je dokonce napojen na mafii, proti které by měl bojovat.

0 0
možnosti
S

Semper2

18. 11. 2008 13:03
Jak to vidí místní .../II.

Nemůžeme být označeni za rasisty jen z toho důvodu, že chceme, aby i druzí, kteří žijí v Čechách, žili tak, jak se zde žít má, tedy podle českých pravidel. Dle vládních činitelů, poslanců a senátorů, krajských zastupitelů a radních jsou prý pravidla nastavena všem stejně! To si my nemyslíme a proti tomu budeme v sobotu od půl druhé v Litvínově veřejně protestovat. Akci nezaštituje žádná organizace, žádné uskupení, žádná skupina, je to pouze občanský protest a odpor společnosti ve které žije každý z nás! Chceme vyzvat všechny nespokojené občany České republiky, kteří se na tento problém dívají stejně jako my, aby se nebáli a přijeli k nám do Litvínova a slušně vyjádřili svůj názor, za který je nemůže nikdy a nikdo postihovat!

0 0
možnosti
MH

Helena1

18. 11. 2008 12:48
Co je zajímavého na DS?

Nic. S jednou malinkatou vyjímkou - tím, že bojuje proti cikánům (když už holt orgány státní správy na to nestačí).

A vo tom  to je.

0 0
možnosti

lubossula

18. 11. 2008 12:57
Re: Co je zajímavého na DS?

jste si jista, ze ukolem statni spravy je bojovat proti nejak narodnostne definovane skupine obcanu?

0 0
možnosti
LJ

eloper

18. 11. 2008 11:45
Víš co, kamaráde, nastěhuj si je domů a pak něco piš

:-©

0 0
možnosti

lubossula

18. 11. 2008 11:57
Re: Víš co, kamaráde, nastěhuj si je domů a pak něco piš

tak on vandas fakt nema kde bydlet? ;-D

0 0
možnosti
RB

erben3

18. 11. 2008 10:05
.

Levicovou DS nemusím, opravdu ne, mám raději pravicovou Národní stranu, ale vy jste demagog, pane Šulo.

0 0
možnosti

lubossula

18. 11. 2008 10:09
Re: .

nejaky argument vy se v sekrecu NS nasel?;-D

0 0
možnosti
V

Vikina

18. 11. 2008 2:57
Nu, Šubrlíku,

opět jsi sepsal takový hodný článek, který by se dal sepsat na jakoukoliv naši stranu. Bohužel, i při své známé lidumilnosti mi zde stále jaksi chybí zastání se nejen těch ubohých nešťastných romů, ale i nás, těch obyčejných obyvatel, co musí chodit do práce, za což je stát odere o příšerné daně a jiné poplatky, a přitom musí snášet různá příkoří právě od těch tak hodných romů, a to i včetně fyzického napadení až po případné ubití, A když se objeví nějaká domobrana za účelem holé sebeobrany, Šulíci nejen že se nestydí mlčet, alen aopak, ještě se do obránců pustí coby rasistů. Přitom v Americe, vzoru to demokracie, so taková sebeobrana zjedná bleskově pořádek a kriminálníky zazeně do jejich ghet.

Uvítal bych, pane Šulo, kdybyste se konečně postavil zcela jasně k dané problematice a zjistil si přímo na místě, co na to říkají obyvatelé Janova a místní Romové (pokud pobyt mezi nimi přežijete).

Jinak informace našich médií jsou jen prolhané a je ostuda, že slovo se dává jen lidem jako Vy.

0 0
možnosti
DR

Reg

18. 11. 2008 9:11
Re: Nu, Šubrlíku,

Ten článek přece vůbec není o cikánech a problémech s nimi spojenými. Je to čistě jen o programu Dělnické strany (mimochodem, doufám, že nebude zakázána - naopak, doufám, že se každý bude moct podívat na web na program takové strany, poté, co se o ní dozví v televizi, je to úžasný studijní materiál), o tom, jak je ten program směšný a nebezpečný zároveň - a oproti povrchním dojmům brutálně levicový. K tomu, abych na to poukázal, snad nemám povinnost mít v kapse řešení romské otázky, jen proto, že ti šaškové to mají jako klíčový bod "programu".

0 0
možnosti