Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VL

Vladimír LaChout

18. 1. 2009 14:27
A právě proto je tady video show NA ČERVENÉ POHOVCE

http://www.pohovka.er.cz ;-D

0 0
možnosti
S

Semper2

3. 12. 2008 21:39
Mr.Šula se nám mění před očima...

ale musela tomu předcházet šoková terapie ... v podání ČT, "televize veřejné služby", která nás na společenskou objednávku zásobuje pornografií.

R^

0 0
možnosti
O

oooo

1. 12. 2008 18:21
Autor to vystihl ...

... teda s tím peříčkem. Takže nejde o to, zda gay, nebo hetero-. Prostě debilní pořad založený jen na šokování puberťáků a patrně i tvořený puberťáky. Není důvod pohoršovat se méně nad blbostí peříčka, než nad blbostí podobně laděného gay-pořadu. Je to obecně rozeznatelný trend u většiny talk-show, reality-show a podobných pořadů, zejména pro mladé a tvořené mladými - povrchnost, vulgarita vydávaná za běžnou normu, či dokonce styl, který je IN. Slušnost je OUT. Bohužel.

0 0
možnosti
DV

darvulia

1. 12. 2008 18:01
Hm...

...v médiích se často parazituje na  tématech , ze kterých je možno vytlouct lascivitu a zároveň predstírat ušlechtilé záměry: toleranci, prevenci, osvětu. I v pořadech s lékarskou problematikou!

0 0
možnosti
K

karhukoira

1. 12. 2008 17:17
Být homosexuálem je moderní

Já na ten pořad narazil před pár měsíci, to ho dávali v čase těsně po desáté večer a nestačil jsem se divit. Ovšem oni tomu říkají nějak jako netradiční magazín pro netradiční lidi či co, takže jsem téměř zaplakal, neboť jsem z jejich pohledu konzervativní páprda. Jako učitele se vás ptám, zda nechtějí u vás na škole dělat přednášky pod záminkou tolerance menšin... Jen se obávám doby, kdy bude moderní být i pedofilem!

0 0
možnosti

lubossula

1. 12. 2008 17:25
Re: Být homosexuálem je moderní

pokud byste rekl, ze je moderni se obcas chovat bisexualne, to bych s vami zrejme i souhlasil. Ovsem chovat se homosexualne ze by bylo moderni? ;-D Nedovedu si predstavit, ze by heterosexual aby byl in celozivotne prijal homosexualni identitu. To tedy asi skutecne ne. Z podstaty meho povolani o techto vecech s detmi nemluvim, obcas organizji prednasky dr. Uzla pro nejstarsi rocniky ZS a stredoskolaky. Nevsiml jsem si, ze by se na techto forech problematika zaliby ve stejnem pohlavi resila.  

0 0
možnosti
JP

johnpeters

1. 12. 2008 16:59
to je nahodou

ještě klika,že nebyl zoofil!

0 0
možnosti

Peyrac

1. 12. 2008 16:59
nepříjemná zkušenost

Jako 19-ti letý silný a vysoký chlap jsem chtěl pomoci starému muži kolem 75 let čistě ze soucitu s nošením uhlí, o kterém mluvil. Pozval mne do bytu a očekával jsem, že dostanu kýble a půjdu pro uhlí. Tam však seděl druhý muž -jeho syn, který mi chtěl nalít alkohol a pozval mne k posezení. Začal mne hladit po stehně a měl nepříjemné řeči. Jako judista jsem se jich nebál. Vytrhl jsme se a řekl jim, ať si najdou jiného člověka. Odešel jsem a po čase jsem se doslechl, že ten starý muž se synem znásilnili malého chlapce a byli odsouzeni na řadu let do vězení. Nikdy by mne nenapadlo, že tak starý muž bude tak sexuálně agresivní.

0 0
možnosti
MB

buxus

1. 12. 2008 16:32
Nedávno mi jeden kamarád vyprávěl ...

.. jak byl na nějaké svatbě a tam přítel z  ženichova okruhu velmi kvalitně vyrobil účesy nejen nevěstě, ale i její matce a dokonce i babičce. Babička byla šaramantním mladíkem tak okouzlena, že se obrátila na jednu z drůžiček se slovy. "To by byl ženich pro tebe, Haničko". "Ale babi, to by asi nešlo, vždyť on je na chlpace" zněla rozpačitá odpověď. Ale tolerantní babička se nedala zmást: "A co tobě Davídku, tobě by se nelíbil?" obrátila se na vnuka.

0 0
možnosti

lubossula

1. 12. 2008 16:33
Re: Nedávno mi jeden kamarád vyprávěl ...

R^;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2244x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.