Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

P.D.F

3. 2. 2009 9:18
Já jenom nechápu,

proč cikáni reprezentují Česko? Může mi to někdo vysvětlit? To už tam rovnou můžeme poslat sbor balalajek nebo vietnamský folklórní soubor. Nemají to být zástupci státu a ne cizí etnikum?

0 0
možnosti
MP

volic_plukovnik

3. 2. 2009 11:21
Re: Já jenom nechápu,

Cikáni jsou Češi, drtivá většina jich ve sčítání lidu vyplnila kolonku národnost jako "česká". Romové jsou jen když se jim to hodí ;-)

0 0
možnosti
HF

Klotilda

3. 2. 2009 8:01
Televizní zábava

Já jsem se domnívala,že tato soutěž je pouhou záminkou pro zábavu televizního diváctva.Nejdřív přímý přenos státního kola a divácká hlasovačka a pak mezinárodní estráda a celoevropská hlasovačka.Jde snad o zábavu nebo ne? A taky o momentální vkus hlasujících.Domácí tipy a kancelářské sázky.Moskevské výsledky budou asi také velmi korektní.Možná je už rozhodnuto.

0 0
možnosti
TB-V1

Todd Bertuzzi - verze 1

3. 2. 2009 7:31
No jasně Luboši

nepopírám že Gypsy.cz jsou určitě lepší muzikanti než pivní Kabát nebo neumětelka Kerndlová. A tudíž bych mohl chápat, že ČT neriskovala, že ovarové hlavy vyšlou pomocí SMS na Eurosong zase nějaké nýmandy. Nicméně když už se ČT rozhodla vybrat sama, tak v ČR existuji doslova desítky kapel, které jsou mnohem lepší než Gypsy.cz. Čili ta multikulti objednávka z toho čpí na sto honů. Takhle cikánům opravdu nepomůžete Rv

0 0
možnosti
TB-V1

Todd Bertuzzi - verze 1

3. 2. 2009 7:34
Re: No jasně Luboši

Myslím, že pokud by někdo měl jet na ES tak třeba Monkey Bussines . R^

0 0
možnosti
L

Lombardo666

3. 2. 2009 2:36
Obdivuji vás všechny i s Bangou!

Mně osobně je úplně jedno jaká kapela jede na tento typ "soutěží" či jak to nazýváte. Já prostě vím co lahodí mému uchu a zbytek ať si klidně prdí zády k publiku - jak tady někdo vtipně podotkl. Nechápu jak se tady vůbec můžete přesvědčovat o tom co je dobrá a co špatná muzika. Dokonce někoho pohoršuje, že gipsy reprezentují ČR. A co jako má být? Neposlouchám je, tak se ani nestarám ne?

Ti opravdoví muzikanti jezdí jinam.

0 0
možnosti
TB-V1

Todd Bertuzzi - verze 1

3. 2. 2009 7:38
Re: Obdivuji vás všechny i s Bangou!

Tak já jsem Gypsy.cz dokonce poslal v minulých národních kolech hlas. Protože z těch mlamojů byli prostě nejlepší. A tohle zdůvodnění ... to nemyslí ČT vážně Rv

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

3. 2. 2009 1:53
Připadají mi trochu jako Goran Bregović

Nejsem z toho kdovíjak odvázaný, ale proti klasickému hiphopu je to zlaté. Neřekl bych, že nemáme nikoho jiného, kdo by nás mohl reprezentovat, ale proč ne.

 

Nicméně nějaký Eurosong, Česká televize a podobné projekty jsou mi už delší dobu ukradené. Stejně jako všichni ti Slavíci, Gramy, Grammy, Oskaři a já nevím co ještě. ;-)

0 0
možnosti

lubossula

3. 2. 2009 9:07
Re: Připadají mi trochu jako Goran Bregović

vite, v zasade je mi to take jedno. Jen jsem povazol za nutne reagovat na ten povyk o udajne pozitivni diskriminaci a polozil otazku, kdy tedy jsme konecne schopni a ochotni uznat, ze i ti "spinavci" cikani take preci nekdy neco dokazi ci stale budeme mlet neco o pozitivni diskriminaci? To se pak mohou snazit jak jen to pujde, vysledkem bude opet jen a jen posmech a podezirani z protekce. BOhuizel

0 0
možnosti
C

CernoZelenySmejd

2. 2. 2009 23:51
a ještě jednou:

já opravdu nemohu za to, že náš vrátný ustrnul na úrovni klasické hudby! proto je zapotřebí používat bonz tlačítko a mazat, mazat, mazat. jen tak docílíte, multikultíci, toho převládajícího poměru souhlasných hlasů a komentářů - když cca 90% těch nesouhlasných vymažete a zabanujete, tak potom bude vítězství vaše ) asi jako v případš ČT)!

0 0
možnosti
C

CernoZelenySmejd

2. 2. 2009 23:20
no, psát zde o klasické hudbě, se cenzorovi

nelíbilo. Tak mne smázl! Holt demokracie a úroveň! Jenom jeden názor je povolen!

0 0
možnosti
C

CernoZelenySmejd

2. 2. 2009 23:19
a ještě jednou.

Máme v práci vrátného. Hudbě nerozumí - je bývaý šmidli-fidli filharmonik, co si u nás přivyděává k "vysokému" důchodu. Pustil jsem mu tedy jednu nejmenovanou skupinu, abych ho multikulturně obohatil, a on (nevděčník!) na to řekl: že mu to zní jako cituji: "hudba zdrogovaných opic!" No, opravdu hudbě nerozumí - on má rád Vivadiho a Bethovena, já zase Ravela nebo Chopina, takže jsme takoví hudební zaostalci! A teď to zase můžeš (Patriku) vymazat!

0 0
možnosti
ZH

zdendalbc

3. 2. 2009 2:20
Re: a ještě jednou.

Vivaldi, Be(e)thoven, Ravel i Chopin prej odmítli reprezentovat. ;-)

0 0
možnosti
C

CernoZelenySmejd

2. 2. 2009 23:15
tak mi

můj příspěvek a našem vrátném někdo vymazal! Proč asi.

0 0
možnosti
KP

kami_cze

2. 2. 2009 23:06
@ autor

Myslím, že jste to docela dobře vystihl. Kluci z Gipsy.cz jsou talentovaní a šikovní. A já doufám, že na Eurosongu (ačkoli mi přijde, že je to soutěž ve stylu českých Missek) se dostanou do povědomí širší skupiny posluchačů. Je fakt, že prakticky nikdo z jejich vrstevníků české hudební scény se v cizině ještě neprosadil.

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.