Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

GaBriela39

12. 10. 2010 14:31
pravda, ale hodně trpká

Existuje kniha: To bylo Dachau. To co ten blbeček napsal, tak s vyjímkou pochodů smrti, "svým" způsobem alespoň v Dachau existovalo, ale jen do určité doby, myslím že 1936 - 1940, ale za takových podmínek, že to byl výsměch vězňům, nic jiného.

A pokud ssman zabil vězně, tak to byla vražda podle zákona, ale do hlášení se psali nesmysly typu neuposlechnutí atd, a to se trestalo smrtí.

Teoreticky má pravdu, ale je to hodně účelově zkreslené a vlastně to pravda není, nevím jak to popsat ..... Takže lže, blbeček.

Jenom přečíst tuhle knihu byl pro mně zážitek a je mi těžko z toho, že tohle mohlo existovat a že to mohl někdo přežít :-(

Tahle knížka by měla být povinnou četbou už na základní škole. A všechny propagátory nacismu věšet, tak jako po válce, za kolaboraci !

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

11. 10. 2010 11:28
mate pravdu...

tohle se komentovat neda. Nebo alespon ne slusne.

0 0
možnosti
AS

viveka

11. 10. 2010 11:37
Re: mate pravdu...

R^

0 0
možnosti
JP

johnpeters

11. 10. 2010 11:06
Na můj vkus

se svět zabývá tak malým národem a jeho utrpením,jako jsou Židé,už příliš dlouho.Celé tisíciletí potvrzuje,a to v zemích celé Evropy,že Židé nejsou žádná neviňátka,jak se snaží neustálými stesky na svůj útisk poukazovat!Jště jsem nikdy neslyšel z jejich strany kritiku na spoustu svých zločinností,kterých se na př,dopouštěli svou lichvou a nečestnými způsoby obchodování na mnoha důvěřivých a chudých lidí!A ani z t.zv demokratického světa.Rv:-/

0 0
možnosti