Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PNS

politicky nekorektní Soulburner

22. 3. 2011 19:54
...

NESKUHREJ!!!!!;-D;-D;-D;-DRv

0 0
možnosti
MR

RozenFCB

18. 3. 2011 11:51
mate pravdu

to právě ukazuje, že tresty, které u nás padají bývají opravdu strašně nízké. Ale co se vítkova týče, tam mi vadí, že když už dávají exemplárně vysoký trest, dovolí si ho uložit a mít takové mezery v důkazech.

0 0
možnosti
MR

RozenFCB

18. 3. 2011 11:52
Re: mate pravdu

takze mate karmu. Je dobre ze nekdo napise i o tech mene znamych kauzach, ve kterych padaji "divne" tresty

0 0
možnosti
G

Gmur

4. 3. 2011 18:42
zajimave , nikdo ani nehlesnul

dekuji za zpravy o chrabrych nackach...R^

0 0
možnosti
JG

JanGajdos

3. 3. 2011 21:35
Tresty

Neschvaluji ani Vítkov, ani napadení Patrika, ani akci v Ostravě. Jednotný metr pro všechny by se ale měl uplatňovat bez přihlédnutí k barvě, rase nebo vyznání podezřelého. U většiny případů obecně platí, že rozsudek není o tom, co obžalovaný udělal, ale co mu bylo dokázáno. Pokud osobám z vašeho článku nebylo možné prokázat dostatečnou vinu, nemůže z toho soudce vyčarovat zhola nic. Jinak v případech Vítkov a Patrik pokud vím padly tresty na horní hranici možné sazby, což je podle mě dobře.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

3. 3. 2011 18:12
neomezujte se jen na

Romy a nácky. V této zemi si může beztrestně dělat kdo co chce. Tresty jsou směšně nízké. Neodrazují od zločinů. Je to džungle.

0 0
možnosti
JG

JanGajdos

3. 3. 2011 21:36
Re: neomezujte se jen na

V našem právním systému stále platí, že trest má mít především nápravnou a výchovnou funkci, o té represivní se často nehovoří. Názory na to jsou různé, ale to je prostě fakt...

0 0
možnosti
K

Kilroy

3. 3. 2011 17:03
Levicový teror!

Nacionálně socialističtí agresoři útočí na Cikány.

0 0
možnosti
PH

petrph

3. 3. 2011 17:00
to dá přece rozum

Tenkrát (a ono to zase není tak dávno) jsme přece museli ukázat Evropě jak chráníme persekuované menšiny proti projevům primitivního nacionalismu.

Ovšem, situace se radikálně změnila.Vrcholní zástupci západních států hovoří otevřeně o krizi multi-kulti,o nutnosti tvrdšího přístupu k menšinám co se nedokáží asimilovat. V mnoha okolních státech sílí nacionalismus a volání o potřebě tvrdé ruky.Jaký div, že i naše soudy prozřely že ty ostré hochy, co udělají špinavou práci za vládu, zas není potřeba tak moc trestat....

0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

3. 3. 2011 16:54
REALITA část první

V roce 1999  mě na zastávce nácek zabodl motýlek 8 cm. do zad. Málem jsem měl ''pneumotorax''.Teprve druhý den byl zadržen policisty,ke svému činu se nepřiznal. Policie s mojí výpovědí kontrovala,že oblečení jaké měl v DOBĚ ZADRŽENÍ na sobě neodpovídá bombru a maskáčům,které jsem popsal ve výpovědi. Celá věc šla na soud,který mi spíš připomínal jednu obrovskou frašku.-I přes to,že jsem měl dva očité svědky,kteří byli účastníky incidentu,tak mě stará, popletená soudkyně často označovala slovem "obžalovaný" a jeho naopak slovem "poškozený".. Několikrát jsem ji musel sám opravovat.Nakonec se  před soudem přiznal, že na ZMIŇOVANÉM MÍSTĚ ve ZMIŇOVANOU DOBU (1:00 ráno) skutečně byl společně s úplně cizím mladíkem a svoji krátkozrakou přítelkyní,od kterých odešel cca 50 metrů.Mezitím dle jeho slov onen naprosto cizí mladík i s jeho krátkozrakou přítelkyní někam odešli..

0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

3. 3. 2011 17:04
Re: REALITA část druhá

Na zastávce do mě dle svého tvrzení ve strachu o svoji bezpečnost jenom jednou rukou strčil...Státní

zástupkyně pro něj navrhovala 2 roky,soudkyně ho v plném rozsahu zprostila všech obvinění se slovy,že tam v tu dobu( 1:00 ráno )na tramvajové zastávce mohl být ještě také jiný,jemu podobný mladík,který mě napadl nožem...Odvolal jsem

se k vyššímu soudu,kde v odůvodnění jeho zproštění obžaloby našli několik cituji '' velice hrubých chyb'' a celou záležitost předali zpět na Obvodní soud a to stejné soudkyni, která ho opět zprostila viny... Byla to neuvěřitelná šaškárna a celé to nakonec vyšumělo do vzduchprázdna. Často přemýšlím,jakou sumu za tu sehranou komedii ona soudkyně dostala a jestli jí to za to morálně stálo...

Ještě od toho někde mám všechny dokumenty,jestli by Vás to zajímalo,tak Vám je rád ukážu.

S pozdravem.             Vít Hassan

0 0
možnosti
I

iruka

3. 3. 2011 16:49
...

Stejně jako v případě Vítkova jde o neospravedlnitelný čin... Vysvětlete mi však, co je pro společnost nebezpečnější - občasný exces bílých extrémistů, nemajících s většinovou populací Čechů nic společného, nebo víceméně každodenní romský terror na mnoha místech republiky? A čemu je věnována větší mediální pozornost? Vyslovil bych i domněnku, že u excesu prvních je medializace neúměrně natahována a terror druhých je velmi často zamlčován, bagatelizován či kryt takovým způsobem, aby nebyl u pachatelů identifikovatelný původ a tím se mlžilo o opravdovém dopadu soužití Romů s většinovou společností... Děkuji předem za konkrétní a nevyhýbavou odpověď :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.